Hogyan kell menteni az oldalt az interneten - tanulás online együtt

Hogyan kell menteni az oldalt az interneten - tanulás online együtt

Folytatva a tanulmány a munka az interneten, ma szeretnék beszélni, hogyan kell egy oldal mentéséhez egy oldalon. Miért lehet szükség? Például, meg fogja találni a tájékoztatást minden oldalon. Pontosan tudja, hogy mit kell használni ezeket az adatokat akkor folyamatosan.Ez lehet bármilyen asztalon vagy bármilyen más referenciaadat, de a lényeg az, hogy nagyon kényelmetlen minden alkalommal, hogy keresse meg az összes segítségével a kereső, akkor sokkal könnyebb lesz, és tárolja az adatokat, amelyek segítségével közvetlenül a számítógépre.

Úgy véljük, néhány, a legnépszerűbb böngészők: Mozilla Firefox, Opera, Google Chrom és a jó öreg Internet Explorer. Az utóbbi, talán kezd.

Hogyan tartsuk a helyén oldal (InternetExplorer)

Az első dolog, meg kell jegyezni, a jelenléte egy ilyen sort a böngésző ablakot:

Ez a tetején. Ha nem, akkor jobb klikk egy üres része az ablak, és be „menüsor”.

Most kell, hogy a szalag gomb van, és tudjuk folytatni a fő része. Nyomd meg a gombot „File”, és megtalálja ott a „mentés másként ...” sort.Ezután nyissa ki az ablakot ismeri elég adat tárolására. A nevét az oldalon meg lehet változtatni a saját ízlése - csökkenteni kell, vagy hogy még inkább érthető. Gondosan válassza ki a menteni könyvtár (ezt úgy, hogy ne felejtsük el, ahol a fájl volt). Aztán anélkül, hogy változik semmi a „fájltípus”, kattintson a „Mentés” gombra, és nyissa meg a könyvtárat, hogy ellenőrizze a fájl.

Nyissa meg a mentett fájlt a böngésző, de a munka nem igényel internetes kapcsolatot, mi történik velük, és néha jól, nagyon hasznos. Most már nem kell információt keresni az interneten - ez lesz a számítógépen tárolt.

Hogyan tartsuk a helyén oldal (Opera)

Keresse meg a tetején a böngésző ablak bal felső sarkát a következő:

Attól függően, hogy a változat a program ikon másképpen néz ki, de azt hiszem, értem. Tehát, nyitott, közvetlen az egeret a „Home” sort, és keresse meg a vonal „Mentés” menü jelenik meg.

Következő cselekmény ugyanúgy, mint az IE. Oldal karbantartott, mindenki boldog.

Hogyan tartsuk a helyén oldal (MozillaFirefox)

Itt minden egy kicsit könnyebb. Megkeressük gombot a tetején. Ez lehet egy „file” gombra vagy a „Firefox” gombra. Minden attól függ, a változat a program. Ezután nyissuk meg a menüt, meg a vonal „Mentés”, és mentse ugyanúgy, mint azelőtt.

Hogyan tartsuk a helyén oldal (GoogleChrome)

Itt minden általában egyszerű. A helyi menü megnyitásához kattintson bármelyik „üres” terület az oldal jobb gombbal. Keresse meg a sort, ahol a „Mentés másként”, és kattintson rá. Következő, azt hiszem, egyértelmű.

Mint látható, ez egy nagyon egyszerű művelet, de nagyon hasznos. Erősen ajánljuk, hogy fenntartsák az összes hasznos webhelyeket. Ez megvéd sok gondot a jövőben, és segít megmenteni egy kis forgalom.