Hogyan javasolni egy lány találkozik, a pszichológia a boldogság

Hogyan javasolni, hogy megfeleljen a lány - egy aktuális témáról sok srácok. Ebben a cikkben megtalálja a választ arra a kérdésre - hogyan kínál a lánynak, hogy megfeleljen # 33;Sokan megérteni az „kínál, hogy megfeleljen” - azt jelenti, hogy elkezd egy kapcsolat, azaz egy férfi és egy nő. A probléma az, hogy általában nem nyújt, és akkor jön erre. De ha félénk és nem akar várni, hogy jöjjön ez a kapcsolatuk, akkor lehet mondani, a lány, hogy meg szeretné kezdeni a társkereső neki.

Amikor egy lány nagyon szeretem, azaz ez „ugyanaz”, hogy a fej legyen egy csomó gondolatok és kifejezések. De lesznek gondolatok, amelyek zavarják meg. Például: „És ha azt mondják NO”, „Lehet, hogy nem tetszik # 33;” „Mi van, ha ő kezd nevetni rajtam # 33;” Semmi svidanie aaboysya, és nem hallgatni a gonosz gondolatok.

Hogyan hez, hogy megfeleljen - meg kell megkérdezni, de egyszerűen elvégezhetjük. Hívja őt egy kávézó, vagy egyszerűen csak egy sétát a parkban, vagy a filmekben. Például: „Hello # 33; Mit csinálsz szombat este? Menjünk moziba # 33 ;? „továbbra is, hogy a hátát, és intézkedik a napon és időben a találkozó.Amikor válaszolt „igen”, akkor minden rendben van - mész vele egy időpontot. Vannak, persze, annak a valószínűsége, hogy ő nem fogja az utolsó pillanatban, valamilyen oknál fogva, vagy befolyása alatt barátnők. De azt hiszem, minden rendben lesz.

Amikor azt mondta: „nem”, nem mutatja meg, hogy lehet, hogy valahogy megérintette, hogy nyugodt és folyamatosan beszélni. Gyakran előfordul, hogy a fiúk fogadja a válasz „nem”, mint egy sértést, és kezdjük, hogy durva. Szóval nem kell tennie.

Ha ő azt mondta: „Egy másik alkalommal”, akkor van, hogy több lehetőség meghívásokat különböző helyeken és különböző napokon. Ha ez nem megy, pénteken moziba, kérje meg egy vasárnap séta a parkban.

Ha ő már többször említett „máskor” vagy „foglalt”, akkor talán nem érdekli.

Ez egyszerű # 33; Akkor hívta egy időpontot, akkor találkoztunk, már egy jó ideje, hogy ez egy alap, próbáljuk meg a villanyt érdekes volt és jó. Az első dátum egyetért második dátumot. És # 33; Ha ő elfogadja a meghívást, hogy a második időpont, akkor találkozunk # 33;

Most már lebontották egy érdekes téma - hogyan kínál a lánynak, hogy találkozzanak és az azt jelentheti, sok lány választ a meghívót a találkozóra.

Sok szerencsét kívánok # 33;