Hogyan kell frissíteni Avast antivírus számítógépen internet nélkül

Frissítésére vonatkozó offline Avast antivírus és a linkeket letölteni a legújabb vírus adatbázis az Avast a VPS

Ha frissíteni kell a víruskereső adatbázisa Avast, telepítve van a számítógépen, amely nem rendelkezik Internet kapcsolattal, akkor frissítheti USB stick vagy CD-re.A frissítések letöltése a kívánt változatot. Ezután másolja a frissítő fájl vpsupd.exe a számítógépen, amelyen szeretnénk frissíteni a vírusirtó.

Adatbázisfájlok naponta frissítjük.

Letöltés Avast vírus adatbázis frissítések


Vpsupd.exe futtassa a fájlt, és várja az antivírus frissítések:

Hogyan kell frissíteni Avast antivírus számítógépen internet nélkül

Miután a sikeres frissítés, akkor megjelenik egy üzenet a befejezése a dátuma:

Hogyan kell frissíteni Avast antivírus számítógépen internet nélkül

Lehetséges hibaüzenetek, ha frissíti avast:

„Avast antivírus nem volt kimutatható kell telepíteni a gépre. Ez a telepítő nem tudja folytatni.” - a rendszer nem talált telepített Avast termék.„VPS adatbázis már naprakész -. Anti-vírus adatbázis frissült változata a futás fájl Ez az üzenet megjelenhet, ha többször vagy kétszer futtatni a fájlt adatbázisok frissítésére ..

„Ez a VPS adatbázis régebbi, majd a jelenleg telepített Te nem # 3539; .. T frissítenie kell VPS - telepített vírusadatbázis újabb, mint a bázis futó fájl letöltése a legújabb vírusadatbázis fájlt ..

„Avast 4 valószínűleg még nincs telepítve, vagy a telepítés megszakadt letöltés teljes csomag telepítése és újratelepítése, kérem -! .. Te vezeted vpsupd4.exe frissítõfájlt avast 4 verzió, de ez a verzió nincs telepítve Lehet, hogy nem astanovlen .. avast, vagy egy régebbi vagy újabb verzió a programból. frissítéséhez 5. és 6. változat a avast! vpsupd.exe szükség van egy megfelelő fájlt.

„Ez a VPS adatbázishoz legújabb program verzióját töltse le és frissítő program segítségével teljes beállítást, majd futtassa VPS frissítse megint ..” - Ez a hiba akkor fordulhat elő, ha telepítve van avast! korai 4 vagy 5 verzió. Egyes változatok a program megváltozott a formátum az antivírus adatbázis. Frissíteni az adatbázist, akkor frissítenie kell a változata a program, töltse le és futtassa a létesítmény az új verzió az avast fájlt.

„Avast! Updater már fut, ami azt jelenti, internet csatlakozási probléma. Ha a számítógép csatlakozik az internethez, és használja a harmadik féltől származó tűzfal (nem Windows tűzfal), ellenőrizze folyamat avast.setup tette internet-hozzáféréssel. Ha don # 3539; t van internet kapcsolat, állítsa avast frissítések kézi Ezután próbálja végén folyamatban. # 3539; avast.setup # 3539; Feladatkezelőben és futtatni ezt a programot. „- update avast már fut, akkor ez azt jelezheti a problémát az internetes kapcsolat Ha a számítógép csatlakozik az internethez, és használ egy harmadik fél tűzfal (nem Windows tűzfal), ellenőrizze, hogy a folyamat biztosítja.” Avast.setup „Ha internet-hozzáféréssel. nincs internetkapcsolata, a beállításokat avast! manuálisan frissíteni. Ezután próbálja befejezni a folyamatot # 3539; avast.setup # 3539; Feladatkezelőben és indítsuk el újra. "

„Sajnálom, de az engedély aktualizálására ez a termék már lejárt” - időszak az engedély érvényességi ideje lejárt, és nem lehet frissíteni.