Hogyan kell elnevezni a legnépszerűbb becenevek Labrador Labrador fiúk és lányok

Labrador - egyike azoknak a sziklák, amelyhez képviselői könnyen kiválaszthatja a megfelelő becenevet. Ez egy nagy kutya, de jó természetű, ezért nevezhetjük szinte minden kutya nevét a szeretett „Baby” a képviselő „Don” vagy „Count”.Becenevek a Labrador-fiúk

Hogyan kell elnevezni a legnépszerűbb becenevek Labrador Labrador fiúk és lányok
Akkor előre kidolgozzák a nevét a kutya, de jobb ezt választani, ha látja a Labrador. Gyakran előfordul, hogy a puszta látványa egy kiskutyát a fejét, azonnal jön változata a nevét. A nehézséget az okozza, hogy általában minden családtag ő véleménye ebben a kérdésben. A család feje akarja hívni őt Alex, gyermek azzal érvelve között Barney és a tüskék, és az anyja, aki emlékeztetett testőr Athos.

De meg kell választani egy nevet, amelyet a kölyök felnőni és élni fog egész életében. Ha a vásárolt Labrador a dokumentumokat, a név választás korlátozódik: meg kell kezdeni egy bizonyos betűvel, mint például a D. Általános szabály, hogy szép, de a hosszú neveket már így tenyésztők: Don Juan Labrador vagy a Dandy nagy távolságra Labrador.

Mint látható, van neveket és címeket faiskolák. Természetesen egy ilyen nevet, hogy hívja a kutya nehéz lesz a mindennapi életben. De ha a kölyök nőtt fel a 3 hónapos kor azt megszokták a nevét, és csak vágja a nevét, és hívd Don vagy Dandy. Választott nevet a Labrador-boy, akkor mehet a külföldi nevek, melyek közül sok érdekes lehetőség:

Ebben az esetben kapsz egy becenevet jelentését, és ugyanakkor elkerülhető a közös választás nevek kutyák. Lovers ritka és egzotikus nevek enciklopédia, ahol megtalálható sok érdekes és szokatlan beceneveket. A lényeg az, hogy tudják, mit állni. Itt található egy becenevet tiszteletére az istenek és hadvezérek, politikusok és művészek, irodalmi karakterek és helységnevek. Zeusz, Buggy (Bagration), Bush, Raf (Rafael), Bender, a Duna - mindezek becenevek okozhat egyes társulásai.

Csak ne felejtsük el, hogy a kutya neve, mint a neve a személy képes befolyásolni a sorsát. Talán Labrador nevű Zeusz lesz militáns, Bender - ravasz, és Raf - álmodozó. A név „Labrador” fajta kiváló alapot a névválasztás:Képviselői a fajta lehet három különböző színű, valamint tartozó egyik szín is hangsúlyozta a nevét. Fekete vagy Zorro - fekete Labrador, kókusz- vagy Shock - barna, fehér, arany - könnyű.

Nevek a lányok labradors

Hogyan kell elnevezni a legnépszerűbb becenevek Labrador Labrador fiúk és lányok
Különösen szeretnénk választani méltó szépsége és odaadással, hogy a név Labrador lányok. Nevezzük Adel, azaz nemes és kedves, és elfog a lényege ennek a fajtának. Kiváló képviselői ez a fajta nagyon sok, és mindegyikük kell saját egyedi nevet, így a választás a becenevek hatalmas. Aurora, fog, Stella Elsa, Amy, Angie - lágy dallamos nevű amelyek tökéletes lányok Labrador.

Méltóságteljesen hangzású neveket Alexis, Amanda, Havanna, Siera. Akkor hívja a kölyök érdekes beszélő név: Mikulás - otthon mindig lesz egy ünnepi hangulat, Lakki - boldogság mindig ott lesz; Astra, Rozz, Jasmine - egy szép virág, kellemes a szemnek; Palma - nagy és szép lakás védelmére.

Mert Labrador lányok nagy külföldi nevek hírességek:

Kiválaszthatja szinte minden vagy a csoport nevét, ami akkor pozitív összefüggést. Ahogyan az a fiú egy becenevet akkor tükrözik a színét a kutya Goldie, Barbie, Blondie, a hold - könnyű, Panther, Blackie - fekete. Megtalálható irodalom, mennyire fontos a nevek és megtudjuk, hogyan karakter adnak a tulajdonosok.

Becky - csendes, de nagyon makacs kutya (kombinációjának köszönhető „kk” dual hang). Betty - jó és hű, nehéz megszokni az új embereket. Lada egy barátságos, nezloblivym indulat, javíthatatlan édesszájú, szeret lovagolni az autóban.

Hogyan kell elnevezni a Labrador igaz?

Hogyan kell elnevezni a legnépszerűbb becenevek Labrador Labrador fiúk és lányok
Minden tulajdonos szabadon választhat nevet, hogy ő szereti, de még mindig van értelme megfogadni a tanácsot felhalmozott kutya tenyésztő.

  1. A név legyen rövid - legfeljebb két szótagból áll.
  2. Hangzásvilága név fontos megjegyeznie kutya.
  3. Becenév kell idézik pozitív asszociációk. Ne töltse a kutya nevét negatív jelentéssel: Káosz, Bede, Twister, a tolvaj. Ejti őket minden nap, akkor kényelmetlenül érzi magát az időt.
  4. Ne hagyja, hogy a becenév kutya szülők.
  5. Ne hívja az embereket nevek, amelyek gyakoriak az országban, ahol él.
  6. Ne adja nevét, amelynek jelentősége nem ismert az Ön számára.
  7. Ne adjon egy kutya egy értelmetlen neve, amely érthetetlen sor betű vagy szám.
  8. Ne hívja a kutya nevét a népies „dvortererov”: Ball és a Beetle. Ha szereted a Labrador, győződjön meg róla, akkor vedd fel a szép nevet, tele pozitív jelentése neki.