Hogyan juthat el a fiú szeretni magad

Beleszeret egy fiú láttán, amit podgibayutsya térd, remegő hangon elárulta, és a tudatos gondolkodás valahol evakuált, általában úgy tűnik, valamit egy sor sci-fi. Még álmomban te séta együtt, ő tartja a kezét, és azt mondja üdvözlő beszédet. Gondolkodjunk együtt, hogy hogyan kell, úgy, hogy beleszeretett a fiú tetszett.Hogyan juthat el a fiú szeretni magad

Kezdeni, összegyűjti a gondolatait, és próbálja meg higgadtan értékelni a helyzetet. Mit gondolsz, a javíthatatlan?

1. lehetőség: Ön nem szokott, és annak ellenére, hogy gyakran Think (pl iskolai vagy egyetemi), a kiválasztott, azt hiszem, nem fizetnek a figyelmet. Talán megtudta azonnal elterelje a figyelmet felé, ahogy csak lehet. És talán, csak nem tudja, hogy léteznek, ahogy szorgalmasan állítani, hogy érdekli valami a másik oldalon. Érdeklődést - az első cél.

2. lehetőség: Ön a távoli múltban, lógni ugyanaz a cég. Mondjuk, hívja fel, a Think. De akkor ez nem fog ... Hogyan, hogy szerelmes beléd fiú, akivel csak barátok:

Hogyan juthat el a fiú szeretni magad
  • meg kell változtatni taktika azonnal. Hogyan kell kezelni a szokásos fiatalember, hogy ő beleszeretett - ez a kérdés ami határozott cselekvést. Ezen a ponton döntő fontosságú, hogy látta a te lány, és nem a barátja. Először is, győződjön meg arról, hogy a megjelenés megfelel (legalább megközelítőleg) annak íze (jó, meg kell tudni azt). Néha segít a harcban - ha úgy tetszik, azt is, hogy egy vagy több fiatal férfi, akkor a siker esélye növekszik, mint egy ember - a hódító jellegű;
  • van egy ütőkártyája - Mit tud a lelkesedés. Ha szórakoztató, ennek igazolására. Kérdezd meg a srác, hogy kapsz egy pár gitár leckék, ha ő szeret énekelni a tábortűz körül. Illetve ne okozzon görkorcsolya, és hagyja, hogy a fiú azt állítja, és tanítja meg. Tehát adsz neki, hogy úgy érzi, mint egy ember, így a lehetőséget, hogy végül meg fogja vizsgálni, hogy egy nő, nagy;
  • Gyakran elég egy kicsit több időt egyedül. Ha hosszabb időt tölt a különböző vállalatok megpróbálják egyedül maradni vele, annak érdekében, hogy beszélni szív a szívhez. Ez azt jelenti, hogy egy kicsit mélyebbre ásni, mint amit ez teszi ki. Legyen figyelmes, figyelj rá. A fiatal férfi kell, mint veled lenni egyedül, azért javasolta az első randin.


Mit ne tegyünk:

Hogyan juthat el a fiú szeretni magad

  • megvitatja a szokásos;
  • panaszkodnak az élet;
  • beszélni csak magukra.

Mondanom sem kell, száz százalékban recept, hogyan kell kényszeríteni a fiút, mint te, nem létezik. De reménytelen környezetben - is!

Minden nő tudja, hogy vannak kimondatlan viselkedési szabályokat a férfiakkal, mi az elméleti segíthet megnyerni a szívét tetszett a létesítményt, és hogy jó benyomást. Szóval mik ezek a posztulátumok?

A drága ember akar, mint amilyen gyakran csak lehetséges, de minden nő tudja, hogy ha egy chur hívás gyakran, akkor nem valószínű, hogy legyen szíves egy fiatal férfi, aki inkább tekintem a kontroll volt a részéről. Mit kell tenni, mert így akar még egyszer hallani a hangját egy szeretett?

Hogyan juthat el a fiú szeretni magad

Nem ritka, hogy a fiatalember, mint te, és akkor nem a jövő ellen kapcsolatok fejlődését, de a dolog: azt is, hogy fogalma sincs arról, az érzelmek és a gondolatok. Egy ilyen helyzetben, segíthet egy közönséges levelet, és hogyan kell írni - azt fogja mondani, ezen a ponton.

Bármikor beleszeret valaki és, hogy egyedül vele, hogy mi álom ezek örömteli pillanatokat semmilyen körülmények között nem ért véget. De az idő múlásával, és nem minden párok állni a próbát. Lehetséges, hogy az időtartam és milyen? Nézzük gondolni.