Hogyan ismerkedés a férfiak gyakorlati tanácsokat

Minden nő szeretne találni egy embert, aki lett volna a támogatását és hűséges társ az élet. De ma, gyakran előfordul, hogy az erősebb nem nem siet, vagy félnek, hogy megismerjék a hölgyek. Ebben az esetben nem kell félni, hogy kezdeményezze a kezükben. A célja ennek a cikknek -, hogy elmondjam, hogyan ismerkedhetsz férfiak, hogy meg kell csinálni, és mit gyakori hibák elkerülése érdekében.Hogyan ismerkedés a férfiak gyakorlati tanácsokat

edzés

Az első nő, aki azt akarja, hogy megismerjék egy tisztességes ember némi felkészülés is. Mi is fontos vigyázni?

 1. Megjelenés. Nem titok, hogy a férfiak szeretik a szemüket. Ez biztos, hogy emlékszik. Először is ki kell menni a kozmetika, és teljesen fel magát annak érdekében, hogy: haj, arc, kéz, láb. Csak ápolt hölgy vonzza a figyelmet az ellenkező nemű.
 2. Manners. Az asszony is képes viselkedni, a társadalomban. Impozáns járás, „piszkos” azt - mindez kitolja fiúk. Jó modor, a képesség, hogy a társalgásban - ez az, amit meg kell tenni, hogy minden magára valamit is adó hölgy.
 3. A jövőben. Mi fontos még megjegyezni, minden nő az előkészítő szakaszban? A férfi a hölgy van, hogy későbbi feleségével. Nem titok, hogy ez valami más minden egyén számára. Nos, itt már csak meg kell, hogy bekerüljön az alma és a találgatás, mi az első dolog, hogy a srác a családi kapcsolatokra: a szabadság, egy finom vacsora, vagy egy meghitt oldalon az élet.

Hogyan ismerkedés a férfiak gyakorlati tanácsokat

 1. Munkát. Egy remek hely, hogy vizsgálja meg egy élettársa. Minél több, hogy egy elég szoros napi kapcsolatban hosszú ideig lehetővé teszi, hogy legalább általánosságban, hogy megértsék, mit jelent ez a személy.
 2. Shop. Még ha az emberek találkozhatnak, anélkül, hogy megsértené a szabályokat az etikett? Ez mindenféle boltok és szupermarketek. Akkor véletlenül megbotlik a kocsi tetszett a srác, és így feltűnés nélkül kezdeni a beszélgetést.
 3. Tömegközlekedés. Ez is egy jó hely, hogy talál egy élettársa. Ma elég sok ember kap munkát hasonló módon. És nem azért, mert a szegénység, hanem azért, mert a mozgás sebessége a zsúfolt utcákon. Metró, villamos és trolibusz - egy remek hely, hogy megismerjék a leendő férje.
 4. várótermekben a vasútállomásokon vagy repülőtereken. Gyakran ismerkedési, amelynek célja -, hogy adja át az időt. Gyakran azonban ezeket múló ülések végén stabil házastársi egység.
 5. Resorts. Ahol találkozott a férfi? Kitűnő helyen - a rekreációs központ vagy idősek otthonában. Nagyon gyakran folyamodnak regények nőnek nem csak egy erős barátság, de egy komolyabb kapcsolatot.
 6. képzési helyek. Hol jobban megismerjék a férfiak? Miért lenne itt egy hely a tanulás: a középiskolában vagy az oktatásban? Az emberek, akik meg akarják tanulni, önmagukban érdekesek. És ha vannak közös érdekek - általában kiváló.
 7. Események és tevékenységek. Nagy hely egy ismerős a srác -, hogy megosszák, vagy teljes társadalmi esemény. Város Napja, Újév ünnepe a téren, intézkedjenek a hajléktalan kutyák -, ahol az emberek a közös érdekek. Miért nem találja meg lelki társ?
 8. Kulturális helyszínek. Nos, jól ismeri a férfiak múzeumok, színházak, kiállítások és galériák.

Érdemes megemlíteni, hogy ez nem egy teljes listát a helyeken, ahol megtalálja a boldogságot. Bővíteni a helyek társkereső lehet és kell is a saját belátása szerint.Hogyan ismerkedés a férfiak gyakorlati tanácsokat

kezdeményezés

Hogyan megismerkedhetnek a férfiak? Nem kell félni, hogy a kezdeményezést. Azonban meg kell jegyezni, hogy az ilyen hölgyek fiúk gyakran bizalmatlanok, sőt nyugtalan. Ezért, annak érdekében, hogy ne megijeszteni az embert, akkor jobb, ha mindent megtenni, mintha véletlenül. Kiderült csúnya, amikor közeledik a férfi, mondván: „Találkozzunk”, vagy valami ilyesmi. Meg kell cselekedni okosabban és egyszerűen nyomja a srác, hogy függetlenül jár el. Mint lehetőség - segítséget kérni (tartsa egy tál előételek, rágyújtok - a helyzettől függően).

természetesség

Hogyan ismerkedés a férfiak, hogy minden látszott diszkréten? Ez egyszerű - a hölgy csak kell magam. Ez azt jelenti, nem kell feltalálni egy másik, a kívánt képet. Továbbá, nem kell szégyellni magát, az oktatás vagy a társadalmi státusz. Mindent meg kell elképzelni, mint az erények. Elvégre, mint a hölgy, hogy őt érinti, ezért kell kezelni és környéke, beleértve a férfiak.

Hogyan ismerkedés a férfiak gyakorlati tanácsokat

Lehetetlen, hogy egy „back up”

egyszerű mondatok

Mit tud tanácsot a fiatal nők, akik szeretnék megérteni, hogyan, hogy megismerjék az emberek? Szóval, megint akarom, hogy csak ismételni: a srác meg kell adni a lehetőséget, hogy úgy érzi, mint egy mester, nem rabszolga. Így a beszélgetés jó kezdeni egy egyszerű mondatot, például: „Mi az idő” Ha ez megtörténik, a sorban, akkor próbáljon meg egy egyszerű beszélgetést, csökkentve a várakozási időt. Nagyon gyakran, ezek az egyszerű beszélgetés végén egy erős kapcsolat.

Hogyan ismerkedés a férfiak gyakorlati tanácsokat

Az asszony, válasszon egy műveletsor, meg kell érteni, hogy egy ember ismeri a lányok. És jár ugyanazon az elven. Mit jelent ez? Csak kell egy kis figyelmet, hogy ajándékozni a kijelölt objektumot. Egy pár alkalommal, hogy nézd felé férfival, mint mondják, „lő szemét”, így magára a figyelmet. Ha egy srác készen áll a kapcsolatok további fejlődését, megragadta a kezdeményezést, és a megközelítés, hogy megfeleljen. Ha a férfi, akit lenne érdektelen, akkor egyszerűen figyelmen kívül hagyja az összes küldött neki figyelmét.

Óvoda!

Még a nők megismerjék a férfiak? Tudjuk felidézni az iskolai évek, és tegyen hasonlóképpen. Ha ez megtörténik, a képzés, akkor véletlenül befut egy srác el. Nem gyakori a lányok véletlenül megbotlik srácok, gondoltam valamit. Bocsánatkérés, édes mosoly - és fele a munkát. A többi srác. Az ütközés esetén is el lehet készíteni, például a fájdalmat a lábában, és kérje a srác, hogy tartsa a legközelebbi padra. Ha egy ember - egy úriember, aki soha nem hagy egy hölgy szorongást. Egyébként az a fajta srác egy lány csak nincs szükség.

Hogyan ismerkedés a férfiak gyakorlati tanácsokat

Miért srácok nem megismerni?

Nagyon gyakran a lányok, hogy érdekes lehet egy szép logikus kérdés: miért a férfiak nem megismerni először? Mi a baj a társadalommal? A lényeg az, hogy a fiúk, de a nő, összesen csalódott közösségben az ellenkező nemű. Nem a kezét az erősebb nem is játszanak folyamatok emancipáció és a nemek. A nők ma - teljes körű, független személyiség, gyakran erősebb és stabilabb, mint a morális, mint a fiúk. Az ok, a férfi része lehet több:

 • félelem nem kérjük válasszon egy nő;
 • ingatag pénzügyi helyzete és a meglehetősen alacsony nyilvános profil (és ennek eredményeként - az alacsony önbecsülés);
 • negatív korábbi tapasztalatok társkereső (válaszok mentén: „Nem akarom, hogy megismerjék az emberek, hogy nem méltó hozzám ..” stb ...).

És ez nem egy teljes listát az összes okot, amelyek központi a válasz egy egyszerű kérdésre: miért fiúk abba, hogy megismerjék a hölgyek.

Hogyan ismerkedés a férfiak gyakorlati tanácsokat

nagy hibát

Abban megismerkedett a férfiak, a nők is gyakran, hogy néhány hibát. Mi az amit el kell kerülni, ha foglalkozik az ellenkező nemű?

 1. Izgalom. A szokásos összeg elfogadható. Azonban, ha a hölgy folyamatosan húzza a haját, válasszon egy pattanás, vagy karcolás - ez pontosan ijeszteni minden ember.
 2. A vihar az érzelmek. A nők ne legyen túl sok.
 3. Show. Lány, de mint a srác szerelmes ne tegyék ki magukat, mint mondják, a show. Nem kell azonnal felsorolni minden előnyét. Ez pontosan megijeszteni fiatalember.
 4. Rossz modor. A lány szemében a legtöbb férfi - gyenge lény, hogy óvni kell. Ha a királynő anyák a társadalomban, sört iszik és ül, egy kis pihi, ez okozhat az ellenkező nemű csak undort. És nem szimpátia.