Hogyan kell elnevezni a gyermek - hogyan válasszuk ki a megfelelő nevet a babának

Arra a kérdésre, hogyan kell elnevezni a gyereket, szemben minden szülő. És kívánatos, hogy válasszon ő születése előtt, mint a baba szülei regisztrálni adják csak egy hónap a szülés után. Névválasztáshoz - ez a feladat érdekes és élvezetes. De a megközelítés a megoldásra van szükség az összes felelősséget. Végtére is, a személy nevét nagymértékben meghatározza a jelleme, vérmérséklete, és talán még a sors. Tehát hogyan kell elnevezni a gyereket?Hogyan kell elnevezni a születendő gyermeket

Amikor kiválasztunk egy nevet a születendő gyermek, a szülők elsősorban gondolni, hogy a neve hangzik, jelentését és szimbolizálja. Sok szülő követi a hipermodern trendeket, az úgynevezett gyerekek tiszteletére népszerű színészek vagy film karakter. Vannak, akik inkább az amerikai és európai neveket. De sok szülő még mindig választhat névben közé tartozik. Ha úgy gondolja, hogy mit nevet megnevezni a gyerek, hogy megkönnyítse a keresést, úgy a neveket, akkor választhat.

Ha inkább elnevezni a baba az egyik legnépszerűbb nevek közé tartozik, tartsd észben, hogy a divat folyamatosan változik neveket. Például a leggyakoribb nevek a felnőttek körében Magyarországon a férfi nevét Alexander, Sergey Dmitriev, Andrew, Alex, Max, Joe és Ivan, valamint a nők - Anastasia, Elena, Olga, Natalia, Catherine, Anna, Tatiana és Maria. Ebben az esetben a választott neveket újszülöttek jelenleg vezető nevek, mint a fiúk, mint Jaroslav, Nikita, Daniel, Cyril, Artem, Maxim, Máté, Márk és Jegor. A lányok, a szülők gyakran választanak neveket Sofya, Eve, Milena, Pauline, Arina, Alice, Kira és Anastasia. Talán a morzsákat megközelíti az egyiket.Ha keres a baba egy ritka, nem úgy, mint a másik nevet, kapsz egy példát egy meglehetősen extravagáns nevek, akik úgy döntenek, modern szülők: a fiúk hívják Vladlen, német, Rodion, Arsene, Leo és Jan és a lányok - Renata, Angelica, Vitalina Albina, Stella, Snezana, Eleanor, Lada, Elvira, Nora, tamil, Elina, Dan és Nona.

Ha azt szeretnénk, hogy talál egy szép név az európai, majd például Németországban a leggyakoribb nevek tekintjük Leon és Mia, Franciaországban, Lukács és Emma, ​​Spanyolország Daniel és Lucia, valamint Ian Lucas, Oliver, Christopher, Julie, Olivia, Maria Lara és mások.

Ha nem túl baj, hogy megtalálja egy szép név közé bibliai karakterek, vagy a szentek között az ortodox egyház, tekintse meg az egyházi naptárban. Akkor vegye ki minden tetszett a név. Vagy adhat a baba csak a neve a szent, a napon született. A döntés, hogy nevét a gyermek a templomban naptár - ez egy jó választás. Akárcsak a nagyszülők. Úgy tartják, hogy a szent, a nap, amelyet a gyermek született, és akiről azt elemzi, mindig megvédi őt, védelmet és segítséget a nehéz helyzetekben. Ha az egyházi naptár napján a gyermek születése nem találja a megfelelő nevet, hogy a nevét a szent, az egyik a következő napokban. Az egyház nem ajánlott, hogy a nevét, a szent, a megelőző napokban a gyermek születése.

Ha az egyház nevét gondolod elavult, akkor válasszon ki egy modernebb és adja meg a gyermek keresztelő neve az egyháza védőszentje. Úgy gondoljuk, hogy ha a nevet kapja a gyermek a keresztségben, senki sem tudja, csak a keresztszülők, ami egy személy biztonságosabbá irigység és rágalom.

Mivel lehetetlen, hogy nevét a gyermek

Elvileg lehet választani a kedvenc akkor nevek, de még mindig nem ajánlott, hogy hívja a baba után egy rokona vagy barátja, aki élt nehéz az élet, meghalt egy betegség vagy baleset. Úgy véljük, hogy a gyermek, tiszteletére nevezték el egy adott személy, akkor ismételje meg a sorsát. Azt sem lehet nevezni nevű kölyök egy idősebb gyermek, aki meghalt.

Ha úgy döntött, hogy nevét a gyermek nevét relatív, ami nagyon szeretet és tisztelet élt a hosszú, boldog életet, és hagyja maga mögött a jó emlékek, miért nem. Különösen akkor, ha a gyermek valóban büszke lehet.