Hogyan kell adót fizetni az internetes oldalon a Szövetségi Adóhivatal, WebMoney, Yandex pénzt, Takarékpénztár

Adó ellenőrző hatóságok nem marad el az általános életritmus és kínálnak a modern technikai képességek adót fizetni az interneten keresztül.Kifizetése adó adó szolgálat honlapján

Ahhoz, hogy hozzáférjen a személyes fiókot, akkor kapcsolatba kell lépnie az adó tartózkodási és kérjen és jelszavát.

Az adóhatóság honlapján megvan az a képessége, hogy a munka egy privát iroda, ahol láthatjuk az összes információt a kapcsolata az ország költségvetése:

  • Tartozások és túlfizetések.
  • Egyes ingatlanok, amelyek tulajdonjogát.
  • Fizetési előzmények.
  • Szankciókat.

Ezen kívül lehetőség van, hogy küldjön egy üzenetet, hogy az adóhatóság, ha az adózó van bármilyen kérdése.

Abban FNS honlapján az egyének lehetőség van a termék az adófizetési, regisztrációs díj munkájába az adó szolgáltatás, jogi személy vagy egyéni vállalkozó létrehozhat egy fizetési megbízást. FTS maga nem foglalkozik a recepción a kifizetések, de ha a fizetést a webhely átirányítja a felhasználót a fizetési szolgáltatások társbanki.

A fő a kényelem, hogy az adózó nem igényel nagy mennyiségű számokat és kódokat - mindez automatikusan átkerül a bank szolgáltatást a Szövetségi Adóhivatal és helyesen kitöltve, beleértve a fizetendő adó befizetését.

A felhasználói igények kiválaszthatja a fizetési módot (a fiókból a kártya), és vállalja, hogy kifizeti a fizetési rákattint a megfelelő gombra.

Adófizetés a WebMoney és Yandex

Hogyan kell adót fizetni az internetes oldalon a Szövetségi Adóhivatal, WebMoney, Yandex pénzt, Takarékpénztár


A legismertebb elektronikus fizetési rendszer Magyarországon - WebMoney és Yandex.Money - hez kényelmes fizetési módszerek az adókat és díjakat. Ezek a rendszerek nem kapcsolódnak közvetlenül a Szövetségi Adóhivatal, és annak ellenére, hogy sok a számlázási információk őket automatikusan kitöltésre, saját pénzforgalmi szolgáltatások javasoljuk, hogy ellenőrizzék az összes helyettesített számát figyelembe kódokat e tüntetni a nyugtát vagy amelyek közvetlenül kapott az adóhatóság . Ez bevezeti eleme egy bizonyos összetettség a fizetés folyamata révén fizetési szolgáltatások.

A termék az adófizetési adózó által fizetési rendszer, illetve kell egy számlát ebben a rendszerben. A fizetési rendszerek vegye százalékában az átadás műveletek: például, a Yandex.Money rendszer - 1%. Fizetési fogják elérni szempontjából általános banki fizetés - 2-3 napon belül.

  • Az adófizetési keresztül WebMoney, erre az oldalra, és kövesse az utasításokat (meg kell adnia a TIN).
  • Az adófizetési a Yandex. A pénz erre az oldalra, és kövesse az utasításokat (meg kell adnia a TIN).

A kifizetés időpontját kell tekinteni terheljük a felhasználó számláján a fizetési rendszer. Ha szükséges, a fizetési rendszerek képesek kinyomtatni egy példányt a fizetési dokumentumot. A felhasználó kérésére az eredeti fizetési dokumentumot lehet küldeni postán.

Hogyan fizetnek adót Sberbank Online hitelkártya

Amellett, hogy az adókat a terminálok és a Takarékpénztár ág, akkor a szolgáltatás Sberbank online elhagyása nélkül haza. Fizetési keresztül távoli szolgáltatás Sberbank Online hasznos tulajdonosai számlák és Takarékpénztár kártyákat. Kifizetési a következőkre van szükség:

  1. A kezdéshez a szolgáltatást regisztrálnia kell. mint amelynek eredményeként a felhasználó van kialakítva saját irodában, ahol ki tudja választani az adókat.
  2. A következő oldalon a címzettek listáját fizetési módot kell választani az egyik, hogy jelölték a kedvezményezett a nyugtát.
  3. Ezután hasonlítsa össze az automatikus kiegészítés részleteit az adóhatóság azoknak, akik részesülnek.
  4. Azt hogy a kifizetés összege, válassza ki a fizetési módot (számla kártya) és adót fizetni.

A Bizottság a végrehajtásához adófizetési keresztül Sberbank Online előállított számla a Takarékpénztár vagy a kártya nem kerül felszámolásra.