Hogyan juthat el a srác, hogy feleségül magukat, pszichológiai tanácsadás - nő s nap

Sok lány álma, hogy egy napon, a kedvenc elővette féltve doboz, amely elrejti a gyűrűt, letérdelt, és kérte, hogy házasodjanak össze! Néha azonban embernek szüksége van arra utalnak, hogy nem csalódott.A legkellemesebb ajándék sok lány - üdvözlő ajándék. Mindannyian nőtt fel mese, amelyben az álom minden bizonnyal valóra a Szilveszter. És az álom minden egyikünk - gondoskodó, meleg és a család. Néha nem értik az igazi jelentését a boldogság és úgy vélik, hogy látogasson el a szívét is. De ez nem így van. Keys a gondtalan családi élet mindig előttünk, de hogy őket, akkor kell kitalálni, hogy álljon lábujjhegyre.

  • Hogyan juthat el a srác, hogy feleségül magukat, pszichológiai tanácsadás - nő s nap

Hogyan juthat el a srác, hogy feleségül

Fotó: Getty Images

Ha őrülten szerelmes az ő jövőbeli társ, az életük annyira összefonódott, hogy tudja a mondatot, amelyet ő fog mondani - itt az ideje, hogy segítsen a srác, hogy döntsön. Az esetek többségében a lányok úgy gondolja, hogy a jövőben versenyző a férje nem fejlődött vagy fél család rutin, de valójában csak annyira kényelmes - szíved öntött le, ami azt jelenti, hogy nem lehet siettetni.

Beletelik egy év, és egy másik, akkor tipp - a srác nem érti meg közvetlenül nyilvánítja - kér még egy kis időt. Ismerős? És hogyan lehet, hogy mennyi ideig kell várni, hogy hallani: „feleségül?” Boldogság harcolni kell, és ez a nő kell tanulni, hogyan kell egy diplomata, mondja pszichológus Ekaterina Fedorova.

Megkapta az első - nevezzük a féltékenység, de ne nézd meg a többi férfi.

Tedd ideges. Ha az ember biztos benne, hogy anélkül, hogy a házasság nem megy sehova. nem fog neked egy ajánlatot. Barátom adta a gyűrűt, ha a férfi elkapta levelezésben egymással. Egy sor „vásárolni - és valaki más lesz.” De soha senki nem lehet összehasonlítani egy ember: az egyik - a legjobb és legmegbízhatóbb.

Fogadása második -, hogy megteremtse a hangulatot. Senki sem akarja, hogy egy család, amely folyamatosan forgatja a hisztizés, és bemutatja annak jellegét. Megtanulják, hogyan kell létrehozni a kényelem és a nyugalom. Miután egy napos munka szükséges meleget a férfi, a megértés és gondoskodó. A legvalószínűbb, hogy visszhangozza a gyermekkor: egy hangulatos ház, anyám ölelés, egy meleg takarót és egy finom házi kosztot. Guy mellett, akkor kell repülni, és jobban. Bókokat, hisznek neki, és szeretettel, mi az.

Elfogadása harmadik - Légy meggyőző. Nőnek lenni - nem könnyű feladat. A legtöbb alkalommal meg kell nézni vonzó. Természetesen senki nem mondja, hogy meg kell tízpercenként rúzs és a fogmosás éjjel. Otthon ahhoz, hogy szép és természetes, de ha megy a közösség, próbálja homályos, ha nem az összes, de legalább 99% -a nő.Felvételi negyedik - lágy szétválasztás. Szünet egy hétig egy kapcsolatban - meg kell gondolni. Látogassanak el a szülők, rokonok, barátok, hogy menjen a nagyanyja a faluban, vagy egyszerűen gondoskodjon a hétvégén otthon. Ha tehát félek, hogy elváltak, akkor mindig jön vissza, de az esélye, hogy egy gyűrű alacsonyabb lesz.

Elfogadása az ötödik - az elválás. Ha a fenti módszerek nem működnek, és a srác tovább táplálja reggeli - nincs boldog jövő nem vár. Jobb hagyni, hogy menjen át, de nem illúziók. Ahogy egyszer mondta az angol író: „Mi folyamatosan tartsa, amit az ismerős számunkra, még akkor is, ha ez a rúd a saját sejteket.” És talán meg kell elengedni az akarat - és akkor vegye fel ugyanazt a sas?

  • Hogyan juthat el a srác, hogy feleségül magukat, pszichológiai tanácsadás - nő s nap

Fotó: Getty Images

Ha tartod a jobb taktika, és természetesen, feltéve, hogy a hívek őrülten szerelmes beléd, az újév beírt már vőlegény! De ha hirtelen nem állnak készen a családi életet, vagy a kapcsolat nem több, mint néhány hónappal, akkor szükség van nagyon különböző tippeket. Mivel nem utalnak a gyűrű, akkor van okunk célozni ajándéka kívánt a legjobban. Néha az ember maga akarja meglepni a barátnőjét, sajnos, nem minden képviselője az erősebb nem jó benne. Tehát jobb, ha err!

Három fő akadálya kezd a férfi egy ajándék.

1. Nincs ok arra, hogy felejtse el a dátumot vagy fonott, és hiányzott a vásárlás az aktuális ügyekbe.

2. Nem tudom, hogy mit adnak.

3. Nem szeretnénk, hogy egy ajándék.

A nők gyakran találják magukat fel magad a negatív hullám kapcsolatban neki az ember. Most, emlékszem, kedves hölgyem, te bűnös az, hogy az új évben elnyerte másik bankot, turmixgép, vagy a sokadik üveg parfümöt, hogy nem végez. Egy ember, hogy válasszon egy ajándék - az egész történetet. Ezek nem. mi, ezért szükségük van a gyors és úgy vélik, hogy ez az idő tetszik. Ha úgy gondolja, mohó, és nem tudja, hogy ajándék - megöl minden további lehetőségeket, Alexander Kolosov, oktató és szakértő titkok Központ szexuális nevelés.

  • Hogyan juthat el a srác, hogy feleségül magukat, pszichológiai tanácsadás - nő s nap

Fotó: Getty Images

Megkapta az első - ismétlem csendben vagy hangosan 5-10 percig a mondatot: „Az én ember kedves és nagylelkű, akkor kész lesz, és hajlandó ajándék nekem, ha neki egy kis segítséget szervezni ezt a folyamatot.” Ez a gyakorlat kell végezni, amíg nem érzi a bizalmat és elfogadja ezeket a szavakat. Általában tart között 1-3 hét. E nélkül a gyakorlat, akkor magadban lelassul a folyamat egyre ajándékokat. Ez egy nagyon gyakori női baj.

Elfogadása harmadik - hívja egy adott dolog, ő a cikket, az ár és a hely, ahol értékesítik. Egyértelműen és kifejezetten. Akkor mondd el, hogyan lesz boldog, és milyen csodálatos, hogy ő tud adni imádott.

Fogadása a negyedik - a módszer a „szelíd, de kitartó cseppek.” Akkor 5-10 perc beszélünk valami fontos neked, akkor megváltoztatja a tárgyát ideiglenesen az ajándék nem emlékeztet. Másnap megy vissza, hogy a téma a jelen és beszéljük meg 5 percig. A lényeg az, hogy nem fárad magát, de általában néhány nap után szelíd, de kitartó „ajándékáról beszél (a legrosszabb esetben néhány hét), ajándék megjelenik az asztalon.

Elfogadása az ötödik - a személyes részvétele a férfiak. Azt mondja: „Én vagyok annyira elégedett ez a ruha. Én is nagyon elégedett, hogy megkapja tőled, mint egy ajándék. Ez rajtad múlik, én a férfiak, és nem valaki más! „Felhívjuk figyelmét, hogy te bemutatva annak sajátossága és jelentősége. Azt mutatják, hogy a ruha adna valaki, vagy ha lehet megvenni magadnak, de várja, és azt szeretnék, hogy ez egy szeretett egy. Jó vétel. Ha ügyesen alkalmazták - ez szerkezet nagy.