Hogyan javasolni egy lány társkereső kifejezések a VC, hogy nem utasítja el sms gyönyörű eredeti

Érzések törnek különböző pontjain az életben. De a srác nem mindig értik, hogyan hívjuk meg a lányt, hogy minden igényt kielégítenek beszélni kifejezéseket. Fontos tudni, hogy néhány, a pszichológiai árnyalatok, hogy ne elriasztani a lány javaslatát. Ez az, amit a pszichológusok tanácsot.Az elején a regény

Szerelem első látásra történik a különböző helyzetekben. Ugyanakkor a hivatásos pszichológusok nem tanácsos azonnal felajánlja a lány búcsút, mert nem tudta elfogadni. Bár más körülmények között, és a helyes megközelítés, ő szívesen viszonozza azt mondta a srác. Ajánlások a pszichológusok, hogy segítsen rendezni ezt a kérdést.

Hogyan javasolni egy lány társkereső kifejezések a VC, hogy nem utasítja el sms gyönyörű eredeti

Először is meg kell semleges kifejezéseket az időjárás, közel egészségklub vagy bolt. Meg lehet vitatni a film vagy a könyv, ismerve a nők érdekeit. Néha lehet olvasni úton kell öltözni. Ha úgy érezzük, valamilyen irányban, például, hogy Goth, az érdeklődés a megfelelő zenei irány lehet a kezdete a szeretet. Vagy csak szocializációs. Ez a lépés nem kötelező, mivel nem tudta az érdekeit a személy, akár a lány foglalt, vagy szabad, milyen kapcsolatot a barátjával, a szülei, nehéz építeni egy jó kapcsolatot a semmiből.

javaslata alapján

Pszichológusok levelet, akkor a legjobb, hogy egy ajánlat 1 alkalommal, de szép. Ehhez biztos, hogy adja át minden szakaszában a kommunikáció, a fent leírtak szerint, a tudás, amely meghatározza az időt, és megtalálni a megfelelő szavakat. Még a szokásos mondat: „Légy a lány”, „Kezdjük társkereső” válhat sokkal értékesebb, mint az arany, ha a srác fogja mondani nekik újra és bemutatja szépen.Hogyan, hogy javasoljon egy lány találkozik az SMS? Írja előre egy SMS-t egy szép képet, és a kereslet találkozik, de nem nyújtott be. Akkor egy sétát, menj a boltba együtt, és elkezd kommunikálni. Gyűjtsön egy ajándék, de nem túl drága, és kihívást jelent. A befejezés dátuma, küldjön SMS-t. Valószínűleg ő nem utasíthat vissza.

És mi mondatok lehet gondolni, és hogyan kell nyújtani a lány találkozni? Íme néhány ötlet.

Betétet egy cukorka (nem ragad) után egy csésze kávét egy étteremben (te egy igaz barát, az én lány).

Mesterséges rózsaszirom ezek között ezekkel a szavakkal: „Légy a lány”.

Közös feladat vagy beszélgetni vele. Például, ez segít egy srác, hogy megoldja a problémát, keresse meg a helyes dolgot a boltban, vagy forduljon a fontos kérdésekről, amit megért. A hála, a fickó ad egy doboz csokoládét, amelynek belsejében egy megjegyzés a következő szavakkal: „Te egy igaz barát. Talán, találkozzunk? ”.

Ez egy jó példa arra, hogy eredeti módon, hogy javaslatot tesz eleget a lány. És itt van, hogyan kell csinálni a VKontakte.

Srácok gyakran vakarja a fejét, hogy javasoljon egy lány találkozik a VC. Azonban ez a forma lehet csak a tinédzserek körében, vagy tapasztalatlan fiúk. Komoly férfiak ajánlat csak előfordul az élő közösségben egy szép ajándék, és egy kellemes meglepetés, és nem az első séta. És a reakció partner, akkor is nem lesz képes nyomon követni, ahogy a lány talán csak nem válaszolt, és zárja le a felhasználó.

Ismerje meg, hogy érdekei, hogy ő volt a srác, vagy nem, hogy érdekli a Man, milyen zenét, filmeket, könyveket szereti. Meg fogja vizsgálni a lehetőségeket, lehetőségeket és vegye fel a kulcsot.

2. Beszéljen a zene, hozzászoktatni őt a mondatok „jó éjszakát”, „jó reggelt”

Ha egy lány készen áll a további párbeszédre, nem volt hajlandó.

3. Tudod meghívja őt, hogy megfeleljen, ha ez a szabadság és aktívan kommunikál

De ne rohanjunk a dolgok. Tudja meg, mit szeret az emberek számára, hogy értékeljék a siker esélye.

4. Egy egyszerű mondat: „Légy a lány” VC hirdetést csak a hölgyek 17 éves

Ez azért fontos, mert az ajánlat, hogy megfeleljen a lány a VC. Ha ez több, igényes és komoly, egy ilyen javaslatot el tudja fogadni, mint egy vicc, és nem viszonozza.

Hogyan hez a lány, hogy megfeleljen a kifejezés lehet a leggyakoribb. Kritikus helyzet és egy szép gesztus, az eredetiség és megfelelő előkészítése esetén. Akkor számíthat a siker és az ajánlat elfogadását.