Hogyan kell gyorsítani a haj növekedését a fejét, ahogy az gyakran vágja a haj növekedését haj havonta,


Hosszú zsinór nem csak Oroszországban szolgált jeleként vonzerejének és nőiesség, ez a tendencia folytatódott a mai napig. Ez az oka annak, hogy nők milliói a világ kíváncsi, hogyan lehet gyorsítani a haj növekedését a fejét. Ahhoz, hogy megértsük ezt a jelenséget, meg kell tanulni egy csomó tényező befolyásolja az aktiválási vagy növekedési retardáció kedvenc fürtök.Tényezők a haj növekedését

Hogyan kell gyorsítani a haj növekedését a fejét, ahogy az gyakran vágja a haj növekedését haj havonta,

Hogyan növekszik haj után rövid fodrász? Mit kell tenni, vagy csak várni? E kérdések megválaszolásához meg kell vizsgálni, több okból, amelyek befolyásolják a szőrzet növekedési ütemét.

Belső okok miatt:

  1. A genetikai hajlam - sok örökölt egy erős és gyorsan növekvő haj, és néhány nem annyira szerencsés, nem is beszélve a tény, hogy az örökletes hajlam a kopaszság.
  2. Hormonális változások - miatt történő hormonális gyógyszerek a terhesség alatt.
  3. Diet - az egészséges haj csak szükség a helyes táplálkozás és egy egész sor vitamint tartalmaz. Továbbá, ne hagyja figyelmen kívül igényli a megfelelő fogyasztás tiszta víz.
  4. A fizikai aktivitás segít normalizálni koleszterin és segít megszabadulni a méreganyagoktól.
  5. Pszicho-emocionális zavarok és a stressz aligha a legfontosabb tényező, hogy a halál a szőrtüsző.
  6. Gyógyszereket szed -, hogy lehet nem csak hasznos, hanem negatív hatással van a haj.


Külső tényezők:

Hogyan növekszik az emberi haj?

Furcsa módon, de az emberi haj növekedése a leggyorsabb a szervezetben. Ezt a folyamatot végre a sejtosztódás hajhagyma. Az alsó rész a tüsző tartalmaz differenciálatlan sejtek, amelyek egy nagy mitotikus aktivitás, amely nem függ a napszaktól.

Ez a hajhagyma felelős a kialakulását és növekedését a haj.

Különösen a haj növekedését

Hair kezd nőni a gyökerek társított emberi test keresztül a keringési rendszer. Annak érdekében, hogy egy normális üteme a haj növekedését, biztosítaniuk kell, hogy a gyökér oxigén, fehérje, ásványi sókat és vitaminokat. Ezért jó minőségű élelmiszerek nehéz helyettesíteni még a legdrágább kozmetikumok.

Hogyan kell gyorsítani a haj növekedését a fejét, ahogy az gyakran vágja a haj növekedését haj havonta,

Meg kell említeni a faji jellemzői a haj. Például az ázsiaiak büszkélkedhet a leggyorsabban növekvő zárak, amelyek többek között, még a legnagyobb vastagsága és kerek vágott. Ázsiai haj része a fejbőr, mint 7 mm, amely biztosítja az erős növekedés és a táplálkozás. A afrikai gyűjteni kevésbé szerencsés, mint a hajuk része a fejbőr már 2,5 mm. Kaukázusiak sokoldalúbban ebben a tekintetben: a haj lehet vékony és nagyon sűrű és porózus.

Hány centiméter nő haját egy hónap és év?

Látni, hogy mennyi a haj nő vissza egy hónap és egy év, meg kell hallgatni a véleményét trichologists. Legutóbbi azt mondják, hogy egy napon az átlagember szőrnövekedéssel 0,35 mm. Most van egy kis számítani, hogy mennyi a haj növekedése az év során. Ha minden nap biztosítja számunkra a 3 mm-es a haj, de ezen a héten hossza növekszik mintegy 2,5 milliméter.

Egy hónapon keresztül, hajunk van hosszabbítva átlagosan 10 mm, és az év - 120 mm-ig, vagy 12 cm.

Javaslatok, hogy fokozza a haj növekedését

Ahhoz, hogy a haj gyorsabban nőnek, az alábbi tippeket:

Összefoglalva, azt látjuk, hogy nincs mágikus ereje, arra kényszerítve a haj növekedését az elmúlt egy hónapban, de gyakran koncentrált ellátás teremt igazi csodák.