Hogyan kell menteni az oldalt az internetről

KakImenno.ru hogyan lehet megoldani a problémákat Teljes verzió

Mindannyian már annyira megszokták, hogy a Net való hozzáférés számtalan információ van, továbbá, amikor szinte minden kérdésre megtalálható a hálózat részletes választ, amely akkor kezdődött, hogy fontolja meg, hogy kissé biztosra. De az internet még nem áll rendelkezésre minden részén a világnak, mely lehet ember. Mi a teendő, ha ezek nem állnak rendelkezésre, hogy a modern technológia szükséges helyen néhány útmutató oldalt, vagy az interneten, amely gondosan őrzi a könyvjelzők kedvenc böngésző, de ebben az esetben semmit nem tud segíteni?
A probléma megoldására segít megőrizni az oldalt az interneten, hogy a helyi számítógépen, vagy USB flash meghajtó lemezre. Ezt meg lehet tenni a különböző módon, és azt fogja mondani róluk ebben a cikkben. Példaként fogjuk használni az egyik oldalon a honlap.

Hogyan kell menteni az oldalt az internetről a Mozilla Firefox
 1. Keresse meg a kívánt oldal mentéséhez, vagy nyissa meg a böngészőben, ha ez még nem történt meg.
 2. Nyomja meg a «Firefox» feliratot a bal felső sarokban, és válassza az előugró menü „Save As. ”. Ugyanez megtehető megnyomásával kombinációja gombokat a billentyűzeten a Ctrl + S

 • A megnyíló ablakban válassza ki a helyet, ahová menteni az oldalt, javítsa ki a fájl nevét, ha szükséges, ami megmenthette volna az oldalon a „File Type”, hagyja a „Weboldal, teljes”, és kattintsunk a „Mentés”.
 • „Save weboldalak” ablak. Alapértelmezésben a fájl típusának beállítása „weboldal, komplett (* .htm, * html.). Válassza ezt a mezőt a listából a „Web Archive, egyetlen fájlba (* .mht).
 • Adja meg az utat, hogy mentse a fájlt, majd kattintson a „Mentés”.
  A hátránya ennek a módszernek, hogy eléréséhez webarchívum- csak akkor lesz elérhető az Internet Explorer, vagy az Opera, ami szintén lehet dolgozni ezt a fájltípust. • Mentése az oldalt Opera
  Hasonlóképpen, a korábban leírt módszerek böngészők Mozilla Firefox és az Internet Explorer.
  1. Nyitni egy oldalt a böngészőben.
  2. A bal felső sarokban kattintson a „Opera”, a pop-up menüben válasszuk a „oldal”, majd a „mentés másként”. Vagy nyomja meg a Ctrl + S
  3. A megnyíló ablakban adja meg, hogy milyen helyre menti a fájlt, otkredaktiruyte fájl nevét, ha szükséges, és győződjön meg róla, hogy a „Fájltípus” beállítása „Web archívum (egy fájl).”
  4. Kattintson a „Mentés” és a weboldal lesz mentve a megadott helyre formájában kiterjesztésű fájl .mht, ami lehet nyitni, mint az Opera és az Internet Explorer.

  Hogyan kell menteni a weboldal a Google Chrome
  1. Megnyitás a Google Chrome-oldalt szeretné menteni a számítógépre.
  2. Kattintson a Google Chrome beállításait és kezelheti egy ikon formájában három vízszintes szürke kötőjel a jobb felső sarokban, és a megjelenő menüben kattintson az „Oldal mentése”.
  3. Az új ablakban, ha szükséges, módosítsa a javasolt alapértelmezett útvonal a fájl mentése, annak nevét, és kattintson a „Mentés”.
  4. Csakúgy, mint a böngésző Firefox Google Chrome böngésző, hogy mentse az oldalt, mint egy kiterjesztésű fájl * .htm és kapcsolódó mappák lehet nyitni bármely böngészővel. Kapcsolódás és fájlmappák tűnik, hogy eltávolításával csak a fájl automatikusan törlésre kerül, és ő volt egy mappát, ha nem lett átnevezve. És fordítva.

  Emellett ezek a módszerek is van a képesség, hogy mentse a weblapok egy PDF-fájlt. Körülbelül hogyan kell ezt csinálni leírt a cikkben, hogy az oldal mentése PDF.