Hogyan juthat az ember, hogy feleségül, a harmónia az élet

Hogyan juthat az ember, hogy feleségül, a harmónia az élet

Előfordul, hogy a kapcsolat hasonlít egy tündérmese. Ezek szép sms-nek reggel, séták, látogatások és még a legegyszerűbb udvarlás, így kellemes a lelket. És a végén a Candy-buketnogo időszakban, akkor a nők egyre inkább kezdik álom egy fehér ruhát, eljegyzési gyűrű, levette a kezét a galambok és egy üdvözlő ünnepségen az anyakönyvi hivatal. Úgy tűnik, hogy itt ez a nagyon herceg fehér lovon. Ó, ha csak ez volt mindig olyan, mint az általunk képviselt. Az élet nem olyan egyszerű. Sőt, gyakran előfordul, hogy a szeretett továbbra is gondoskodni, és a házasság javaslatokat az egészet nem jön. Néha ezek a fejlesztések átkerüljön a hosszú búcsú, néha együtt élnek, valamint, és van egy teljes család. Lehet, hogy nem egy, ha nem, hogy kérdésekben a saját kezét. Mit kell tenni?Először megy a támadó. Másodszor tanulni módja, hogyan lehet egy ember a házasságot.

gyakori hibák

Ha az érték szeretteivel, szem előtt tartani néhány szempontból a viselkedésüket.

Ne nyomja az ember állandó beszélni, hogyan szeretné, hogy a törvényes felesége. Ő minden bizonnyal tisztában kell lennie álmai, de nem hallani róla minden nap

Nem szükséges irányítani. Ne nyúljon a kérdésre, hol voltál? és miért késett? Stb Mivel a férfiak félnek, hogy elveszítik a szabadságukat eredményeként, és nem akarja, hogy hivatalossá a kapcsolatát. Ezért nem kihallgatás az esküvő előtt.

A legfontosabb dolog egy kapcsolatban - a bizalom. Tehát soha nem hazudnak, hogy ő szeretett.

Általános ajánlások

Csak a modern pszichológia adhat választ arra a kérdésre: „hogyan lehet egy ember, hogy feleségül?” Nézzük a leghatékonyabb?egyenes beszéd

Mielőtt a közelgő esemény, válassza ki a nap, amikor a választottak lesz a jó hangulat, és indítsa el a őszinte beszélgetés a témáról. Kérdezze fejjel, miért húz az esküvő, talán az az oka lenne teljesen abszurd. Például a leggyakoribb oka a következő: az ember nem rendelkezik az összeget, amely szükséges egy szép esküvő, így ő fél, hogy csalódást okozni. Ha az ok ez, elmagyarázni neki, hogy azt szeretnénk, hogy a felesége, nem a pénz, és akkor nyugodtan rohanás alkalmazni.

És ha az ő válasza, hogy ő inkább a szabadság - és azt tervezi, nincs esküvő, ne pazarolja idejét ebben a témában alig lehet elviselni.

váratlan szövetségest

Furcsa módon, ha azt szeretné, hogy a férje feleségül, akkor jön, hogy segítsen az anya a jogot. Próbálj meg többet róla, megtudja, mit szeret - ez segít megmutatni pozitív benyomást. Bizonyítsuk be, hogy neki, hogy van egy jó háziasszony, és nagyon szereti a fiát, akkor a probléma magától megoldódott. Tolja az esküvő szeretett lesz a saját anyja, és ő biztosan tetszik senki nem fogja megtalálni a megközelítést.

csábító kilátások

Sok férfi nem látja a házasság nem lesz előnye, hogy csak attól fél, hogy meg kell tennie mindent nem, mint azt szeretnénk, hogy. Akkor kell leírni az összes kilátások az élet veled együtt. És ha valaki nem akar elvenni, mert a fejlesztés karrierlehetőségek - magyarázza, hogy az esküvő nem olyan akadály, hanem inkább egy kövér kis plusz. Végtére is, házas emberek komolyan veszik, mint a tétlen, mivel ezek teszik felelőssé.

Veszélyezteti

Módszerek befolyásolják szeretője, amelyeket a fent leírt, így 100% -os garancia nincs mellékhatása. De járnak lassan és néha nagyon lassú. Van egy a leggyorsabb módja a házasság, de úgy dönt, hogy megtörje egy esküvő, vagy örökre. Mi ez a módszer?

Ultimátum. Ez csak akkor alkalmazható, ahol nem tesz megállapítást tekintetében más módon. Ez azt jelenti, hogy beállította a feltétellel, „vagy mi írja ki, vagy mi kapcsolat véget ér”, ha az ember fél a te és szeret veszíteni, ő beleegyezett, és ha nem - akkor legalább megtanulják az igazságot.

A végén szeretnénk hozzáadni, a legtöbb boldog házas nők, akik boldog lehetne egyedül lenni. Légy magabiztos, gyönyörű, élő szórakoztató.

A férfiak harcolnak ezek a nők, érzés ugyanakkor hősök. Szeretni és szeretve lenni, és hagyja, hogy a nap az esküvő lesz a legemlékezetesebb egy!