Hogyan kell olvasni a szeretet a tenyér, tenyérjóslás

A bonyolult és lenyűgöző történet szerelmi házasság kapcsolatok jelentette a keze a különböző módon, és sem a karakterek nem mond ellent a másik, és mindegyik feltárja és kiegészíti a funkciók tapasztalat fényében érzéseit a szeretet és ragaszkodás az egyik emberről a másikra.Egyik területen az életünk nem képviseli a tenyéren olyan részletes és megbízható, mint a szerelem.

Hagyományosan, vízszintes vonalak, amelyek székhelye a ulnaris szélén a tenyér, és a szakadék az alapja a kisujj és a vonal Szív hívták Line of Marriage (ábra. 11a).

Túl sok ember ismeri tenyérjóslás, tudom, azok összértéke - ezek száma vonalak megfelel a házasságkötések száma.

És sokan találtak bizonyítékot az életükben.

És ahogy sok férfi és nő, kitérve a jelet, tapasztalt frusztráció, nem találván megerősítése a találkozó.

És ha sok ilyen vonalak, például négy, a tényleges lehetőségét négy házasság általában abszurd.

Hogyan lehet megoldani ezeket az ellentmondásokat, és miért ez a karakter bizonyos esetekben, a „munka”, de nem a többi? És van-e ellentmondás?

Hogyan kell olvasni a szeretet a tenyér, tenyérjóslás

Szerelem a tenyerével. Ahhoz, hogy megértsük ezt, emlékeznünk kell arra, hogy a tenyér egy vetülete az agy, és a dudorok alatt ujjal vetítési területen az alapvető agyi struktúrák, és nem titok, hogy a legtöbb ember szerelmes, elvenni 18-23 éves kor (+/- 2 év).

Mi történik az emberek ebben a korban?

Mi lesz az érzelmi, érzéki, romantikus, befolyásolható, és természetesen, érzéki.

Úgy tűnik, ebben az időben van egy csökkenése az alap küszöb aktivációs agyi struktúrák, és képesek vagyunk reagálni kis ingerek és gyenge ingerekre.

Ez annak köszönhető, hogy az az agy érésével és a lelket.

Ezek belül bekövetkezett változásokat, a tenyéren vezetékes között található az alapja a kisujj és a vonal a Szív. Ideális esetben, a lélek megy keresztül négy fejlődési szakaszokat.

Ezért a fenti ágazatban pálma emberek ténylegesen négysoros házasság.

De ez a négy sor, és a házasság lehet egy, vagy két, vagy egyik sem. Amikor az aktiválási küszöb az agy helyreállítani a szokásos szintet (küszöb), akkor nehéz beleszeretni, és az adott partner nem kezd dominálni az érzéki kapcsolat, és a mentális.

Befolyásolja vonalak - újabb jele tartozó érzéki szférában.

Miért befolyása, és mit csinálnak? Az a tény, hogy ezek a vonalak az emberek, akik jelentős hatással a mi érzéki szférában, a magánélet, ez a mi kedvenc férjek, feleségek, gyermekek, szerelmesek és riválisok (ábra. 1,20).És egy nő kezét sokkal informatívabb, mint az emberek ebben a kérdésben.

És ezek a jelek pontosan azt a dátumot, az esemény a szerelem, házasság, válás, születés gyermek.

Ebben a részben, ez a jel kap sok figyelmet, mivel a tapasztalat azt mutatja, hogy a vevők többsége, akik pontosan ezeket a kérdéseket.

De csak szeretnék rámutatni, hogy a vonalak a befolyás csak akkor működik a nyomtatás ők dolgozzák olyan vékony, hogy a kar gyakorlatlan szem egyszerűen nem vette észre.

Megkülönböztetni kétféle Influence sorokat:

1. Lines található, a dombon a Vénusz.

2. A vonalak a Destiny sorban.

Az első csoport a vonalak informatívabb és megbízható.

Ezek a tünetek a Venus halom és kísérő vonal az élet, akkor azokat eltávolították, a megközelítés, eltűnnek és újra megjelennek.

Ezek során a tuberkulózis Venus tükrözi a változás dinamikája a kapcsolat a partnerek között.

Amikor a befolyása a vonal indul közvetlenül a vonal az élet, azért, hogy ez (fig.11b), ami azt jelenti, „Salvo” szerelmes.

Férfi szereplő szenvedély, amelyet az jellemez, erős, tartós, elsöprő, hogy elsőbbséget élvez más emberi motívumok és vezet összpontosítva tárgyát szenvedély és törekvéseit az összes erők: „Szeretem őt, csak azt akarom, hogy nélküle élni nem lehet.

De az ilyen hő érzések nem tarthat örökké, különösen, ha a szükség (például házasság) teljesül.

És amikor a szenvedély utat enged egy sima, nyugodt érzés, a szeretet és ragaszkodás, befolyás sorszám eltávolítjuk a vonal az élet, és továbbra is mozog egy bizonyos távolságra helyezkedik el.

Az általános szabály: minél közelebb a vonal hatása vonal az élet, annál inkább érzéki vonzalom partnerekkel.

Hatások vonal, amely a maga párhuzamos mozgás kíséri vonal az élet, anélkül, hogy eltávolítaná vagy közeledik - a legjobb jel, amely jelzi a férj vagy feleség.

Ebben az esetben, az emberek nem tudják elképzelni magukat kívül a család és a házasság partner - ez a „második felében”, amely életet ad, és ad neki jelenti.

Ha a vonal hatása fokozatosan távolodik a vonal az élet, azt mutatja, hogy az érzéki vonzalom partnerek közötti az apadás, és amikor azt fokozatosan romlanak - ez felel meg a kor, amikor az érzelmi élet partner jelentéktelenné válik.

Hogyan kell olvasni a szeretet a tenyér, tenyérjóslás

Szerelem a tenyerével. Ha a hatás a sor végén egy villát vagy villa, ami azt jelzi, hogy milyen korú a kezében a tulajdonos, amelyben a házasság kapcsolatok elérte a kritikus pontot, és valószínűleg lesz majd egy teljes szakadás kapcsolatok.

Az a tény, hogy egy ilyen szakadék van rögzítve a karon az ilyen jelölések, valamint az egész életen előtt a vonal „villa” van egy kis egyenes vonal.

Ez a funkció a megadott helyen hívom „jel változás a pozíció” (fig.11c).

Az értelmezés ezek a jelek attól függ, hogy a gömb élete személy azonosítja magát.

A változás jele abban a helyzetben, mint általában, kíséri más, rögzítés módjáról emberi tapasztalat ezt a tényt.

Így, az a metszéspont a „jel öröm”, majd lehet egy ágat a vonal az élet, irányul, hogy az alsó tuberculum Palm szektor a Moon (fig.11d).

Az ilyen, jelek egy női kéz hordozza az információt, hogy a nő szereti, úgy érezte, egy szenvedélyes vágy, hogy férjhez, ez valóban megtörtént, ő tapasztalt nagy öröm és az elégedettség.

A házasság változást eredményezett a lakóhely.

És nyomtatni az összes ilyen tünetek jelenhetnek meg, mint amik egy ponton.

Az ezt a cikket olvasunk: