Hogyan kell használni az internet szabad bevált módszerek

Internet ma sokan használják, mert ebben a globális térben nem csak szórakoztatnak, hanem tanulni, és még a munka. Ahhoz azonban, hogy a hálózati hozzáférés kell fizetni. Ezért sok embert érdekel, hogyan kell használni az interneten ingyenesen.Hozzáférés a világháló egy nyilvános hotspot

Az ilyen szabványos adatcsere a Wi-Fi, lehetővé teszi a kapcsolatot a vezeték nélküli internet. De mielőtt ingyenesen használhatják az internetet, először meg kell győződnie arról, hogy a laptop vagy a számítógép támogatja ezt a technológiát.

Ha a készülék Wi-Fi modul, akkor kap az éttermekben, kávézókban és más hasonló létesítmények, ahol a lehetőséget mutatja magát, szabad ülni az interneten. Különösen szerencsés azok számára, akik élnek, közel egy nagy bevásárlóközpont, mert akkor megpróbál csatlakozni nyílt hálózaton anélkül, hogy elhagyná otthonát.

  • kapcsolat sebessége szegény;
  • Alacsony szintű adatbiztonság;
  • hozzáférés csak az intézményen belül.
    Hogyan kell használni az internet szabad bevált módszerek

Hogyan kell használni az internet szabadon szomszédok?

Emellett a fenti módszerrel az internet-kapcsolat, vannak más. Tegyük fel, ha a ház nem akar menni sehova, meg kell próbálnia, hogy csatlakozzon egy Wi-Fi szomszéd. Ebben az esetben a jelszó, hogy jobb nem feltörni, megpróbál tárgyalni vele. Ellenkező esetben az illegális hozzáférést lehet bíróság elé, és a kapcsolat bérlőinek a lépcsőház, valószínűleg romlana.

Hogyan kell használni az internet szabad bevált módszerek

Csatlakozás a dial-up

A készletek a szolgáltató

Mielőtt ingyenes internet-hozzáférés modemen keresztül, akkor először megtudni aktuális akciók a szolgáltató. Vannak Internet-szolgáltatók nem terheli az első 30-40 másodperc kapcsolatot, de meg kell, hogy gyorsan kijutni a hálózat vége után az ingyenes próba. Annak érdekében, hogy időt kell csinálni, akkor telepíteni egy speciális program, amely képes arra, hogy megszakítsa a kapcsolatot az utolsó előtti másodpercben, majd visszaállítja azt újra.

Ezen kívül néhány szolgáltató hozzáférést biztosít számos Wi-Fi hotspotok a város körül előfizetőinek. Ismerje meg ezt a szolgáltatást lehet támogató vagy a szállító oldalon.

Hogyan kell használni az internet szabad bevált módszerek


Hogyan kell használni a mobil internet ingyen?

A mobilszolgáltatók kínálja ügyfeleinek részt a programokban a felhalmozási prémiumok, hogy lehet töltött nemcsak beszélünk, hanem az interneten.

Például, a program „MTS Bonus” minden 5 rubelt költenek kommunikációra, akkor kap egy bónusz pontot. Ahhoz, hogy megkapja a díjat, akkor aktiválja ezt a funkciót a fiókjában az üzemeltető honlapján, vagy forduljon az ügyfélszolgálathoz. Mikor fog felhalmozódni 150 bónuszt, akkor aktiválhatja a 100 MB szabad internet. Még rendelkezésre álló csatlakozás a 500 MB, 1, 2, és a 20 GB-os.

A „Megafon” is az intézkedés, amely lehetővé teszi, hogy kapnak díjazást a kommunikáció. Minden 30 rubelt költött előfizető kap egy bónusz. Ha szükséges, minden ügyfél e vállalkozó vehet részt a bónusz program, akkor csak küld egy üzenetet, hogy a szám 5010 szövegét 5010 lehet csatlakoztatni ezt a lehetőséget más módon:

  • via tárcsázás * 115 # a mobil eszközön;
  • a "My Account".

Miután felhalmozódó 40 bónusz, akkor költ a 100 MB-os és 180 - 500 MB.

Szabad forgalom, és további nem kevésbé népszerű szereplő „Tele2”. Ahhoz, hogy ez, meg kell csatlakozni a bónusz program, hívja a Support Center vagy tárcsázza * 116 * 9 #. Kapott ellenérték hagyjuk tölteni az interneten és egyéb szolgáltatások. Ha aktiválni szeretnénk egy ingyenes 1 Mb elég lesz beírni 7 pont és 5 MB kell tölteni 30 bónuszokat.

„Beeline” lehetőséget ad arra, hogy az ügyfelek számára, hogy használja az internetet ingyenesen a hét folyamán. A próbaidőszak alatt képes lesz látni, hogyan működik. Azonban ez a lehetőség csak az előfizetők kártyás számlázási rendszer. Ehhez aktiválja a „Highway 1 GB” hívja 777.

Hogyan kell használni az internet szabad bevált módszerek

Csatlakozás egy furcsa sorban a bejáratnál

Rengeteg ember keres információt, hogyan kell használni az internetet ingyenesen. A lakóházak gyakran látható, hogy vannak pajzsok a vezetékeket a különböző szolgáltatók, elérve a szomszédos lakások. Néhány ember látogat el a gondolat, hogy kösse őket, de erre nem éri meg, mert a legtöbb piaci dolgozik a PPPoE protokollt. Még ha megkapjuk a kábelt, hogy más emberek, akkor nincs jelszó és bejelentkezés az interneten nem lesz képes kijutni.

Ami tekinthető minden ésszerű eszközzel, hogyan kell használni az interneten ingyenesen. A számítógép nem elfelejteni, hogy ellenőrizze a jelenlétét a Wi-Fi adapter, mielőtt elkezdi végrehajtani őket.

Hogyan kell használni az internet szabad bevált módszerek

A legnagyobb keshbek 50 online áruházak MEGABONUS Népszerűség keshbek szolgáltatásokat használ (ügyfél visszatérő költött pénz vásárolni őket) óta folyamatosan növekszik. Ez érthető, hiszen időnként.

Hogyan kell használni az internet szabad bevált módszerek

Hogyan kell használni az internet szabad bevált módszerek