Hogyan kell megnyitni egy bolt az automatikus szabályok, tippek, hasznos információkat

Hogyan kell megnyitni egy bolt az automatikus szabályok, tippek, hasznos információkat
Manapság szinte mindenki azt akarja, hogy egy üzleti - bár csekély, de ez garantálja nyereség. Az ötlet a nyitás egy bolt autóalkatrész valószínű, hogy „hurrá!” Fogadja el a tapasztalt vezetők és azok, akik egyszerűen csak jól ismerik autómotorokban. Beszerzési tárgyak eladása - kényes kérdés, így nem minden autószerelő műhely tulajdonosa felszabadítással vásárolni minőségű alkatrészeket jó nagykereskedelmi árak. De mindez később. Először is, hadd megérteni, hogy sürgős ez az üzlet, hogyan kell építeni egy boltba, és hogyan kell helyesen kezelni.Cserearány gépjármű alkatrészek: nyereséges ez?

Nem titok, hogy a kereslet a magyar részek van egy elég nagy autó tulajdonosok kell folyamatosan tartani autóját működő helyett egyik vagy másik a régi részek újakra. Még idején a súlyos válság, amikor az üzleti nagy üzletemberek nem sikerült, sok szenvedést okoz és egyéb üzletek értékesítésére szakosodott autóipari alkatrészek, nem vagyunk nélkül maradt jövedelem és gyakorlatilag nincs pénzhiány. Ez lehet az a tény magyarázza, hogy akkoriban az emberek nem volt elég pénze ahhoz, hogy megvásárol egy új autót, és ez volt, hogy helyrehozza a régi, még azok is, akik nem megy a régi gazdaságban.

Azonban egy jó kiindulási pont, hogy megtudja, mi a kereskedelem Autóalkatrészek és megismerhetik a bonyolult ez a fajta tevékenység.

Érdemes tudni, hogy a közös neve „kereskedelmi gépjármű-alkatrészek” egy sokkal szélesebb tevékenységi terület (ha beszélünk egy nagyon sikeres szalonok). Ez a marketing nem csak alkatrészek és részegységek, hanem az értékesítés különböző fogyasztási cikkek és számos kapcsolódó autóipari termékek.

autóalkatrész bolt tulajdonosa is megvásárolható áruk közvetlenül a termelő üzem és a termelők, a gyárak, amelyek nem rendelkeznek semmilyen kapcsolat. Természetesen az első lehetőség sokkal megbízhatóbb, és nem szükséges, hogy inkább a második csak azért, mert a kis árkülönbség. Végül is, ha a terméket fogják szállítani a boltban közvetlenül a gyárból, akkor a forgalmazó képes lesz irányítani a termelést, ami azt jelenti, bizalom a minőséget.

Beszélgetünk arról, hogy milyen vételi választhat, de érdemes megjegyezni, és hogy a gyártást saját maguknak számos követelményt, hogy a forgalmazó. Például, ha nem lesz képes vásárolni és eladni UAZ autóalkatrészek, ha a bolt tapasztalat, legalább három év. Összesen áru értéke nem lehet kevesebb, mint 10 millió rubel. Elején a nyílást nem pontosan tudja, hogy megfeleljen ezeknek a követelményeknek, és ezért meg kell keresni egy másik szolgáltatótól.

Hogyan kell megnyitni egy bolt az automatikus szabályok, tippek, hasznos információkat

Payback boltban már nem 1-1,5 év (a pontos szám nehéz megmondani, mert túl sok múlik a nyereségesség a vállalat, ahol beszerezni az árut, hogy hány ilyen szalonok eladni autóalkatrészek a területen, és így tovább). Számolja többé-kevésbé pontos megtérülési idő írhat üzleti terv autóalkatrészek, amely nélkül tárolja, specializáció szinte lehetetlen megnyitni. Csak akkor veheti igénybe a korábban készítettek üzleti tervet egy nyereséges szalon ma, ha nem kap a megfelelő számításokat.

Egy példa a sikeres üzleti

Az előnye ennek a vállalkozás az, hogy ebben az online bolt a vevő mindig megtalálja a szükséges információkat a termék, és olvassa el a számos valódi vásárlói vélemények.

Annak érdekében, hogy megkezdik a franchise „Avtolandiya” nem igényel nagy anyagi befektetés, egy nap lehet dolgozni legfeljebb 2-3 óra, és ez nem igényel speciális ismereteket.

Hogyan kell megnyitni egy bolt az automatikus szabályok, tippek, hasznos információkat

Gazdasági mutatók lenyűgöző. Már az első évben a nyitó saját üzletét, akkor mintegy 250-300 ezer. Roubles a profit.

Mindazok, akik csatlakoztak a nagy és barátságos személyzet, egyre felbecsülhetetlen tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Ahhoz, hogy a munka, a cég biztosítja az összes szükséges dokumentumot, amely tartalmazza az információkat termékek és szállítók.

Online áruház - ez mozgásszabadságát hiánya, az eladók és a pénztárosok, vezetők és tanácsadók. Franchise fogja vizsgálni minden javaslatot és segít megszervezni a vállalkozás.

Ha követed a projekt alapítója ajánlások az üzleti siker lesz biztosított.

Mentor kész megosztani tapasztalatait és eredményeit mindazoknak, akik szeretnének sikereket elérni. A legfontosabb dolog - ne félj kipróbálni, és akkor sikerülni fog.

Ezen kívül, hogy fizetnek jogdíjat a franchise az ő összeg öt százaléka a nyereség lesz csak egy üzletember, a harmadik hónaptól a helyszínen.

Alkatrészek a magyar autó vagy autó?

Azoknak, akik tervezik, hogy nyissa meg a bolt autóalkatrészek, gyakran felmerül a kérdés: „összpontosítani értékesítése alkatrészek a külföldi autók és alkatrészek a magyar autó?”. Ez attól függ, hogy többé autó a városban - az ilyen statisztika megtalálható az interneten. Ha a szám különbözik jelentős mértékben, akkor jobb, hogy részesítsék előnyben a részleteket a magyar termelők. Ez különösen igaz azokra, akik mennek dolgozni a gyárban közvetlenül.

Irányítsd a gyártás a lakóhely szerinti országban sokkal egyszerűbb, mint az egyik, hogy a tengerentúlon. Feltétlenül figyelembe ezeket a szempontokat a készítmény az autóalkatrész boltban üzleti tervet.

Milyen részei vannak a nagy kereslet?

Nem is olyan régen Magyarországon számoltuk statisztikát, amelynek lényege az volt, hogy azonosítsa a legnépszerűbb autóalkatrészek, nagy a kereslet. Mi az Ön számára a minősítés a csökkentés mértékét a népszerűség:

A statisztikák is kissé pontatlan (ismét sok múlik a területen él), de általában Magyarországon is népszerű részein ezeket a gépeket. Létrehozhat egy boltba, hogy fog szakosodni az értékesítés az alkatrészek egy bizonyos márkájú autó - igaz, hogy ha sikerül pontosan kiszámítani, milyen részei hiány van a környéken, és hogy szoros együttműködésben a beszállító. Ebben az esetben, egy lehetőség, hogy működjenek együtt a közvetítő nem tekinthető, mert szüksége lesz, hogy megtudja, az összes bonyolult a munka és a termelés általában, és a közvetítő az ilyen információ biztosan nem.

Hogyan kell megnyitni egy bolt az automatikus szabályok, tippek, hasznos információkat
Hogyan kell megnyitni egy ingatlaniroda. az árnyalatok ebben az összetett üzleti.

Apartman alatt egy bolt

Nyitni egy bolt autóalkatrész, meg kell vásárolni vagy bérelni telephelyén található egy lakónegyedében a város (általános alábbi számítások, a tervezett vásárlást az épület). Ha azt tervezi, hogy bővítse a skála az értékesítés, hogy növelje a tartomány, azaz, hogy dolgozzon ki a boltban tevékenységek - válassza ki a méretet a helyiségek némi tartalék.Hogyan kell megnyitni egy bolt az automatikus szabályok, tippek, hasznos információkat

A legkisebb terület egy üzlet legyen körülbelül 100 négyzetméter. Arra is szükség van, hogy nem volt víz, villany, csatorna, és természetesen meleg. Mivel az irányt tevékenység - alkatrészek értékesítése, olyan közel a kabinban, és mégis csak közel az újonnan megszerzett épületben kell parkolási legalább 5-7 gép. Amikor kiválasztja a helyszínen biztosan fizet a figyelmet arra, hogy a közelben nem volt ilyen üzletek - versenyeznek az első lépéseket a tevékenység, hogy semmit.

Sokkal jobb, hogy válasszon egy szobát, ahol több mint három szoba. Egyikük kell biztosítani, a tárolás, a második - az üzlethelyiség, és mindenki más lesz mosókonyha. Nagy ha a közelében található üzemanyagtöltő, - az eladó az ilyen szalonok általában másfél-kétszer nagyobb, mint a másik.

Ahhoz, hogy a boltban lehetett normálisan fejlődnek, akkor regisztrálnia kell az IRS társaság vagy egyéni vállalkozó. A regisztráció után meg kell gyűjteni:

 • Tűzoltóság engedélyével;
 • engedélye az orvosi szolgálat;
 • dokumentáció a jogot arra, hogy a területi vagyonkezelés.

Abban az esetben a bérleti helyiségek, a legtöbb megoldás legyen a bérbeadó.

Ha úgy dönt, hogy a kiadó ház, meg kell nagyon óvatosan és körültekintően vizsgálja meg a szerződés feltételeinek aláírandó a tulajdonosok kell.

Figyeljünk arra a pontra a lehetőségét bérleti díj emelkedése, és vizsgálja a feltételek javítása, valamint megnézzük, akiknek a felelőssége, hogy fizetni a közszolgáltatások.

Kereskedelmi berendezés autóalkatrész bolt

A boltban, természetesen szükséges berendezések. Kell megvásárolni:

 • bemutassa;
 • polcok;
 • dobozok és egyéb tartályok a autóipari alkatrészek;
 • pénztárgép;
 • héj;
 • táblázatokat.

És még sok más dolog szükséges a normális működéshez. Ez akkor tudatában kell lennie a munka során.

Hogyan talál autóalkatrész beszállítók?

Keresés jelentős autóalkatrész beszállítók - ez nem egy hét. Tekintsük az összes lehetőséget, forduljon a produkciók, gyűjteni annyi információt mindegyikről. Elemzése versenytársak bázis - nincs értelme versenyezni a híres bevásárló hálózat.

Hogyan kell megnyitni egy bolt az automatikus szabályok, tippek, hasznos információkat

A legnagyobb autóalkatrész beszállítók Magyarországon könnyebb megtalálni - ezek népszerűek, és előírja kevesebb követelményeket, mint azok, amelyek termelnek alkatrészek az autók.

toborzás

Jól választott személyzet - ez fél siker. Elvégre ezek az emberek, majd bemutatja a részleteket ezek nagyban függ a potenciális vásárló véleménye a részeket, hogy eljött vásárolni. Ezért a személyzet kiválasztása - kényes kérdés, hogy igényel némi erőfeszítést. Összeállítottunk egy listát a tulajdonságok, kell egy jó eladó az utastérben az autóalkatrészek.

 • Professzionalizmus - anélkül, hogy bárhol. Egy személy számára lehetővé kell tenni, hogy minőségileg tájékoztatja a potenciális vásárló mindent, ami érdekli őt. A legjobb az egészben, ha a személyzet nem csak képzett szabvány, hanem lesz raktáron egy pár történetet a személyes tapasztalat, hogy ügyesen használni, ha dolgozik az ügyfelekkel.
 • Tapasztalat - egy fontos pont. Nos, ha egy személy dolgozik a kabinban, lesz egy nagy tapasztalattal rendelkezik a nagy áruházlánc értékesítésére szakosodott az alkatrészek és részegységek. Szóval nem kell tanítani a sajátosságait az eladások, ami mellesleg, megérti nem minden törekvő vállalkozó.
 • Az a képesség, hogy beszéljen. Még ha a munkavállaló a boltban csak egy műértő a gépjármű készülék a legmagasabb szinten, de ő nyugodtan állni, és várni rá kell kérdezni, nem várható siker. Azok, akik tudják, hogyan kell beszélni szépen, hogy még több nyereséget és tárolja ad egy jó hírnevét. Sőt, képes beszélni - nem jelenti azt, hogy jó őrlemény egy adott termék, és ezért egyértelműen és kifejezetten tájékoztatni a tulajdonságait az árut, hogy adatokat szolgáltasson a minőségi termelés és a jó ár-érték, és ez - a képesség, hogy elkezd beszélni először. Ne gondolja, hogy a tanácsadók maguk vonzó a potenciális vásárlók úgy tűnik, hogy tolakodó és zavaró. A megfelelően kiválasztott megközelítés minden bizonnyal megteszi a lendület a siker.

Az általános tanács, amit szeretnék mondani, hogy jobb lenne, ha az értékesítési asszisztens fizetése lesz nem csak folyamatosan. Hagyja kifizetés függ az értékesítés - ez lesz a nagy munkára való ösztönzés.

Hogyan kell megnyitni egy bolt az automatikus szabályok, tippek, hasznos információkat
Franchise terén gyorsétterem példáján „Stardogs” és más gyorsétterem-láncok.

Tudok tűz munkavállaló bolt próbaidőre? Hasznos információk a munkáltatónak.

Eleinte figyelemmel követi majd a beosztottak. És idővel, gondoskodjon be nem jelentett ellenőrzéseket, úgy, hogy nem pihenni, és továbbra is hatékonyan működik, és odaadással.

Hogyan kell megnyitni egy bolt az automatikus szabályok, tippek, hasznos információkat

Nem kell sajnálni a pénzt a promóció. Marketing - a siker kulcsa. Szánj időt, hogy egy képet a boltba, hogy elfog valami, ami arról tanúskodnak, hogy a szolgáltatás minősége. Felvenni valakit, hogy írjon egy jó és szakmai szövegeket a témában korunkban nagyon, nagyon egyszerű. Kell egy rövid leírást minden egyes termék; Persze, jó lenne, ha a leírás teljes és hosszú, de azon az áron, írásban egyidejűleg lesz elég nagy, mivel a szöveg szüksége lesz egy csomó. A legfontosabb dolog -, hogy kiemelje a leírása a fő előnye az egyes részek vásárolta a kabinban.

Mennyibe fog kerülni a nyitás a boltban?

A fő költségek az alábbi elemeket tartalmazza:

Győződjön meg róla, hogy elegendő tőke az összes ezeket a pontokat, mert a pénzhiány a kezdeti szakaszban - több, mint egy jelentős probléma. És a többi akkor egyértelmű cselekvési tervet, hogy kell könyörtelenül követik. Sok szerencsét!

Engage alkatrészek kezdetben úgy gondolja, már nyereséges vállalkozás! Ők mindig szükség -, és van még a részleteket „kellék” igényel folyamatos! Az árak emelkednek, a kereslet növekszik - tovább tart alkatrészek az autók száma! Továbbra is megbecsülni a fennmaradó szempontjai a - Azt hiszem, meg kell kezdeni egy kis tér lehet egy szűk márkájú autó! Kell az ügyfelek -, hogy rendszeres fogyasztók - nagyfogyasztók garancia a sikerre.

Igen, hogy nyissák meg üzleti olyan utat, mint egy autóalkatrész boltba, nem egy egyszerű gyakorlat, akkor éget, szükséges, hogy figyelembe kell venni minden irányból, milyen alkatrészeket fognak részt vesz az import és a hazai, bemutatják, mi az adott cég, véleményem szerint a legjobb módja. Nos, itt van szükség, hogy menjen a kapcsolatok, de fel kell bizonyítani is pozitívan. De az elején a megnyitása a boltban a kisváros autóalkatrészek lesz szükség postautalvány 600-700 ezer rubel. Nos, ha biztos abban, a vállalkozás, akkor menj a bankba és hitelt vesz fel előttünk, ami a legfontosabb, válasszon egy helyet, ahol szerintem már van egy bolt, ahol nem süt, a legjobb autópályák autópályák a közelben a SRT.

Engage alkatrészek kezdetben úgy gondolja, már nyereséges vállalkozás! Ők mindig szükség -, és van még a részleteket „kellék” igényel folyamatos! Az árak emelkednek,
ez véleményem szerint a legjobb módja. Nos, itt van szükség, hogy menjen a kapcsolatok, de fel kell bizonyítani is pozitívan. De az elején a megnyitása a boltban a kisváros autóalkatrészek lesz szükség postautalvány 600-700 ezer rubel.

Alkatrészek mindig igaz. Mivel az üzletek, mint olyan, nem olyan nagy a változatosság. Elég építeni a falu egy bolt, minden gépkocsi-tulajdonosok valóban megáll kirándulásokat más boltokban. És mindez azért, mert nagyon időtakarékos. Ja, és mellesleg a benzin. És abban az esetben a házasság részleteket mindig könnyebb járni a sarokban, mint vándorol át a várost.

Miért nem nyit egy internetes autóalkatrész boltban. Üzleti az interneten nagyon releváns, és nincs tele nagy versenyt. Amellett, hogy egy online áruház sokkal kevesebb beruházást igényel, mint az offline üzlet, kölcsönző tér, stb Például egy szép és profi internetes online áruház mellett a legfontosabb a mi időnkben is lehet vásárolni a 20 ezer. Rubelt. Például az online áruházak shopegg.ru szupermarket lehet vásárolni. És lehetséges, hogy összekapcsolják, és nyitni egy kiskereskedelmi egység és egy online bolt esetében magasabb nyereséget.)

Jó napot! Nem is olyan régen vettem a helyiségeket egy lakónegyedében Szmolenszk, azt tervezi, hogy kezdődik, hogy vegyenek részt az eladás avtozapchastey.Dumayu többnyire kezdeni fogyóeszközök és vegyi áru. A gépjárműipar óta szorosan kapcsolódik a munka, és a vizsgált 5 év a tervezőmérnök. A kérdés az, hogyan lehet megtalálni egy illetékes és felelős szolgáltatók? Megértem, hogy egy eljárás próbálgatással?

Roman, minden szolgáltató időről időre meg megtagadja a. Ie jön az ügyfél, rendelni az alkatrészeket, akkor viszont ahhoz a kapcsolatot. Szállító 2 nappal később azt mondta: annak érdekében, elutasítás. Meg kell találni a tartalék alkatrész, illetve hasonló áron egy másik szállító és figyelmeztetni az ügyfelet átütemezése. Az árak az alkatrészek folyamatosan változik, lehetetlen azt mondani, hogy egy beszállító kevesebb a teljes körű, mint a többi. Azt tanácsolom, hogy megtalálja az összes szállítót. hogy képes lesz alkatrészszolgáltatás a területen, vagy akkor értük a raktárból, és különböző alkatrészeket keresni alkalmazás minden szolgáltató számára Tipo avtointellekt minden felhő szolgáltatás ezex.

Jó napot kívánok.
Munkát keres eladó alkatrészek Samara, van egy csomó tapasztalat alkatrészek - multibrand.
Ezt megelőzően dolgozott az online áruház, kiszolgált helyszínen zapscript.ru platform és dolgozza fel a megrendeléseket.
3 éves tapasztalattal rendelkezik a végleges munka.
Társaságkedvelő.
bér + érdeklődés értékesítés.
Menetrend - obsuzhdaetsya
write: f_fitisov@mail.ru

Interjú egy üzletember

Hogyan kell megnyitni egy bolt az automatikus szabályok, tippek, hasznos információkat