Hogyan juthat el a srác, hogy feleségül - tanácsadás nők Online

Hogyan juthat el a srác, hogy feleségül? Határozottan, a lányok nem csak kérdezd meg magadtól ezt a kérdést. Tartsa kedvese, nem könnyű feladat. Sőt, a véleményüket tartsák be a pozíció „ígéret - nem jelenti azt, hogy feleségül.” Nos, a gyenge fele van legalább öt módja, hogyan lehet egy ember (Man) házasodni.A módszer első szabotázs.

Sokan ismerik a helyzetet, ha társkereső jó ideje egy fiatalember, hogy a tervek egy közös jövőben, akkor is sikerült megismerkedni szülei és szép környezetet tőled szó őrült, és minden, amit csak el sem tudja képzelni külön-külön.

Hogyan lehet a kedvenc srác feleségül? Hogyan juthat el a srác, hogy egy ajánlatot?

Hogyan juthat el a srác, hogy feleségül - tanácsadás nők Online

Az oka annak, hogy a férfiak elkerülése házasság

Bár van olyan vélemény, hogy a „házasság” nem nevezhető jó hatást, de tudjuk, hogy, hogy a családi élet egy szeretett ember - ez a magassága öröm és boldogság. Az elképzelés az, hogy ugyanazt a dolgot kell tapasztalni, és a másik nem. Tehát miért vannak elszökött hivatalos kapcsolatok, mint az ördög a szentelt vizet?

6. Ne adjon hangot a felesleges részleteket a korábbi kapcsolat (vagy házasság) -, hogy az ember semmit érezni „következő”.

7. Soha ne kérdőjelezik életképességét a kedvenc férfi, különösen az állami. Hadd tudja, hogy Ön mindig „mögötte”.

8.Do nem korlátozzák szabadságát túl aktív emberét -, majd a házassági kötelék nem úgy tűnik, hogy neki egy teljes megfosztás függetlenségét.együttélés

Általában ez hozza szerelmeseinek. Ez egy jó teszt a kapcsolat erőssége. A hazai problémák gyakran elpusztítják a fiatal családoknak, megtudhatja, előre előnyeit és gyengeségeit egymást, megtanulják megtervezni a teljes költségvetés. Talán jövő házasság nem is olyan félelmetes fickó.

For - mindketten megértsék, tudok létrehozni egy család.

Ellen - megszokta, hogy él együtt, a srác lesz csoda: van-e értelme a házasság, mert annyira jól.

A jövőben, akkor - a tökéletes feleség

önmegvalósítás

Magyarázd kedvenc, hogy minden ember él a világon, annak érdekében, hogy észre magukat. Az egyik végrehajtási szakaszai - a család. Meg kell felkelni, hogy ezt a szintet, meg kell valósítani, mint egy pár, és magánszemélyek. Kor fogy, telnek az évek, az idő fogy.

kölcsönös szabadság

Ezen kívül szinte rövid idő alatt világossá válik, ha lehet birkózni a közös byt.Predlozhite neki szabad „bejáratási autó”, ami jár, mint az unió. Jelenleg van egy kiváló választás, nem ítélte el a társadalom - polgári házasságot. Mindenesetre, mindent meg kell tárgyalni és „próbálni” az esküvő előtt. És a hiba az egyik nem kell megismételni másoknak. Még ha így van, próbálja meggyőzni, hogy nem minden a „macska” szürke. Általános szabály, hogy a férfi környezet „rémtörténetek éjjel” sétáló „történet” a szomorú tapasztalat „tapasztalt” emberek, vagy az Ön által kiválasztott egyik volt egy személyes negatív tapasztalat „családi kapcsolatok”. - A tapasztalatok és az előítéletek.

Indítson beszélgetést rendesen

Tegyük fel, hogy hívják, vagy jön holnap, vagy a nap után. Ügyeljen arra, hogy késni.

A beszélgetés, mondja meg kedvesét egy, hogy van egy rajongó, aki kéri a házasság. Ne várják a reakció, ne beszéljünk a hozzáállás, hogy a javaslatot. Fontos megmutatni egy hűsítő érzést.

Hogyan készítsünk egy ember - egy megrögzött agglegény házas? Mindent. Ön mindent megtett, amit lehetett. Továbbra is várni az eredményt.

Próbálj maradni mindig csábító és kifinomult, még akkor is ha tizenkét órát dolgoztak naponta, és még az első napon premenstruációs szindróma. Hadd észre, hogy a családi élet nem teszi meg a hazai broody, és ő is olyan jól, mint a barátok továbbra is szeretni és élvezni az életet, de a jogi, hivatalos státuszt. By the way, próbáld meg nem húzza az esküvő a barátai és ismerősei - a legtöbb férfi egy nehéz teszt, ami után kereken megtagadja, hogy megünnepeljék a saját esküvőjén.