Hogyan ismerkedés az utcán - nő s nap

  • Hogyan ismerkedés az utcán - nő s nap

Hogyan ismerkedés az utcán?

Miért tanulnak az utcán

Úgy tűnik, hogy a gyár nem a középkorban, sőt XIX nők nem ült bezárva. Képviselői a különböző nemű mix szabadon és középiskolában és a munkahelyen, valamint a klubok és a felek. Lehetőséget, hogy megtalálja a partner korlátozódik, kivéve, hogy csak a saját lustaság. Mi olyan vonzó utca társkereső?1. Az egyik oka - az izgalom egy vadász, aki nem csak a férfiak számára. A nők is öntudatlanul értékeli minden (vagy majdnem minden) srác az utcán, mint egy potenciális szexuális partner. És néha teljesen tudatosan „vadászatra”. De ha az ember jellemzett aktív intézkedések, a lányok inkább a „fogás élő csali”, mutatja egy erős nemi képviselői, akik nőies csábító.

2. Annak ellenére, hogy a potenciálisan széles baráti kör, sokan annyira elfoglalva a munka és a karrier, nincs ideje, hogy vigyázzon a személyes életében. De az utcán, ingyenes szakmai gondjait, kezdik figyelni egymást.3. A véletlenszerű idegen (és idegenek) a varázsát rejtély. Úgy tűnik, hogy pontosan ez az egyik ami viszi az élet.

De a kérdés, hogyan lehet megismerkedni a lányok az utcán nem érdekli őket - Pickup lányok általában nem ezek a problémák.

  • Hogyan ismerkedés az utcán - nő s nap

Hogyan megismerkedhetnek a lányok az utcán?

Ismerje az utcán - ez a valóság

A fő probléma az, hogy 10-ből 7 lányok negatív vagy óvatos kapcsolatok idegen férfiak. A sztereotípiák társadalomban, elég erős. Megközelítette az utcán tömegben, egy parkban egy idegen kirándulások okoz bizalmatlanságot, sőt félelmet, gyakran teljesen alaptalan.

De utca társkereső lehet elég érdekes, nem csak a srác, hanem egy lány. Csak kell, hogy egy közelebbi pillantást a személy, hogy értékelje a megjelenése, kommunikációs stílusa, a kifejezés a szem és arckifejezéseket.

Ha a fickó volt zavarban, félénk és beszél képtelenségek nem szükséges, hogy azonnal taszítja. Ez a viselkedés arra utal, hogy nagyon szeretem őt, és ő kevés tapasztalata van az ilyen társkereső. Tehát, ha nem lesz a tárgya a „vadászat” gyűjtő-pikapera

Kezdeményezheti maga a lány? Miért ne! Ha tetszett a srác, akkor találunk egy ok arra, hogy megfeleljen. Mellesleg, ebben az esetben az alkalom azért fontos, mert a férfiak gyakran konzervatív kérdésekben a szexuális kapcsolatot. Egy egyszerű mondat: „Menjünk ismerkedés!”, Ő valószínűleg pozitívan reagál, de fogja kezelni, gyanakvás és megvetéssel egyszerű.

Sikeres bevezetés az utcán - ez nem egy mítosz. A statisztikák szerint 35% -a ezen találkozók hosszadalmas tartós kapcsolat.