Hogyan kell egy ember ruha - nőies megjelenés a férfi stílusa

Rendben, uraim, figyelem. Persze, ha elfogadja, hogy „az ember, minden rendben lesz.” Tudjuk, hogy több tucat különböző alkalmakkor, amikor férfi ruha fel egyébként; Az oka annak, hogy bizonyos döntéseket ruházat, és miért részesítik előnyben bizonyos tendenciák a többiekhez képest.Férfiak, akik ruha stílusát, csináld különböző okok miatt, és számos célra, hogy ez a vágy, hogy lenyűgözni a főnök, vagy jól néz ki az első randin. Bármelyik választás csinál, akkor tükrözi a személyes stílus vagy megpróbálja megismételni egy bizonyos kép, amely úgy gondolja, hatására a jóváhagyását barátok. Nem fogunk beszélni, most, hogy van a ruha, úgy, hogy megfeleljenek az ízek a többiek, de akkor valószínűleg Érdekelne, hogy mások mit gondolnak valójában a stílus? Például, ha egy nő, például lehet őszintén elmondani, hogy mit gondol a választás a ruházat?

1. A jó ízlés a választott lábbeli

Hogyan kell egy ember ruha - nőies megjelenés a férfi stílusa

Ez (remélhetőleg) jól ismert tény, hogy az egyik első dolog, hogy egy nő figyel - ez a cipő. Mi, nők, mit dönt, hogy viseljen a lábad, meséljek tucat részleteket, mielőtt időd motyog egyetlen szót sem. Ön - a lusta munkanélküli férfi, még mindig él a szüleivel, és vásárolhat a legolcsóbb szupermarketekben; vagy tónusú autosunburn rajongó, aki titokban a testre és a viasz túl visel szűk farmer (Puma sportcipő), vagy egy egyedi igényes, amelyek inkább az ő frizurája, mint a női oldalon. Ez a gondolat, hogy vannak a fejünkben. Komolyan!

Először is, nagyra értékeljük a férfiak, akik tudják, hogy milyen cipőt egészítette ki egyéni stílusát, és a férfiak, akik büszkék az általuk választott lábbeli. Fektessen be egy jó minőségű elegáns cipő, és vigyázni a cipőjét, hogy ő mindig úgy néz ki mint az új.

Cipő, amit leginkább szeretnék látni a férfiak ...

✔ Converse All Stars

2. Férfi boka

Hogyan kell egy ember ruha - nőies megjelenés a férfi stílusa

Igen, az ember, aki tudja, hogyan kell kiválasztani zokni értékes a társadalomban. De most a férfiak meztelen boka igazán hatni ránk. A múlté már azok az idők, amikor azt hitték, hogy megmutassák a boka, „szeméremsértés” az a személy, mindkét nemű. De most? Csillag, mint Dzhuda Lou és mások szerepet játszott a döntésben, meztelen férfi boka vonzó valóság. De a lényeg itt - ne vigyük túlzásba.

Ideális férfi boka néz ki, ha a nadrág nem túl szorosan (vagy túl széles), és annak alsó széle csak enyhén húzva. Tehát, uraim, ha az időjárás lehetővé teszi, ne habozzon, tekerje fel az chinos és kopás kedvenc cipőt zokni nélkül (vagy legalábbis ezekkel zokni, ami nem látható a cipő). Van valami egyszerű és csábító ebben a fesztelen mindennapi köntösben. Úgy tűnik, hogy azt mondja neked: „Én törődnek megjelenése és ezt a képet gondosan megtervezett, de szeretném azt hinni, hogy ez nem így van.” Az olaszok nevezte egy speciálisan kialakított gondatlanság. Azt hiszem, ez szexi.

3. nadrág chinos

Hogyan kell egy ember ruha - nőies megjelenés a férfi stílusa

Chinos fantasztikus, mert sokoldalú, akkor viselni őket bármilyen alkalomra, legyen ez valami hétköznapi vagy hivatalos, és lehet viselni szinte semmit, és még mindig fognak keresni elegáns. Ideális pár chinos számunkra - azok, amelyek kissé kúpos alján, és tekerjük fel (tudod, ugyanezek az emberek bokáját.). Megadhatja azokat bármilyen színben, de biztos, hogy legalább van egy sötét kék, homok és olive green arzenál. Tedd helyett farmer minden ruhát, és minden bizonnyal lesz nyűgözve.

4. T-shirt Henleys

Hogyan kell egy ember ruha - nőies megjelenés a férfi stílusa

Henleys pólók - ez egyfajta előrelépés a világ pólók szempontjából azok vonzerejét. És ez tényleg csak egy póló, gallér nélküli gombok egy kis hajtóka elöl, de tekintve a stílus szeretjük éppen ilyen T-shirt, mert különbözőek. Ők hozzá egy speciális helyzetben van, külön azok a fickók, akik nem tudnak részt a pólóját, de nem díszes. Tehát valójában, mit kap, ha rajta Henleys - ez fokozott gondatlan ápolás, ahonnan a nők őrült, úgyhogy a T-shirt van - egy win-win helyzet.

5. Fehér ing + Jeans

Hogyan kell egy ember ruha - nőies megjelenés a férfi stílusa

Úgy hangzik, egyszerű, de valójában ez egy kombinációja - egy bizonyos fajta művészet. A legtöbb nő megkérdezett egyetért velünk, hogy ez a kép az egyik kedvenc kombinációja, amelyet szívesebben lát egy ember. A jó, a megfelelő méret póló, ami nem túl laza és nem túl szűk - ez fontos. És a farmer kell, hogy az ember tegye beruházás. Válasszon egy farmert minőségű farmer, hogy illik a mérete, de nem túl szűk. Szeretjük, hogy hangsúlyozzák a férfialak és kissé szűkült farmer fiúk. Ahelyett, bő farmer, ahonnan lehet látni a bokszoló, és gyűrött ing több méretben túl nagy.6. pulóverek V-alakú vágás

Hogyan kell egy ember ruha - nőies megjelenés a férfi stílusa

Szeretjük a pulóver V-nyakú srácok. Pulóver V-nyakú olyan intézkedés szorgalom és viselt férfiak, akik előkelő nyugalmát és képes vigyázni magukra (vagy legalábbis a vágy, hogy azt mutatják, hogy ez így van).

Pulóver V-nyakú - ez csak a megfelelő egyensúlyt az alkalmi és formális stílus, így viseld - egy win-win megoldás az esetek többségében, ami nagyban leegyszerűsíti az életed! Pulóver V-nyakú jönnek a különböző színek és minták, de meg kell jegyezni, hogy egy jó szilárd szürke, sötétkék vagy olive green rendszeres nyertesek. Viseljen őket legombolt ing és nyakkendő egy elütő színű, és akkor biztosan lesz mindenki előtt.

7. gombos szorosan feltekert ing ujját + + vékony nyakkendő

Hogyan kell egy ember ruha - nőies megjelenés a férfi stílusa

Us teszi, talán ugyanaz a benyomást mindketten jól megválasztott fehérnemű. Egy ember, aki tudja, hogyan kell könnyedén kombinálni szorosan begombolt egy tiszta inget feltűrt ujjú nagyon tökéletlenül, és egy jó döntetlen - az arany a megértést. Most, persze, jó lenne hozzá, hogy jó, ha az ember tudja bizonyítani, hogy képes egyesíteni a színek, textúrák és minták kombinációja ing és nyakkendő, de nem kevésbé (ha nem több) a kísértés, hogy egy srác egy egyszerű, fehér begombolt a felső ing és szilárd nyakkendő, nyugodt viselkedés és a kommunikáció. Ez egy meglehetősen alkalmi megjelenés, így viselni ezt a kombinációt sehol, de nem annyira hétköznapi, hogy vizsgálja meg hanyag. Ez a kép, a választott íz, de nem sok erőfeszítést. Szorosan gombos ing, nyakkendő ad egyfajta „on-call” megjelenését. „Én csak kijött a találkozón, de jól néz ki.” Igen, jól. Ön bizonyára jól néz ki.

8. Jó varrt ruha

Hogyan kell egy ember ruha - nőies megjelenés a férfi stílusa

Egy ember, egy tiszta, jól testhezálló - egy férfi, aki magára vonja a figyelmet, és bíznak bennünk, akkor minden bizonnyal figyelni egy ilyen ember! Azonban a neve „jól varrt ruha” - ez nem csak a régi öltönyt. Ha az ingerlés a ruha alatt a megfelelő méret, csak hogy jobb a polcról, ami nem szűkül, ahol szükség van rá, és nem egy kiterjesztése a szám nem meggyőző. Bárki öltönyben. Ez az ember nem csak öltönyben, de rajta jól. És ez azt jelenti, hogy ő varrta az Ön számára, és törődsz vele, hogy ő volt a nagy alakja, amikor bármit tenni. Átveszi az irányítást a ruha, és ne hagyjuk, hogy a hatalmat feletted. Valamilyen furcsa oknál fogva - akkor ez egy rendkívüli - mi általában mondani, ha az ember úgy érzi, kényelmetlen a ruhája; Ebben az esetben, akkor valószínűleg kell figyelni, hogy a legtöbb rosszul szabott öltöny, mint egy személy viseli. Forgat a ruha, és figyelni, hogy Ön és a ruha csak kiegészítik az általános megjelenését.

Egy másik megjegyzés a jelmez: Tudd, hogy mikor kell viselni a ruha. A ruha munka - egyértelmű „igen”. Azonban az első randin egy öltöny - valószínűleg egy határozott „nem” (túl formális, túl fülledt). Amikor visel öltönyt a megfelelő környezetet, akkor úgy néz ki, elegáns, erős, és kimondottan szexi. Ha kopott a rossz környezet néz terjedelmes. Ez zavaró, mint tudjuk, de nem kényszerít minket, hogy felsorolni az összes titkos szabályokat betartjuk, amikor a kötszer a srácok.

9 Jó szokások önmaguk ellátására

Hogyan kell egy ember ruha - nőies megjelenés a férfi stílusa

Van tehát sok ellentmondó információ arról, hogy mi nők, mint a férfiak után. Egyesek azt állítják, hogy a megjelenése gondatlan szexualitás (flanel ing, enyhén kopott megjelenés, vastag, de jól ápolt szakáll) a legvonzóbb, míg mások azt állítják, hogy valójában csak borotvált törzsvendég a tornaterem csodálatra méltó.

Van azonban bizonyíték arra, hogy bármelyik szakáll vagy leborotválja függetlenül attól, hogy előbb-utóbb hatni a lány. Metrosexuality - legalábbis a szempontból, hogy ő törődik a megjelenésével - a legvonzóbb esztétikai szempontból. Ez azt jelenti, jól nézel ki, nevezetesen azt, hogy néz ki, ha érdekel a megjelenése még így is, időről időre megy fésű a haj.

Mi, mint a férfiak, akik tudják, hogyan kell vigyázni magukra, és akik képesek tenni magát annak érdekében. Ha ő lett volna borotvált és kócos, de mit akar. Mindaddig, amíg fenntartani a megjelenés érdekében, és vigyázni a képet, akkor tetszik. Nem kell, hogy lakjanak a külsejét (kérjük, ne), de a férfi, aki a márkás haját, ő nem felejtette el, hogy rögzítse a forgószél reggel ügyek, ő aláírása illat, ami jó (vagy legalábbis tisztességes) gondoskodik az ő ruházat, tudja, hogy mikor és hogyan kell borotválni, ne felejtsük el, hogy egy zuhany, és támogatja a körmök tiszta, nagyon nagy népszerűségnek örvend nálunk, és az erőfeszítéseket, persze, nem marad észrevétlen.

Röviden: szeretnénk tudni, hogy törődnek magad, és hogy Ön büszke arra, amit úgy tűnik, hogy koncentrált és pontos. Ez azt jelenti, kevesebb munka számunkra (ha!).

10. ízléses kiegészítők

Hogyan kell egy ember ruha - nőies megjelenés a férfi stílusa

Mi nagy rajongói kiegészítők az ember. de csak akkor, ha minőségi. Jó karóra - ez mindig egy nagy beruházás. Nem, mi nem számítunk, hogy lesz rajta az órát a Rolex, de szeretné látni elegáns órát (pl készült sima fém és szíj hűvös bőr vagy szövet és kerülni gumi vagy túl terjedelmes opciókat), ami nem lesz nagyon fülbemászó és tökéletes az Ön számára, hogy azt mutatják, hogy a tulajdonos gondoskodik az apró részletek. Vonatkozó bármilyen egyéb kiegészítő, nem tudunk beszélni a nők számára, de a mi személyes véleményem, ha egy ember ízléses, hűvös és elegáns karkötő (a lényeg - ne vigyük túlzásba), ez normális. Jó bőr csíkok vagy duplán köré a karkötő fonott természetes színek, sőt, hogy jó benyomást, és - a rajongók ezt a trendet.

Végül egy ember, aki tudja, hogyan kell kötni cipőfűző és szép vonósok, vegye zsebében zsebkendő és egyéb apróságok - egy igazi mester. Hozzá megjelenése tartozékok minimális mennyiségű, és csak azokat, amelyek hangsúlyozzák a személyes stílus, és elvisz minket őrült.

Végül, de nem utolsósorban, tényleg csak szeretik a férfiak, akik úgy érzik magukat, és magabiztos. Amelyek saját arculat és mutasd meg. Ki tudja, hogyan kell jól néz ki, nem miközben túl sok erőfeszítést. Ki tudja, hogyan kell viccesen utal az ő stílusa, és nem veszi magát túl komolyan. Ha jól érzik magukat, és úgy érzi, jó, akkor minden bizonnyal vonzza.

És ennyi. 10 dolog, hogy mi tetszik, amikor a saját stílusát. Reméljük, hogy élvezték ezt a kis ajándékot a nők (és hálás, mert a legtöbb esetben nem fogjuk mondani, hogy mit gondolunk a férfi stílus). Legyen ízléses, hölgyeim és uraim!