Hogyan kell felhívni sellakalapú festmények akrilok otthon

Modern nők próbálják meg tökéletes tetőtől talpig. Care kéz és szép manikűr különös figyelmet kap. Ez egy egyszerű módja annak, hogy magát láthatóvá, vonzónak, ellenállhatatlan. Ez egyszerűen nem teszi szépség: használja felhalmozott köröm, festeni őket, különböző színekben, alkalmazva minták, díszíteni strassz, matrica. Néhány ember megy divatos szalonok, mások csináld magad. Lássuk, hogyan kell felhívni a sellak, hogy csinál egy manikűr otthon. Könnyedén megtanulni ezt a leckét, és a tollak örömére mások.Hogyan kell felhívni sellakalapú festmények akrilok otthon

A festék a sellak

Ez az anyag kéz- nagyon népszerű, mert mind a gél lakk. Az előnye ennek a következőket jelenti:

 • Ezt alkalmazzák a körmök bármilyen hosszúságú.
 • Hozzájárulnak a megerősítését.
 • Ez két hétig tart.
 • Nem divatos tervezés határt.
 • Ennek része nem káros anyagokat.
 • Ellenállás képes bármilyen munkába.

Hogyan kell használni a sellak és kemény-e tanulni otthon? Egy sor eszköz nagyon egyszerű, de végrehajtani az egyedi tervezésű szüksége több színben lakkok. Annak érdekében, hogy ezt magad, akkor lesz szüksége:

 • UV lámpa;
 • ecsetek;
 • fogpiszkálót;
 • foszló ruhával;
 • azt jelenti, zsírtalanítására;
 • alap gél;
 • festeni különböző színű;
 • tetején.

Hogyan kell felhívni sellakalapú festmények akrilok otthon

Hogyan kezdjük el felhívni sellakalapú? Először is, egy bázis. Nail képződik a kívánt alakra, ez talaj és kezelt kutikula narancs kibír, zsírtalanított. Shellac egyszerű alkalmazási módszer. Alkalmazott réteg, mindegyik szárítjuk egy percig UV lámpával. Emlékezz, hogy fedezze a homlokfelületével a készítmények a körömlemez. Alkalmazása egy lépcsőzetes eljárás:

 • Egy vékony réteg a bázis gél.
 • Színes háttér. Alkalmazva 2 alkalommal, mind a szárítás.
 • Réteg tetején.

A köröm szórásra kész mintát. Ha nem ez a lakk vagy akril festékek, először távolítsa el a ragasztó réteg bélyegző eszközzel zsírtalanítás. Ábra kefe alkalmazva. Második kiviteli - csöpögő lakk, egy tűt vagy fogpiszkáló nyúlik az egész felületén. Ha az alkalmazott ragasztási mintázat pontot vagy kristályok, lehetővé tette a ragasztóréteg nem távolítjuk. Miután munkát végző a köröm van bevonva két réteg topom szárítás. Ragadós szerkezetet eltávolítjuk.

Shellakkbevonat továbbra is a legnépszerűbb, mert lehetővé teszi, hogy az álom, végre merész ötletek design. A kombináció a kontrasztos piros és fekete színben, használata pasztell színek korlátozott, csak a képzelet. Shellac rövid köröm egy minta lesz teljes a kép, hogy a fél vagy ünnepi esemény.

Hogyan kell felhívni sellakalapú festmények akrilok otthon

Hogyan készítsünk egy kabát sellak otthon? Ez nagyon egyszerű. Francia manikűr jellemző, hogy a fő része a felület borítja egy színt. Egy vékony csík szélén a köröm, ez az úgynevezett mosolyogva, mások nem. A klasszikus változat fehér. Hagyja magát az álom, hogy ezek bármilyen kombinációja a színek, és egyedi lesz.

Manikűr nem kell fényes. Hogyan készítsünk egy matt sellak? Két változata van. Először is, a legegyszerűbb - használja matt lakk. A második -, hogy egy egyedi design, de ez lesz hosszú életű. Ez bársony manikűr. Alapján lakkot alkalmazott speciális por formájában ruhával. Velvet körmök hatni a barátnő a diszkóban vagy a klub.Hogyan kell felhívni sellakalapú festmények akrilok otthon

hagyományos lakk

Normál köröm összetétele és szerkezete, különbözik a sellak. Ezért alkalmazása, mint az anyag nem nyomtatásra alkalmas. Elrontod a háttér réteget, amely kidomborodik vagy kiváló. Szabad csinálni festék kis pontok, ha szüksége van néhány különleges szín, ami nem szerepel a palettán. Alkalmazni, hogy a felső szárítás nélkül.

Hogyan kell felhívni sellakalapú festmények akrilok otthon

akril

Ez nagyon kényelmes, hogy nem egy manikűr akril. A rendszer segítségével a vékony ecsettel alkalmazott kifinomult exkluzív design. Ha van valami nem működik, vagy nem tetszik - minden könnyen törölni, és helyes. Ha nem ez az első alkalom, először egy egyszerű minta vagy díszítés. Tapasztalt varrónők, hogy remekművek, megcsodálta a színes színek és tárgyak.

Hogyan kell felhívni sellakalapú festmények akrilok otthon

Ahogy alkalmazott sellak talmi

Kiváló néz ünnepi manikűr, díszített flitterek. A képzelet ebben az esetben taszítja a teljes képet, a ruha vagy öltöny. A bázist, melyeket a szokásos módon. Add csillogás festeni a kívánt színt, mix, alkalmazni egy vékony réteg. A tetejét, folyamatosan UV lámpa két percig kijavítani. Távolítsuk el a ragasztó réteg, és a manikűr kész.

Hogyan kell felhívni sellakalapú festmények akrilok otthon

Hogyan bélyegzés sellakalapú

Ön aggódik, hogy nem tudja pontosan, hogy a sellak ecsettel egy minta - egy egyszerű technológia. Előkészítő műveletek ugyanazok maradnak - zsírtalanítás, alkalmazása a két alap rétegek, egy bélyeg minden kötelező szárítással. Ne felejtsük el, hogy távolítsa el a ragacsos komponenst. Már elő és zsírt kell dolgozni eszközök:

 • meghajtó gravírozott képeket;
 • bélyeg;
 • lehúzó;
 • strassz;
 • speciális lakkal.

Hogyan kell felhívni sellakalapú festmények akrilok otthon

Milyen gyorsan kell felhívni sellakalapú segítségével bélyegzés? Így az eredmény egy fényes, gyönyörű, kívánatos, hogy válasszon az alapítvány és a mintázat kontrasztos színű. A színpaletta sellak teszi a tervezés egyedi. végrehajtási folyamat nagyon egyszerű:

 1. Válassza a rajzon meghajtót.
 2. Óvatosan takarja le lakk.
 3. Távolítsuk el a felesleges egy lehúzó.
 4. Nyomja a bélyegzőt a lemezre, tartsa.
 5. Óvatosan át a képet rá a köröm.
 6. Proshtampuyte minden.
 7. Cover a felső, száraz.
 8. Távolítsuk el a ragasztóréteg.

Hogyan kell felhívni sellakalapú festmények akrilok otthon

Ötletek sellak

Azt szeretné, hogy a körmök díszített egyedi mintát? Tedd manikűr kreatív folyamat. Get ihlette a természetben, a teljes színskálát, alkalmazni pecsételt képek, csatolja strassz, használja az eredeti címkéket. Hópelyhek, virágok, geometrikus minták és a különböző technikák kombinációja lehetővé teszi, hogy a különleges design.

Kontraszt rajz készült sajtolás, alkalmas felek.

Hogyan kell felhívni sellakalapú festmények akrilok otthon

Azok a gyorsan növekvő köröm, mentő hold manikűr - egy hely körül körömágy marad festetlen.

Hogyan kell felhívni sellakalapú festmények akrilok otthon

Az eredeti szín, félkövér sellak francia manikűr alkalmas a lányok minden nap.

Hogyan kell felhívni sellakalapú festmények akrilok otthon

A tökéletes kiegészítője a gála viseletben - sellak sellak design körmök sötétkék ragyog.

Hogyan kell felhívni sellakalapú festmények akrilok otthon