Hogyan kell adót fizetni az interneten keresztül - a jogi tanácsadás

Fáradt a sorban. Az élet sorban állás nélkül is lehetséges, de nem feltételek nélkül. Itt kezd élni, mint a fehér ember, ha bizonyos követelményeket, és nem mindig könnyen megvalósítható.Most a adóhivatalhoz kérkedés számolt be, hogy az adók is ki lehet fizetni anélkül, hogy megvárná az adó közlemény. Mondd, őszintén, valaki közületek már vártak legalább egy alkalommal adót értesítést? Személy szerint én nem. Jövök azonnal fizetési felszólítás adótartozását és szankciók késedelmes megfizetése alól. De nem értesítik előre, hogy kell-e fizetni az adót egy bizonyos időpontban. De ha nem fizetett, akkor nem lesz követelmény a késedelmi kamatok. Azt még sohasem adott lehetőséget nem csak adót fizetni.

Fogok többet mondani. Még azután is fizetnek nekem továbbra utólag és a kamat, ami szintén emelkedik. Nos, miért nem teszi a rendszer tökéletes?!

Így az adóhivatal állítja, hogy az új elektronikus szolgáltatás segítségével kapcsolatba Önt percek alatt kibocsátani a fizetési okmányok fizetési személyi jövedelemadó, a vagyonadó, büntetések és kamatok. Úgy döntöttem, hogy ellenőrizze ezt ...

Hogyan kell adót fizetni az interneten keresztül


View szolgáltatás lehet közvetlenül beírja a keresést a „adófizetési egyének.”

Az első dolog, amit meg kell figyelni, hogy ezt az utasítást a jogot, hogy a jelen kiemelkedő tartozás (jelzem csak a tartozás, amely már fizetett nekem). A gombra kattintva a szlogen: „Ismerje meg eladósodás” akkor közvetlenül az oldal, ahol lehet gondolkodni mindent, hogy amennyiben az állam.Esünk módja készpénz vagy banki átutalással. Ha úgy dönt, készpénz, akkor ez egyszerű. Kattintson a „generál PD” és a program lehetőséget ad nyugtát fizetési minden részletet, amit csak az maradt hátra, hogy nyomtatni, séta a bank és fizetni.

De ha úgy dönt, a banki átutalás szolgáltatás ... kapsz egy listát a bankok, amelyen keresztül fizeti az összes adót és a szankciókat. Ebben az esetben, a gombok nem működnek egyáltalán.

Ha fizet az online banki, hanem szinte az összes ilyen bank nyújt pontosan ezt a szolgáltatást, akkor először meg kell találni az egyik ezek a bankok, hogy nyitva van véve (ami nem történt meg 2 percig), a pénzt a számlára, majd visszatérés internet, jelentkezzen be ismét, kattintson a jobb parton, és csak ezután a befizetés.

Ha szeretné, hogy fizetni az elektronikus pénztárca, hogy kezdődik az is szükséges, hogy nyissa ki, és tegye a pénzt rá, hogy lehet tenni bármilyen fizetési terminál.

És így, többek között, az adó több, és arra figyelmeztet, hogy ha hirtelen problémája van a fordítás, itt vagyunk, hogy köze van hozzá, minden kérdésre a bank. Most vegyük észre, mi a banki szolgáltatások állnak rendelkezésre:

Személy szerint, én csak tudom egyikük - ez Takarékpénztár, amelynek ágai minden lépésnél. Monopoly virágzik. By the way, nem tudom, hogy ezek a többi bank, a Sberbank és még fizetni a jutalék 3%.

Őszintén szólva, én már sok éve használják az online banki, ez tényleg nagyon kényelmes. A legfontosabb dolog, ami számít a pénz. De a számla én megnyílt ez a bank, amely a díj pénz átadásra nem kerül.

Azok, akik még nem tanulta, hogyan kell használni ezt a műveletet, azt javasoljuk, hogy elsajátítsák azt. Most szinte minden bejegyzés a fizetést műanyag kártyák különböző bankok. Több, mint abban, hogy az összes ilyen bankok „Internet-Bank”, amely könnyen használható, hogy adót fizetni (figyelemmel a rendelkezésre álló az internet természetesen). Az összeg nem kerül terhelésre a kártya. Kényelem is az a tény, hogy nem kell időt pazarolni számlanyitás az Ön számára, már ma is ezt a munkáltató.

Erre az online adózási szolgáltatás, hozzon létre egy nyugtát, a fent leírtak szerint, ami kap a szükséges adatokat a fizetési és fizetési maga is át a bank az internet bank, amely írják le pénzt a kártyáról.