Hogyan juthat el a srác, hogy feleségül - Online női tanácsok

Hogyan juthat el a srác, hogy feleségül - Online női tanácsok
Úgy tűnik, hogy a kérdést: „hogyan lehet a srác, hogy házasságot” hangzik egy kicsit visszataszító. A fej rendellenes képeket azonnal jöjjön ragadozó nők, akik csak keres egy ok arra, hogy feleségül szegény, gyanútlan emberek. Ilyen az élet gyakran minden úgy történik, éppen ellenkezőleg: ez a lány szenved, várakozás és abban a reményben, hogy valami legitimálja a régóta fennálló kapcsolata a kiválasztott. A férfiak nem siet a házassággal javaslat - tudnak a végtelenségig húzni a hagyományos kapcsolat, vagy szívesen élnek a polgári házasság, anélkül, hogy a hivatalos kötelezettségvállalást. Nos, nem akar, és mindenki!A mi korunkban, a polgári házasságok igen kedvelt, modern erkölcs teszi férfi és nő él egy fedél alatt, és anélkül, hogy az anyakönyvi hivatal. Itt csak úgy döntenek, hogy együtt élnek, egy nő, mint általában, abban a reményben, hogy megismerjék a partnere, és ha ő tudna élni vele, és a többi az életét, hogy neki a kezét és a szív. A férfiak esetében ez egy nagyon kényelmes helyzetben, amikor továbbra is úgy érzi, egy agglegény, de van egy otthon és a kényelem, és a szeretet, és szerető nő. És elég gyakran változik a családi állapotuk, ők nem fognak.

A tipikus férfi kifogások szűkülnek le arra a tényre, hogy a házasság - egy fontos lépés egy ember életében ... csak annyit kell komolyan ... pénzt takarít meg ... és annyira szereti egymást ... bélyegző az útlevélben nem old meg semmit ... bla-bla-bla ...

A lány hallgatja ezeket a „bla bla bla” hónapokig vagy akár évekig is, egy bizonyos ponton kezd úgy gondolja, hogy szükséges lenne, hogy végre legalizálják a viszony, hogy már régóta nem plátói. „Barátnők házas hosszú idő, de még mindig tetszik nélkülözhető” - úgy dönt. És akkor a reakció az emberek nem nehéz megjósolni. Amint a srác rájön, hogy ő kísérlete kötni a csomót, akkor lehet a pánik, és egyszerűen eltűnik a horizonton vigasztaló szavakat - „Szeretlek, drágám, de megérdemli, hogy jobban megfeleljenek.”

Ez csak azért történt, nem akarja az emberek, hogy nem az első lépés, de csinálni maguknak nem teszik lehetővé. Feladat intelligens nő -, hogy közvetlenül a szabadságszerető úriember „a helyes utat.” hogy úgy tűnt, mintha a döntés házasságot magát.

Belépve a tudattalan konfliktus lelkét, egy ilyen ember hamar elkezdenek visszaélni alkohol, szerencsejáték, vagy vegyenek részt a többi nő.

2. hatása az egészségre

Ajánlott: Szeretnék férjhez: hogyan kell végrehajtani egy korábbi kapcsolatból?

Összeesküvés csökkenti a szervezet ellenálló képességét a negatív energia. Ezért ne lepődj meg, ha az esküvő után észre fogod venni, az egészségügyi problémák, amelyek gyakran vezet súlyos következményekkel jár, ideértve a meddőség.

3. Hatás a jövő nemzedékek

Hogyan juthat el a srác, hogy feleségül - Online női tanácsok


Szintén a cselekmény hatással lehet a jövőben a gyerekek. Negatív energia, amely átmegy az anya a gyermek, az alapja a jövőbeni problémák személyes életében.

Lányok a születéstől lehet kötni a koronát a cölibátus, a fiúk is szembe impotencia 20 év után. Érdemes a vágy, hogy feleségül a lehető leghamarabb az ilyen szenvedés? Meg tudsz bocsátani magadnak a könnyek a gyerekek?

Ha az érték az egészség és a jó közérzet a szeretteit, próbálja megtalálni a jobb módja annak, hogy egy ember a házasságot. Nem szükséges, hogy egy összeesküvés.

A legjobb módja annak, hogy férjhez

Mielőtt bármilyen trükk, csak azért, hogy egy szeretett menni a folyosón, őszintén beszélni vele. Kérdezd meg, hogy az ember látja a jövőt. Tisztelettel hallgatni őt.

Nyugodtan mesélni a vágy, hogy vele erős és boldog család. Vágyaid meg kell egyeznie, vagy akár kénytelen elvenni egy ember, az álom egy boldog családi élet és álom marad.

Hogyan készítsünk egy férfi feleségül: a vélemény pszichológusok

Még ha egy férfi szeret egy nőt, és nagyon fog elvenni, valamilyen oknál fogva tudta tedd le a végtelenségig, ami lehet nagyon is hosszú. Ezért továbbra is fennáll csak azért, hogy egy ember a házasságot. Annak ellenére, hogy a nőiesség és a báj tartozik a fő fegyver a harcot a szeretet az emberek, de ma a hatalom a nők és még legalább egy fontos hely. A bejelentés szerint a férfi nagyon szereti az erős és magabiztos nő, míg a Turgenyev hölgyek nyugodtan hagyja.

№3 stratégia. Imádat és tisztelet

A férfiak csak szeretem, amikor a lányok bámulni őket a szájban. Ezért imádat és valódi tiszteletben elcsábítani valaki. Ezért gyakran elhagyják a feleségüket nagyképű karcsú és megy az egyszerű óvoda ellentétes semmilyen logika - mert otthon mindig kiabálni, hogy panaszt, és gyakran azt mondják: „Mi vagy te? Nos, ki vagy te?”. És mások, a munkahelyen vagy a barátok között, akik alulról felfelé csodálattal, sőt csodálatát: „Te, mint ezt! A felesége - a legboldogabb nő a világon. " És - mindent. Tény, hogy a felesége maga hátteret teremt a jövő férje hűtlenségét, és tévesen vádolják szeretőit az aljasság és kifinomult trükkök - ők csak nem mindent az egész ugyanaz, mint a felesége, hanem éppen ellenkezőleg. Tehát mint hallgatni, élvezze találkozó térhatású gondossággal és ami a legfontosabb, a tekintetben.

Számos közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy a legtöbb ember értékelni a nők az őszinteség és a nyitottság a kapcsolatot. De ne feledd, ez nem jelenti azt, hogy akkor hagyja ki az összes kedvenc ötleteket. Tud beszélni vele, hogy szereti, de nem szükséges, hogy beszéljünk a vágy, hogy férjhez.

Tehát történelmileg, hogy az ember törekszik a nő. Ha a lány maga lógott a nyakában, és az előre elkészített, hogy semmit, akkor nem érdekes neki. Ezért legyen vidám, társaságkedvelő, hogy érdeklődést mutat az ügyeit és a hobbi, de nem hagyja, közel a gondolatait.

És ez minden esetben nem zsarolás férfi feltalálás nem létező terhesség. Ez csak egy mese esküvő - a happy end, az életben ez csak a kezdete a kapcsolat férfi és a nő. Srácok nem állhatom, amikor arra kényszerülnek, hogy tegyen valamit az erő - és még inkább, ha a csalás. Még ha elérni a és férjhez - hidd el, a „boldogan” nem történhet meg.

Vagyunk rosszabbak, mint mások?

Értsék meg a félelem az emberek a házasság előtti lehet, elvesztése a szabadság, örökre síró gyerekek, a feleség a régi köntös és hajcsavarók ... Próbáld a teljes ismeretségi köréből párok, akik hosszú, boldog házasság. Nézzük a férfiak „túlélő sokk” okozta formális házasság, és a bal nem csak él, hanem elég elégedett a sok félelme házassága fokozatosan alábbhagy.

Sajnos néhány ember egyszerűen nem lehet arra kényszeríteni, hogy feleségül. Ha egy férfi tesz egy ajánlatot a több mint két éve, hogy semmi fogni. Persze, akkor férjhez, de lesz boldog? Csak akkor, játszott a családi életben, ha házas nyomás alatt. Ha valaki szeret, előbb-utóbb férjhez, nem rohan a dolgokat! Mint mondják az öregek, a sorsa nem obedesh, nem lehet kijátszani.