Hogyan kell kezelni alopecia otthon - otthoni kezelés

Hajhullás kezelés otthon

Hogyan kell kezelni alopecia otthon - otthoni kezelés
Ma az emberek elég korán elveszíti a haj a fején - gyakran huszonöt férfi volt egy nagy haj. Ez a tényező, és szükségessé tette, hogy kezelni kopaszság, és a szolgáltatás iránti igény. Kozmetikai és egészségügyi központok versengés felajánlják segítségüket ebben a kérdésben, ajánlott enni mindenféle eljárások és jogorvoslatok hajhullás. Ennek ellenére, sokan nem siet költeni nagy pénzt az orvosok és kozmetikusok, inkább a harcot a hajhullás, a hazai és az otthoni.Gyakran előfordul, hogy ebben sikerül.

Hajhullás nőknél: a kezelés otthon

A kopaszság kezelésére nők az otthon találta ki egy jó fajta. Gyógyszer ajánlott gyógyászati ​​célokra speciális kenőcsök, samponok gyógyítók azt tanácsolják, hogy gyógyteákat és infúziót. Gyakran egészen egyszerűen inni egy tanfolyamot a vitaminok, és pályamódosítások teljesítmény érdekében megáll a hajhullás.

Sok nő aggódik, hogy milyen sampont lehet használni a kopaszság kezelésére az otthon, és ha tudott segíteni. Valódi segítség sampon nem képes biztosítani, tekintettel arra, hogy a haj kihullik jelenléte miatt a belső problémák, hogy ez egy fejsérülés vagy mérgezés vegyszereket. Azonban a sampont is segíthet, ha a haja kihullott, mint a helytelen gondoskodni róluk, vagy nem a vitaminok és tápanyagok.

Nem szabad elfelejteni, hogy a megtakarításokat választásával kozmetikumok haj, nem kell. Javasoljuk, hogy vásárolni eszközök ilyenfajta csak gyógyszertárakban vagy az áruház megfelelő profilt. A legjobb megoldás az, amelynél a cég gyárt sampon rendelkezik profillal tevékenységeik és a termelési orvosi kozmetikumok. Egy meg nem vásárolnak a boltban álló eszközt az általános fogyasztói értékesítés kopaszság, nem valószínű, hogy megszabaduljon.

Az alopecia gyakran miatt előfordul, hogy a banális beriberi. Érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb haj csökkenni kezd a tavasz, mert a test fáradt téli és nem küld a szőrtüszők szükséges fenntartani a normális állapot a vitaminok.

Ebben az esetben, a kopaszság kezelésére nőknél csökken a használatát komplexek vitaminok és megfelelő előkészítése a napi étrendet. A bejelentésnek tartalmaznia kell a lehető legtöbb diófélék, növényi olajok, zöldségek és olajos hal.A legkívánatosabb haj vitamin B, E, A és C. Ebben az esetben, ha nem tud velük az étel, akkor a gyógyszertárban vitaminok és étrend-kiegészítők.

Otthoni kezelés női (fokális) alopecia

Foltos kopaszodás meglehetősen ritka betegség, ami előfordul a felnőtt, a gyerek, a férfiak és nők. Ez patológia méltó tudomány, mivel nem világos, eddig hogy a fejlesztés a helyi hirtelen van hajhullás.

Alopecia (beágyazási) alopecia hirtelen kezdődik és szűnik hirtelen. A kitörés lehet különböző hosszúságú, akár halált is okozhat a veszteség nagy mennyiségű haj, vagy ugyanazt a végén egy hétre. Ebben az esetben az érintett terület kicsi lehet. Ennek okai feltétel még mindig nem kellő alapossággal.

Továbbá, nincs egyetértés abban, hogyan kell kezelni a foltos kopaszság. Ezek a módszerek ismertek sok, az egyikük nem tekinthető univerzális, mert a különböző oka ennek a feltételnek. Mikor jön a kopaszság kezelésére az otthon, akkor lehet rendelni szerek, lokális és szisztémás hatások. Ez lehet immunmodulátorok, kortikoszteroidok, ásványi anyagok, vitaminok komplexek, gyógyszerek szedatív hatás.

Minden tett eljárások végső soron célja, hogy ösztönözze a haj növekedési folyamat. Cure lehet kijelölni, figyelembe véve a beteg életkora, az idő folyamán a kóros folyamat, a teljes földterület a kopaszság.

Hogyan kell kezelni alopecia otthon - otthoni kezelés

Orvosi eljárások otthon

Kezelése alopecia areata orvosi módszerek csapódik le, hogy a bevezetése glükokortikoszteroidok a zsebébe patológia. A jelentése terápia a kombinált akció immunszuppresszív gyógyszerek, mint a. Ez a kezelési eljárás nincs megfelelő hatása abban az esetben, hogy a sérült terület több mint a fele a bőr, ami tartja a haj növekedését.

Ma, a kortikoszteroid kezelés tekinthető hatástalannak, akkor is, ha kombináljuk a médiahasználat, hogy megkönnyítse mélyebb behatolást hormonális gyógyszerek.

Levezetése imunosupressivnoy topikális terápia magában foglalja a használatát alopecia areata difeniltsikloferona, dinitro, a dibutil-éter.

Feltéve, hogy a megfelelő méretű rendszert szteroid lehetővé válik a folyamatot megfordítani folyamat foltos kopaszság.

A népszerű hazai jogorvoslati

A hagyományos orvoslás kínál a konkrét eszközök kezelésére hajhullásra.

Húsz darab dió, héj nélkül, talaj és összekeverünk 100 ml növényi olaj. Az így kapott keveréket kell dörzsölni a bőrbe lefekvés előtt által elpusztított térségek a betegség.

Tinktúra pirospaprika készítünk öntéssel négy hüvely a közepes méretű és egy fél liter vodka infúziós három hétig sötét, száraz helyen. A keveréket kell napi dörzsölje be a fejbőr a léziók.

Egy bizonyos mennyiségű fokhagymát csökkentésével a paszta állapotban, majd a mezőt kopaszság egy pár óra. Befejezése után az eljárást kell samponnal megmossuk. Az eljárást kell végezni heti tanfolyam időtartama és a szünetet a tíz nap között.

Két hónapig minden nap, hogy dörzsölje be a fejbőrbe területeken vereség aloe lé. Miután egy hónap szünetet, ismételje meg a tanfolyamot.

Evőkanál friss hagyma összekeverjük egyenlő részben tarlórépa olajjal és vízzel töltött, előzetesen forraltuk, és még meleg. Megoldás visszük fel a seb helyén két órán át, majd kimossuk egy sampont. Meg kell ismételni háromszor a hét folyamán.