Hogyan kell elnevezni a gyermek - 9 legjobb tippek a terhesség

Hogyan kell elnevezni a gyermek - 9 legjobb tippek a terhesség
Hogyan kell elnevezni a gyereket. hogy így volt egy jó boldog élet? Van néhány egyszerű szabályt, amelyet követően képes lesz meghatározni, hogyan kell elnevezni a baba könnyen.Bizonyára mindenki egyetért abban, hogy amikor kiválasztják a nevét az ő gyermeke, a szülőknek kell figyelembe venni a nem csak a saját vágyai, hanem arra gondolni, hogy ez lesz élt a gyermek nevét. Nézzük megérteni ezt.

Hogyan kell elnevezni a gyermek és elkerüljék a hibákat

  1. Ellenőrizze, hogy a baba neve volt könnyű kiejteni. Ha nehéz fecseg, ez szolgál a további kommunikációs zavarok. Ha az emberek nehéz lesz kimondani a nevét, ők és a gyermek lesz kellemetlen és kényelmetlen. Például egy bonyolult neve Kornokordiya, Isaac.
  2. Válassz egy nevet a gyermek, ahol jó lenne egyesíteni a középső neve. Például Alexander, Anna Mihajlovna.
  3. Értékeld apai gyermek jövőjét gyerekek. Lesz könnyen fecseg? Sokkal jobb, hogy hívja az újszülött úgy, hogy a gyerekek nem szenvednek majd.
  4. Fontos, hogy a nevében a magzatot találtak Becézgetés lehetőségeket. Például Andrew, Katya, Olechka. Ebben a tekintetben, nem igazán lehet sikeres olyan neveket: Ermak, Oleg, Nonna, Elsa.
  5. Ne adj nevet a gyermeke az ugyanaz, mint a anya vagy az apa. A kapcsolat a szülő és a gyermek ebben az esetben lesz meglehetősen bonyolult. Gyermekek ilyen családokban általában ideges és ingerlékeny, gyakran elfogadja a negatív tulajdonságok, az azonos nevű, a szülő.
  6. Hogyan kell elnevezni a gyermek véletlenül sem megtörni az életét? Soha ne hívd a nevét elhunyt rokonok. Régóta megfigyelték, hogy a gyermekek tiszteletére nevezték el a néhai nagyapja, nagynénik, stb boldogtalan életet.
  7. A nevét a lányok, akik jöttek a férfiak is, nem túl jó (Eugene, Vitali, Jaroslav, George Alexander). Általános szabály, hogy a lányok nőnek érzelmileg labilis, agresszív, ingerlékeny. Bár, ez nem vonatkozik a lánya, aki született nyáron vagy tavasszal.
  8. Egyes szülők sikerül megnevezni a gyermek abszurd név. Például a valós esetekben az ilyen nevek: homonímája öntvényből Pofistal, Dazdraperma, papaya, Bedrala, Chifa. Így is, nem éri meg. A gyermek nem valószínű, hogy akkor mondjuk, hogy „köszönöm” egy ilyen nevet.
  9. Sokan azt hiszik, hogy ez nagyon jól, hogy hívja a baba nevét angyal, vagy egy szent. aki született ugyanazon a napon. Ez pozitív hatással van a gyermek sorsát.


Reméljük segít ezeket az ajánlásokat, amikor kiválasztják a neve a régóta várt morzsákat.

A következő információk lesznek a jegyzetet.

Névben újszülöttek az elmúlt 15 évben

A statisztikák szerint az anyakönyvvezető hivatal, a neveket, hogy a szülők hívják a gyermekek leggyakrabban:

Top 10 férfi nevét:

Top 10 női nevek:

Gyönyörű nevek gyerekeknek

Sok szülő úgy gondolja, hogy mi, hogy hívja a baba, hogy szép, szokatlan és nem úgy, mint mindenki más?

Itt van, hogy segítsen egy kis válogatást ezeket a neveket:

Lányok. Milan, Diane, Elina, Zlata, Darin, Melania, Miroslav, Angelina, Snezana, Elvira, Agatha, Karina, Lily, Amelia, Arina, Vasilisa, Valentine, Vlad, Nelly, Rosalia.

Fiúk. Konstantin római, Arseny, Jaroszláv, Sviatoslav, Stepan, Radislav, Gennagyij, Rodion, Nestor, Matthew, Damir, Timur, Stanislav, fánk, német, Philip, Waldemar, Oresztész, Jaromir.

Ez minden. Ned, már döntött, hogy hívják a gyermeket.

Egészségügyi, hogy Ön és a baba!

Köszönöm a megosztás!