Hogyan juthat fel a számítógépet, és menj aludni

A nap folyamán, üljön le és írjon egy listát azokról a dolgokról, amit tennie kell. Ez lehet a helyzet egy-két nap, vagy akár egy hétre. Gondolj bele, milyen hosszú ideig kell lennie, és hasonlítsuk össze a töltött órák száma a számítógép előtt.Internet, ICQ - ez minden bizonnyal jó, de van egy mondás: „Ok - idő fun - óra”. Szab határt az órák számát a számítógép előtt. Nem szükséges, hogy csökkentsék az idő egy fantasztikus módja: 8 óra ül a számítógép előtt naponta 1 óra nem építették újjá egy nap alatt. Reális célokat.

Leült a számítógép, akkor meg magadnak egy ébresztőóra, hogy nem hiányzott határidőt. Akkor is jár szigorítá-: tegye az időzítőt a rendszert, ami után a számítógép kikapcsol.

Ismerd fel, hogy a számítógép el fogja veszíteni az értékes időt. Töltsük az egyszerű számítás: ha az ember ül a számítógép átlagosan 5 órát egy nap, egy hét, ez valahol 35 órán át havonta - 140, és ebben az évben - 1680 óra, mely 70 nap alatt! 2,5 hónapos egyszerűen törli a valós élet javára virtuális.Tedd magad az asztalon Háttérkép- „létesítmény” gondolatok a témában, elgondolkodtató. Íme néhány elvi lehetőség:

- És ezen kívül a menetrend kick-ass ...

- List ( „Mielőtt az önmegsemmisítő lyukas cipők maradt ...”, „Moss meg engem! Autója”, „A leves kihűlt ...”, stb)

- Tudtad, hogy a kiadások a számítógép minden nap 07:00, töltesz be átlagosan 49 óra hetente, és havonta - 196, amely 8 napig? 8 nap az életed az elmúlt hónapban.

- Amikor a számítógép megakadályozza esetekben ez a függőség.

- Harcolok a hét élete, aki korábban evett számítógépet.

És így tovább ebben a szellemben.

Minden alkalommal, amikor nem internetezésre, számítógépes játékok, vagy bütyköl a programban, kérdezd meg magadtól: „Miért csinálom ezt? Függetlenül attól, hogy hozza közelebb az én igazi célja? Függetlenül attól, hogy gazdagítja rám? „Ha a válasz nem, hogy feladja ezt a tevékenységet.

Címke és a levelet tömören és világosan külön lapon, hogy valóban, ha kell, és a számítógép. Akaszd fel magad ebben a listában egy feltűnő helyen, és próbálja követni, hogy a számítógép már az asszisztense, nem egy mester.

Tippek:

* Elválasztott gyerek gyermek az óra kilóg egy számítógép mögött korán! Menteni az egészségügy és fejleszteni a szervezet.