Hogyan javaslatot tesz a lány

Pre-esküvői rendezvények szállít a lányok kellemes érzelmek nem kevesebb, mint a nagyon komoly dátumot. Azt szeretnénk, hogy elégedett a kedvenc? Kérdezze meg a kezét! Álom szállít a szeretett szív dupla öröm? Creative képzeletét elkötelezettség! De hogyan lehet javaslatot a lány?Hogyan javaslatot tesz a lány
Megfelelő lenne minden - ballon repülés, pajzsot egy nyilatkozatot a pályázati érzéseit a háza előtt, egy csokor virágot szállított az iroda és a gyűrű az alku, vagy egyszerűen egy romantikus vacsora! A legfontosabb dolog -, hogy kapcsolja be ezt a napot egy ünnep, mágikus, emlékezetes. Végül is, ez kezdődik a család krónikája.

Ajánlat egy lány - időben

Azt határozottan úgy vélik, hogy a lány - az, akivel találkozni akarsz minden nap ugyanabban a lakásban, és gyereket nevelni. Itt az ideje, hogy elmondja neki róla, és hogy a kedvenc javaslatot. Továbbra is, hogy melyik utat. De az első, emelje fel, mintha véletlenül a téma a házasság. Keresse meg, melyik a barátok egy család kedvenc modellje ideális házasság, és miért, akkor kérdezze meg a szülői kapcsolat, osszák meg emlékeit. Egy ilyen beszélgetés lehetővé teszi, hogy ne csak felfedezik egymás szemszögéből a leendő férj és feleség, hanem megmondja, ha készen áll, mind a családi életet.

A második pont, hogy figyelembe kell venni a potenciális udvarló - megfelelő javaslatot a házasság. Lehet, hogy a menyasszonyom megy keresztül nehéz időkben. Kirúgták a munkából, vagy beteg valaki közel van, és itt van a szándékaik, de rendkívül súlyos. Még ha a kedvenc mondta, igen, az öröm, ez az esemény lesz beárnyékolta a szomorú gondolatokat.

Vagy fordítva, ha az életében kellemes változtatásokat terveznek (promóció, vásárol egy lakást, az első külföldi útja), a házassági ajánlatát amitől még boldogabb. Az egyetemi barátom hívott a vőlegény feleségül, hogy megvédje őt értekezés nap. Míg várta értékelő bizottság, jött a kari egy hatalmas csokor, és felkérte őt, hogy megünnepeljék a végén középiskolás az étteremben. Az ünnepi vacsorát megkérdezte a gyanútlan és boldog végzős hogy legyen a felesége. Emlékek, hogy csodálatos nap örömére a szíve még mindig. Ezért légy kreatív!

Ne felejtsd el ezt az attribútumot elkötelezettség, a gyűrűt. Ha korábban

Hogyan javaslatot tesz a lány
tett társa ékszer ajándékok és nem tudom a méretét az ujját, az lesz, hogy a „tolvaj”. Ha egyszer az ő fél végezze el csendesen a lány egyik dísztárgyak. Tanácsadó a boltban azt mondja, a méret a „lopott” ringlet, és akkor képes lesz arra, hogy helyesen válasszuk ki a megfelelő verziót a helyzet. Ha egy gyűrűt a lakás kedvenc nem működik, kérj segítséget a barátaitól. Csak válassza ki a leginkább érzelemmentes. Ellenkező esetben, még akaratlanul barátnője időben lehet engedélyt vagy mentegetni a kedvenc közelgő eseményekről. Természetesen a legjobb módja, hogy egy titkos, amíg a kijelölt óra -, hogy megtudja, a méret a ujját a menyasszony anyja. De ez csak akkor érhető el, ha a létrehozott kapcsolatokat a jövendőbeli anya.

között

Hogyan javaslatot tesz a lány
barátaim is, van egy lány, aki nem szereti a gyűrűt. De össze egy egész gyűjteménye fülbevaló gyöngyökkel. Leendő férje tudott preferenciáit, és egy eljegyzési bemutatott új kedvence gyöngy fokon. Azon a napon az esküvő rajta volt már egy egész sor - fülbevaló a menyasszony és a vásárolt kiegészítő nyaklánc by finom célzásokat kedvence. És a férje másik barátomat, kiderült róla ellenszenv a gyűrűt, de szimpátiát a láncok, neki partnerkereső eredeti medál. Kiválasztása jelen kísérte a pályázati vallomások, ez a medál fogja érinteni a szíve, aztán mindig lesz vele, még mentálisan.

Ne félj, hogy megtörje a sztereotípiák. Ilyen esetben, mint egy család, a boldogsághoz vezető út van kikövezve nemcsak gyűrűk de más ékszerek. A legfontosabb dolog, persze, mély érzéseket. Mesélj róluk, nemcsak gyűrűk hanem láncok, fülbevalók, medálok.

Lány legjobb barátja - Cat

A legegyszerűbb módja annak, hogy egy javaslatot, hogy a barátnője -, hogy meghívja őt, hogy az étterem, és ott, egy kóstoló a kulináris élvezetek, őszintén, ő egy lány egész életedben. Mint intézmény vendéglátó választani azt, amelyik releváns a regény. Például, itt hívta az első randin, megismerkedett egymással szülei, vagy egyszerűen csak gyakran együtt jár. Ez ad több romantika a jogszabály. Ha lehetséges, gondoskodjon a rendszergazda a szállítás a csokor az étteremben. És amikor a fő szó fognak beszélni, és hallotta a választ, a pincér kapsz egy elegáns csokor a legegyszerűbb színeket. Hatalmas csokor lenne helyénvaló a belső állami intézmények. Lesz ragasztott a kíváncsi tekintetek. Szeretné hódolhatnak ig titkos idegenek? Élvezze egymást!Hogyan javaslatot tesz a lány

Ha azt tervezi, egy közös nyaralás, majd tegyük félre szerelmes szavakat ebben az időben. Az ajánlatot tett az utolsó pihenőnap. Azt is meghívja a kiválasztott, az étteremben megünnepeljük a befejezése egy ilyen csodálatos nyaralást, de már ott van, ahogy lennie kell - egy gyűrűt (virágok is kimarad), és minden őszintén bevallom.

Ha pihen a tenger, felajánl egy kedvenc az utolsó este egy romantikus sétát a tengerparton, vagy foglaljon helyet a hajón. Nos, van. ... Milyen szavakat megfelelőek, tudod. Férj másod-unokatestvérem azt javasolta neki magasságban 100 m tengerszint feletti magasságban. A srácok pihentek a Fekete-tenger partján, és úgy döntött, hogy repülni egy ejtőernyő. Ahogy aztán azt mondtam újdonsült képest, akik úgy gondolták, hogy kérje a kezét kedvenc jött rá hirtelen. Nem, persze, hogy meg kell határozni kapcsolatban húgom előtt, de azt mondják, a fő szó valahogy az ügy nem volt. És akkor a tenger, parasailing, a lány ... A szavak maguktól jutnak. Otthon, ők visszatértek a menyasszony és a vőlegény. Csenget neki, mellesleg, már nem kerül bemutatásra. A levegő, nem volt, és akkor nem volt képes rá. A házasságban vannak öt éves. Tehát mindezen tulajdonságok - nem a legfontosabb. A lényeg, hogy jó ember volt.

A férje az én diáktársak, másrészt, úgy döntött, hogy felkészüljenek az esemény előtt. Azért választottam a gyűrűt, hozta a kedvence a tenger és a lefektetett valamennyi, az első éjszaka. A lány természetesen igent mondott, de a következő hét nap pihenés tele voltak csak beszélni a közelgő eseményt, és felhívja anyukája és a közeli barátok. A vőlegény kapott tisztességes, és nem változtatja meg döntését, feleségül ugyanazt a barátom. De a többi pozitív érzelmek nem kap sokkal fáradt. Tehát a férfiak, ha utazik nyaralni szenvedély, amelyek élni kívánnak ajánlatot, hogy hagyja ezt a kérdést, hogy az utolsó napon. Ellenkező esetben az egész nyaralás lesz csak boldog, hogy hallja a turbékolnak a menyasszonyát és barátai. Hidd el, szerelmem nem teszi meg rosszindulatból, hanem mert úgy van elhelyezve, a természet. Amikor a lányok, túlterheltek érzelem, nem vagyunk szétrobban tőlük, akkor kell valaki megosztani. Tehát általánosságban meggyőzni, hogy sajnálni minket. És te, természetesen.

Az egyik barátom volt hez imádott macska. Amikor ő otthonában, és főzött tea a konyhában jött szőrös állat egy íj a nyaknál, amelyhez kapcsolódnak, egy gyűrűt. A macska jött vőlegénye barátnője, és azt mondta, a nagyon megindító szavakkal. By the way, egy fiatal férfi így a szeretet elismerés választott szándékosan. Az a tény, hogy az ő neve tömítéseket. És a barátnőm mindig viccelődött róla, és kíváncsi anyám szeretett megállapodott abban, hogy az esküvő után az apjával ezt a nevet. Itt van egy fiatal férfi úgy döntött, hogy bizonyítani a második felében, hogy a vicces név bujkál nagyon komoly emberek. Még él a házi macska, amely eltér. Mondanom sem kell, hogy a házasság után a barátom is lett Kotikova?

Egy barátom egyszer eljött meglátogatni őt akkor még csak egy lány, egy csokor rózsát. Teát ittak, néztük a filmet, és elköszönt. A következő napon, úgy döntött, hogy megváltoztatja a víz a vázában. Amikor kiszállt egy csomó, észrevettem egy kis dobozt a közepén. Ez megnyitotta, és van egy gyűrű és egy kis megjegyzés. Ő tartja, amennyiben az igazolás lehetőségét közötti szeretet szövegírók és fizikusok. Az a tény, hogy a barátom végezte el a fizika és a matematika, és barátnője tanult a Filológiai Karán. Üzenet a szeretett tartalmazott csak egy mondat: „Hozzám jössz feleségül?”, De a bogarak minden szót. A barátom felesége néha azt mondja viccesen: „Nem világos, hogy több motivált engem feleségül. Akár őrült szerelem, akár az őrült vágy, hogy megtanuljuk, hogyan kell írástudás. " Ők boldogok a házasságban.

Azok számára, akik élnek a polgári házasság, de úgy döntött, végül a pecsét az útlevélben. Keresés az interneten tapéta, melyik lesz a kérdést: „Hozzám jössz feleségül?”, Vagy valami ilyesmi. Szereljük be a számítógépet és várja meg a hozzájárulását a kedvenc. Ő nem tagadhatja olyan romantikus, mint te, nem igaz?

Ma már lehetőség van a cselekményeket hajtanak végre a férfiak, kevesebb. Nők maguk megtanulták, hogy házakat építsenek, hogy oktassák a fiai és fákat. De az igazán boldogok azok a családok, ahol a felelősség e tevékenységek jogok az embert. És ahogy az ilyen házasság kezdődik a jobb ajánlatok lányok házasság. Helyesen - azt jelenti, hogy alapuló szeretet, tisztelet, az egyenlőség, a tisztelet egymás iránt. És egy kis fantázia nem fáj. Az ötlet már felvetették! Ha annyira bizonytalan az emberek félnek, hogy a kedvenc házassági ajánlatát, először tanulmányozza a könyvet Kirranova R. „Hogyan legyünk benne 3 hónapig.” Ne felejtsük el, hogy a lányok szeretik, magabiztos és bátor férfiak.

Üdvözlettel, Oksana Chistyakov.

Egyébként szeretném ajánlani, hogy megtegyem tak.A végül ez történt a hajón, és tele volt, de egy kellemes meglepetés!

Persze, jó, ha az ember felkészülni erre az eseményre. De ezt nem minden. Sok jön le, hogy egy csokor virágot és a mondatot: „Marry me”. Romantikus itt egy kicsit, de ha szereted minden ugyanaz, mint megállapodott!

És barátom, mint egy esküvői ajándék volt ... Bank kompót. Girlfriend tanítványa években szerette turisztika (egyes barlangokban másztak). Ott és leendő férje találkozott. Itt az egyik ilyen utazások szülinapjára megkapta gratulálok az alkalomból, és kínálnak úgynevezett házasság. És mint egy ajándék - egy üveg konzerv szilva kompót. Her (majd jövő) férj tudta, hogy nagyon szereti a szilva kompót és annak ellenére, hogy a jelenlegi súlykorlátozás (kellett folytatni nagyon nehéz hátizsák felszereléssel és termékekkel, hogy vegye a legszükségesebb), és a tilalmat az üvegedénybe, felvette és a legfontosabb, biztonságos elítélte a kedvenc gyümölcs kompót. Persze, ott volt egy étterem, virágokkal és a gyűrű. Mégis, mindig, amikor a eljegyzését, ő elsősorban emlékszik üveg szilva befőtt.

Házasság javaslat - az egyik legfényesebb események az életében szerelmes párok. És a romantikus srác kell csinálni, annál valószínűbb, hogy a kedvenc ad pozitív választ :) A vicc, természetesen. Ha egy lány szereti a fiút, és így ő vállalja, hogy feleségül megy hozzá, még ha egyszerűen azt mondja: „Gondolkodtam ... Talán férjhez?” Valójában azonban minden képviselője a gyönyörű emberiség felének szeretnék, persze, hogy egy házasság javaslatot valahogy romantikus. Nos, ott, Eyfelovoy torony, például. Vagy a klasszikus változata - egy jó étteremben, virágok és más tulajdonságokat, amelyek nem a férfiak számára fontos. A férjem tett egy ajánlatot, mint ez. Peter elvitt nyaralni, az utolsó nap nyaralás hívták egy ország étterem a parton a Finn-öböl. Ott és magyarázni :) Nagyon megható volt, és romantikus, mégis hálás a csodálatos estét.