Hogyan kell megközelíteni egy lány az utcán, vagy milyen gyorsan találkozni egy nővel

Hogyan kell megközelíteni egy lány az utcán

kérdésekre, mint
- Ő is találkozunk?
- Ham!
Az ilyen kérdések vannak 10 10 sluchachayah poluchiti szabványos válasz: NEM !!Nos, ő nem fogja azt mondani NO ha kinéznie Aledndelon vagy Shvartsnege annak ellenére, hogy a probléma vele ott, de akkor nézd meg magad ülsz a fórumon, és az utcán megy 100 csinos lányok, akik készek arra, hogy találkoztunk, de ez nem jelenti azt, hogy ha elválasztjuk az utcán 100 azonnal lecsapnak rád))

És így kezdjük annak érdekében,

Hogyan közeledik egy lány?

Csak győződjön meg róla, hogy azt hi lépést.

Nem tudok csak jön köszönni, hogy mit tegyek. Otthon maradnak, és maszturbálni))))) Mi tart vissza, hogy megismerjék a lány az utcán itt a félelmek azok üldözni a nyomában, és nem tudja, hogyan kell elrejteni előlük, hogy pontosan mit csinál egyszerűen elrejtik félelmek őket kell rejteni, csak meg kell küzdeni velük.

Emlékezz félelem - az ellenség a siker és egy vesztes.

És mi is képviseli a legtöbb klasszikus helyzet, ami történik, hogy minden nap. Te, mint mindig, menj végig az utcán, és látsz egy lányt, néz rád, mosolya világít az egész utca.

Kezdődik mondrazh, remegés lába, és akkor nem talál semmit jobban, mint hogy csak figyelmen kívül hagyja hagyja ki a lehetőséget, hogy megismerjék, hogy ebből emlékezni fog sokáig, ha a lány nagyon szép volt. És most akkor vigasztalni magam azzal a gondolattal, hogy a félelem történik minden, még a legbátrabb ember. És ez a félelem rejlik várni, mindenhol.

Az intézet, a boltban, hogy kommunikálni barátaival, félt, hogy kérje a tanár az előadás arra gondolt, hogy a szóban forgó hülyén hangzana, és több mint nevetni fogsz.

Félsz, hogy valaki úgy gondolja, rosszul Önről vagy valami más? Vagy megtanulod a lány, aki olyan sokáig úgy tetszik, de te még mindig félt, hogy meghívja őt a filmeket, vagy sétálni vele a nyári nap egy szép parkban. Igen, ez az Ön számára.

Ön már nincs 10 éves, meg kell leküzdeni magát, mert - ugyanaz, mint az összes, ha nem jobb. És így az a tény, hogy nem tudnak a lányok már kiválogattam, és hogyan kell kezelni a te, persze, nem tudom, mert ez minden a félelem, hogy félsz küldött ide feladásának, akik nem szeretnék, hogy itt és el az összes félelmet, hogy igazam van ??

Igen, és tudjuk róla, de még mindig úgy gondolja, hogy ettél, küld nem egy lány barátja, hogy él ez a véget, természetesen nem, akkor látta, hogy az első és utolsó alkalom!

Ezért a kifejezés csábítanak, mintha utoljára. Ne feledd, ha megy, és látni a kedvenc lány, majd elkezdi a belső párbeszéd (VD) - párbeszéd magát ennyi elkezd gondolkodni, hogy ha egy férfi vagy nő kudato aludt nem volt vremini egy perc, és a vágy obschyatsya a gondolkodás a legrosszabb, hogy evett. a. if. i. tudott, és így itt azt keresik a jobb, vagy mneya nem volt a zsebében 10p. és legalább 500 Azt határozottan jött, de akkor is, ha ezt az egészet sdelaesh lesz a pénz idő és minden mást, amit még mindig nem jött közel hirtelen nincs idő és kívánlak pridumaesh még sok kifogás, hogy nem tenne meg.Igen, igen, kifogások, mint ez is nevezhető. Az első, hogy nem töltik az időt a szabály hadd élvezze a 3 másodpercig, hogy ilyesmi általában olyan egyszerű és hatásos ez az, hogy szeretett jött. Ez egyszerű, nem igaz.

Miután elolvasta ezt kérdése van, de egy mondatot közelítek egy lány?

Tíz legjobb mondatokat társkereső nők

Általában sok kifejezések otkryvashe nem fontos vágta kifejezést közeledett fontosabb te poobschyatsya lány és van naslozhdenie igaz? És mivel már megszerzett sledushy kérdés.

De ez úgy történik, hogy készen áll, és a fék, vagy nem vesszük észre. Vagy úgy gondolja, hogy ő még nem áll készen.

Párbeszéd egy lány egy férfival szex után

Fontos, hogy legyen kitartó, de ne álljon neki, hogy úgy érzi, viszonylag biztonságos.

Ellenkező esetben, akkor fuss el, hogy ha nem kap, vagy ad a bal oldalon egy szoba, amely nem jobb.

Azt kell gondolnunk, ő a lehetőséget, hogy megtagadják.

Tartsuk tartásban egy beszélgetés vele semmit.

Lepje meg többször is. Érdekli őt, mint egy férfi.

Talán van egy szeretője, vagy őt - egy komoly munka, és te nevezed az ő nem sok az úton. Vagy ő - szupersztár show business. Kényelmetlen, amikor hívja, ha nem lesz a barátja szponzor.

DE. Szerződést vele előre az esemény, moziba vagy egy bárban. És hozzá a pontos idő és a hozzávetőleges időpontot, amikor fogja hívni.

Mutassuk meg, hogy készen áll, hogy kommunikálni vele, és akkor örülök, hogy úgy, mint egy férfi.

És ha érdekel a pre-őt, akkor neki mondani:

- Ma megyek még a végén a műszak?.

A végén akkor jönnek és azt mondják a változás:

- Hé, Kate, én jött neked?.

Nyugodtan személyzet dolgozik vele, akkor jön, mint egy barát, nem egy látogató. És senki sem veszi észre, és ha észre - ez nem az ő dolguk! Nyugodtan a kezét, és vezet a szomszédos kávézó, majd - egy másik csendes hely, ahol szeretnek, hogy látogassa meg.

Megismerkedett az utcán

Ha találkozott vele az utcán - akkor kérje meg, ahol dolgozik, hogy ki és hogyan a neve.

Call segítséget és keresik a társaságát, és akkor a társaság. Egy ilyen eljárás is. Azonban soha nem használt túl sok erőfeszítést, hogy valaki nézni Moszkvában! De jól működik a kisvárosokban.

Módszer „Shift a figyelem középpontjába, és figyelmen kívül hagyja a NO”

Ebben az esetben a jogot, hogy azáltal a hangsúly a figyelmet, és figyelmen kívül hagyja a NO. Akkor szakítsa meg? Sz így láthatja, hogy most elutasították.

És valójában ez még nem adta fel. Nem volt ideje. És úgy tett, mintha nem vett észre semmit, azt mondják, mintha folyamatosan egy ilyen létesítmények vele:

- By the way, és a barátom ugyanaz volt a szerves, ahol tanár szeme szeretett vezetni a közönséget, és tudod, mit csinál?.

Egyszer voltam a barátommal véletlenül jöttem fel ezt a módszert! Azt kell mondanom, hogy az aktív csábítás néha valami közbejön, nem ad sokkal fontosságát, és csak akkor veszik észre, hogy mennyi ez zseniális. Minta? Principal?
Azt mondja:

Miután az utolsó mondat valamilyen okból az emberek hajlamosak a nevetés.

Nem tudom, hogy miért. Tudtad?

Témák hívni, ha általában nem is létezik, valamint a menetek nem hívja?.

Van ismét a kérdést, hogy mindegy jobb vyzvanivat lány egy randira?

Hogyan kell csinálni.
Minden lehetséges - akkor csak (a) do