Hogyan kell elnevezni egy gyermek - egy felelős választás

Kiválasztása egy nevet a babának - nem könnyű feladat, mert úgy gondoljuk, hogy a név egy jelentős hatással egy ember életét, és néha meghatározza a sorsát. Néhány szülő pontosan tudja, hogyan kell elnevezni a gyereket, a terhesség előtt, és mások, és a szülés után a fia is nehéz kiválasztani a megfelelő nevet.Kiválasztása a baba nevét, sok szülő elfelejteni a józan ész. Mi mással lehetne magyarázni néhány, enyhén szólva, szokatlan neveket? Természetesen a barátok (és még idegenek) a benyomást kelteni egy boldog apa kijelentése, hogy ő hívott lánya egy fürdő és fia bluetooth, de mi lesz a gyermek él ezzel a névvel? Persze, idővel, szokatlan név lehet változtatni, de tizennégy év a gyermeknek nevezhető hívta szerető szülők, és szenvednek a gúny társaik.

Sok szülő, amikor kiválasztják a nevét bármi másra gondolni, de nem az érzéseit a jövő baba. Valaki azt akarja, hogy felhívja magára a figyelmet: ez gyakran követ, például közéleti személyek, akik úgy vélik, hogy, hogy a gyermek egy normális hétköznapi neve túl szentimentális. Valaki azt akarja, hogy állandósítja a nevét a fia mindenképpen: így született olimpia, a szerkezetátalakítás és privatizáció. Gyerekek gyakran nevekkel tiszteletére politikusok, költők, nagy hadvezérek, sőt irodalmi karakterek, abban a reményben, hogy a kis Napóleon, Sztálin, Hamlet, Caesar és Puskin lesz annyira ismert, mint azok a prototípusok.

Szokatlan nevek a gyermekek a szülők különböző részein a Földön. Például, Chicago, egy pár valószínűleg keresni nevek utódaik egy orvosi könyvet. Ennek eredményeként, a gyerekek kaptak a nevét Agyhártyagyulladás, Vakbélgyulladás, gégegyulladás, mandulagyulladás és hashártyagyulladás. A látnoki megközelítés és az indiánok - például a nevét, két kilogramm rizs adni a gyerek szülei kaptak az állam születése ajándék volt.

A forradalom után, ez volt a teljes szabadságot. Mi kezdtek megjelenni az új nevek, amelyek néha hangzott meglehetősen furcsa, mint a Traktorina, Viluza (Vladimir Ilyich Ulyanov Lenin és szövetségek), Dolonegrama (a szlogen: „Le a analfabétizmus”) Revmark (forradalmi marxizmus), és mások. Idővel, a divat ezeket a neveket nem lett semmi, de néhány rajongó jöttek fel gyermekeiket szokatlan nevek, és a későbbi években.Ma már Magyarországon is szokatlan nevek kegyvesztett, de néhány szülő nem bánja, hogy dolgozzon ki egy nevet a gyerekeiknek pooriginalnee. Tehát a fiú tud adni a nevét saláta, csak egy hős vagy a légiforgalmi irányítók. Egy fiatal hölgy szerető szülők kend Viagra, Magyarországon és hűvös. Nem emlékszik a gyermek, aki adta a szülők pedig egy bonyolult kód betűk és számok.

Jön egy szokatlan baba nevét, a szülők álma, hogy a gyermekük szokatlan ember. Úgy tartják, hogy a neve lehetővé teszi a gyermek, hogy kitűnjön, hogy felismerjék az egyéniség és a fiatal korban, hogy úgy érzi, nem úgy, mint mások.

A véleménye szerint pszichológusok is szokatlan név okozhat komplexek a gyermek. És ez nem csak, hogy a vicces név is gúnyolódni osztálytársaival. A gyermek válhat túsza a saját nevét, mindig kell bizonyítani, hogy ő méltó, hogy a nevezett, hogy így, és nem másként. Fiú egy közös neve lehet félni és sírni, de a srác, úgynevezett nagy, vagy a karakterek körül feltétlenül várják egy bizonyos magatartást. Ennek eredményeként, ezek a gyerekek úgy érzik, nem szabadok, dolgozzanak neurózisok, peer kapcsolatok bonyolultnak.

Mindenkor volt egy bizonyos módon neveket. Ez a divat változik, hogyan kell változtatni az élet prioritásait minden új generáció. Új nevek kitalált ritkán, sokkal gyakrabban visszatért divat nevek már kissé elfeledett részben. Érdekes, hogy gyakran a szülők megpróbálják így fia vagy lánya az eredeti neve, és az eredmény az, hogy a név csak annyi társaik gyermek.

At Ol-termelés és Len született Mása és Nastya, akik adnak lányaikat más nevek, mint Elizabeth és Daria. Negyven-ötven évvel ezelőtt, a legnépszerűbb férfi nevek voltak Vladimir és Nicholas, most a fiúk úgynevezett rendkívül ritka, de a névben Dániel, Nikita és Artem. Elképzelhető, hogy hamarosan feledésbe merült nevek ismét divatba.

Egyes nevek, mint például Alexander és Natalia, nem megy ki a divatból évtizedek - minden gyermek csoport megtalálható legalább egy Sasha és legalább egy Natasha. Ugyanakkor néhány nevet, népszerű egy időben, most úgy tűnik, furcsa. Alkalmanként néhány szülő mer hívni, vagy Stepanida lánya Paraschiva, és fia - Nikánor vagy Arkhip.

Természetesen lehetetlen megjósolni, hogy pontosan hogyan fog kinézni, mint egy csecsemő, ha felnő. Mégis néha meg lehet kitalálni, milyen nevet fog tenni. Ehhez kövesse az egyszerű szabályokat. Például a kék szemű, szőke és Severyanka aligha alkalmas nevek Tamara vagy Leila és a gyermek szláv megjelenése jobb választani az azonos szláv, nem egy idegen nevet.

„Program” megjelenése a gyermek, ami neki adott név, nem valószínű. Néha a szülők úgy gondolja, hogy a szebb a neve Duden lány lesz szebb, és a lány maga az évek során. De, sajnos, az ilyen elvárások nem mindig vált valóra. Ennek eredményeként, a lány csodálatos nevek és az átlagos megjelenés érzi a legjobb módja, és tapasztalja miatt eltérés a megjelenés és a nevét.