Hogyan javasolni, hogy megfeleljen a lány kapcsolatba szép és eredeti - a show kérdések és válaszok

Hogyan javasolni, hogy megfeleljen a lány kapcsolatba szép és eredeti - a show kérdések és válaszok

Kezdve iskolás fiúk, hogy aktívan kezdeni lányok kapcsolatokat. Érdekli őket, ha tudják, hogy csak be egy fiú és egy lány, egy pár.Mit jelent, hogy megfeleljen egy lány

A „felel meg a lány” alapul kapcsolat bevonásával együttérzés, a szeretet és a felelősség. esti séták, kirándulások a mozi, kávézók, klubok, ölelés, csók - minden szerves részei az elején kapcsolatok. Az Advent a kapcsolatok fickó nem csak a „helyes”, hanem kötelességeik is vannak. Most meg kell védeni őt, védelme, visszaverni a támadásokat a kényszeres kérők, találkozni és látni ki a sötétben, stop flörtöl más lányokkal, és így tovább. Nagyon gyakran a párok kezdenek fordul elő nélkül javaslatokat a srác: minden fejleszti magát. Azonban, ha nem akar lemaradni a kedvenc lány, jobban teszi, hogy a javaslatot. Ez ad néhány „hivatalos” a kapcsolatot, és nem teszik lehetővé a kapcsolatot, hogy a kívülállók.

Melyek a kapcsolatokat közted

Először is, meg kell értened, hogy milyen kapcsolat közted. Ez lehet az egyik a következő:

De az elismerése az érzéseiket, értékelést készít minden szem rád - minden lány.

Van egy csomó ötletet, hogyan kínál a lánynak, hogy megfeleljen, a VC felállított csoport szánnak. Először is meg kell, hogy biztosítsa személyes kommunikáció - azaz egyedül. Az ideális az lenne, egy csendes helyen - így például egy kávézóban vagy egy közönséges séta.

ÚJ: Ennek köszönhetően egyedülálló módon, most már tudom, hogy pontosan hogyan kell beszélni rendesen

ahonnan nem tud ellenállni. Ezek a szabad ötletek sokat segített

Ha találkozni egy nővel, három lehetőség van a vele kapcsolatban az Ön számára:

  • Nem lehet ő csak tetszik;
  • Ez akkor úgy egy barát;
  • Te tényleg szereti őt, és ő örömmel vette, hogy a szex veled.

A megfelelő szavakat és kifejezéseket

A legmegfelelőbb kifejezések segíteni, hogy az ajánlat megfelelő és helyes, a következő lesz:

  • „Te vagy nekem, mint te sokáig. Akarok lenni veled "
  • „Te egy ilyen sport. Lássuk, együtt tudunk menni az edzőterembe "
  • „Te olyan erős kezét. Azt szeretné, hogy csak azok a kezek megölelt. Maradjunk együtt? "
  • „Annyira fáradt, hogy egyedül. Nem elég férfi ellátás. Menjünk egy pár "
  • „Fogok őrülni a szemed. Azt akarom nézni őket örökre. Találkozzunk "


Ezeket a mondatokat tud gondolni magára, valami tökéletes, hogy pontosan az Ön esetében.

Mondjuk ezeket a szavakat a megfelelő időben, és a srác lesz a.

Javaslat a versek!

Ez egy nagyon emlékezetes módon, hogy azt mondja egy gazdag belső világ. Egy ilyen javaslat fogja vizsgálni minden romantikus. Ajánlat hogy megfeleljen a verseket is, és az interneten és az élő. Szeretné meglepni a drágám? Ezután szenteli magát gondolni rá, meg egy kényelmes helyen és időben az írás verseket. Helyen, rím akkor jön a fejedben. Minden írja le a papír vagy a számítógép. Ezután már csak azt kell olvasni és szerkeszteni. Vegye figyelembe a helyesírást és központozást kötelező. Meg kell írni a vallomását, hogy megfordult a romantikus és harmonikus.

A srác boldog lesz, és sokkolta a jó értelemben a javaslat verses formában. Legyen ez egy kellemes meglepetés az elismerést. Ő csak egyet kell értenie. A munkálatok hatására csodálat és a tisztelet.

Szeretném javasolni, hogy indul egy kapcsolat a költészetben. Hogyan kell csinálni?

Lesz egészen eredeti, ha az ajánlat megfelel-e a lány a verseket. Az a tény, hogy a világ, táplálja egy kicsit a szimpátia és érdeklődés költészet, így készül, amit nem értek. Te még mindig a modern fiatalember, hanem egy idegen a múltból. Azonban, ha úgy érzi, hogy ez az opció biztos, hogy örömet szerezzen, akkor lehet, hogy egy ilyen javaslat több szempontból is: vagy írni neki egy verset, és küldje el:

Tegyük fel, hogy találkozott egy lánnyal Vkontakte, és van néhány jelei együttérzés - ez hozza meg husky, készségesen és pozitívan kommunikálni. Először meg kell ajánlani neki csak találkozik. Egy találkozó lógni - egy séta a parkban, egy tea party a kedvenc kávézó, stb Ha ezen időpont után együttérzését a részét a lány nem vész el, nyugodtan ajánlani neki, hogy megfeleljen rendszeresen. Mert te csinálod a kapcsolatok, akkor csak írd meg a következő mondattal:

„Hogy őszinte legyek, ma volt az egyik legunalmasabb és felejthető dátumokat életemben ... csak vicceltem, hogy nagyszerű volt csináljuk gyakrabban”

Mint tudja, egy ilyen mondat a természetben, és minősül ajánlattételnek találkozni egy nővel VKontakte. Azt is alkalmazni egy hasonló kifejezés és az SMS. Ha a válasz igen lányok -, gratulálok, akkor találkozunk vele.

Biztos vagyok benne, hogy sok olyan Megkérem, hogyan kínál a lánynak, hogy megfeleljen a kapcsolatot. Újra. Ha hez, hogy megfeleljen a lány, akkor adja meg a jogot, hogy a döntést. Megérti, hogy nem elég termesztett intelligencia. Szintén ebben a pillanatban mutassa bizalom hiánya és az a tény, hogy nem tud eleget tenni.

Ez az ember egy kétséges. Vannak esetek, amikor találkozott egy lánnyal, egy-két alkalommal, és szeretnék jelöli. Nemrég volt egy eset velem. Utaztunk a vonaton egy nővel. Különösen megtalálták a kocsit, ahol nem volt senki, hogy a munka egy kicsit. Kinyitotta a laptopot, és elkezdett gépelni, és ebben a pillanatban van egy kopogtattak az ajtón, és jön afigitelno szép lány. Ezen a ponton rájöttem, nem akarja elhagyni ezt a rekeszt.

Photo: Michael Benatar flickr.com/benatar