Hogyan kell elkészíteni egy koktél oxigén otthon

Hogyan kell elkészíteni egy koktél oxigén otthon

Az egyik legjobb módja, hogy emelje a hangulatot és a vitalitás - ez egy hosszú séta a parkban vagy az erdőben. Az a tény, hogy a szervezet folyamatosan úgy érzi, az oxigénhiány miatt a tény, hogy szinte az összes időt tölteni bent. Szennyezett légkörben városok nem teszi lehetővé a lakosok kapnak elég oxigént még sétálni. Ennek eredményeként, van krónikus fáradtság, fejfájás kezdődik, gyengíti az immunrendszert, amely maga után vonja az állandó nátha. Ha nem megy ki a városból, ajándékozza meg magát egy koktél oxigén otthon.Hozzávalók az oxigén koktélok

Ez hihetetlenül hasznos és ízletes ital néz ki, mint hab, amely a kis oxigén buborékok. Készítsünk oxigén koktél otthon nem nehéz. Ez alapján készül tea, gyümölcslé, gyógynövény, szirup vagy tej, amelyet be kell emelni, hogy a hab állapotban az oxigén és a habosítószer.

Az oxigéntartalmú koktél szükséges alapot, az oxigén, habképző szert, vagy oxigén kokteyler keverőben. Kokteyler - egy eszközt, mint hajó levegőztető szabályozó az oxigénellátást, és az oxigén koncentrátor, és a csapot a italkiömlés. Oxigén mixer is tökéletesen megbirkózni ezzel a problémával, lehetséges, hogy készítsen finom koktélok különböző összetételű.Hogyan kell elkészíteni egy koktél oxigén otthon

Hogyan kell elkészíteni egy oxigén koktélok

Tudván, hogy mi áll az oxigén koktélok, nyugodtan folytassa előállítására. Tehát, vegyük alapul az almalé, hozzáadjuk a hajtóanyag (egy teáskanál liter juice), volem az egészet egy turmixgépben. Ezután, néhány másodpercig, hogy csatlakoztassa a mixer tartályba oxigénnel vagy hub, majd kapcsolja be a keverő 10-15 másodpercig. Most egészséges ital kész! Emlékeztetni kell arra, hogy a maximális oxigén koncentrációja egy koktél után azonnal főzés, így nem szükséges, hogy készítse el a jövőben, és akkor jobb, ha azonnal igya meg.

Miután a gyomorban, a lévő oxigén az ital felszívódik a vérbe, majd kitölti őket szervek és rendszerek. Ez felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti a fáradtságot, javítja az agyműködést, légzőszervi és keringési rendszer. Ezen túlmenően, az oxigén koktél javítja az immunrendszert, megment a hipoxia, jótékony hatással van az idegrendszerre, javítja az alvást és növeli a hatékonyságot.

Receptek oxigén koktélok

Keverjük 50 ml alma és meggylé 30 ml-t, 1-2 c. egy habképző szert (a készítmény oxigént koktél). Öntsük ezt a keveréket a keverő, és adjunk hozzá az oxigén. És kényeztesse magát egy finom ital savanyú íze, hogy ad egy felelős elevenség és a vitalitást.

Cocktail "Healing"

Adjunk hozzá 1 teáskanál méz 50 ml húsleves csípő. Öntsük a keveréket a keverő, keverjük össze egy habképző szert, és oxigénben dúsított. Az ilyen koktél javítja az immunitást és normalizálja nyomást.

Most, hogy már tudom, hogy az oxigén koktélok, és így képes lesz arra, hogy élvezze ezt a mágikus főzet, és kezeljük ezeket a szeretteit.

Hogyan kell elkészíteni egy koktél oxigén otthon