Hogyan kell tanulni helyesen írni

Hogyan kell tanulni helyesen írni

Most meg fogja tanulni, hogyan lehet boldog, és nem unatkozik, meg lehet tanulni, hogy írjon hozzáértő. Csak ható ötletek, többször bizonyított tapasztalat. És nem bágyadt mondások, túlzsúfolt tudományos szempontból. Csak a tényeket!Legyen türelmes és mentálisan dallam

Ha nincs vágy, hogy a magyar nyelv, nem lesz eredmény. Az illetékes személy, akkor a magasabb helyet az életben, függetlenebbé válnak, irányadó. Tartsa ezeket a gondolatokat a fejemben minden alkalommal, amint azt szeretnénk, hogy feladja a képzés.

Felolvasás

Ez a technika élesíti auditív memória. Olvassuk, mint írva a könyvben, kiejtésével szó szótag által szótag. Például a mondat: „Ami a futó kutya”, a normális beszélgetés azt mondja: „Pa területén Bijan Sabaki”. A könyv olvasása által hangoztatott így - „Ami Liu BAA Ms la ko-ba-ka”. Amikor egy könyvet olvas, szüneteltesse a ponton, ahol van egy vessző. Ezért az írásjeleket a jövőben könnyebb lesz.

Rip minden nap 10 oldalas könyv

Ez a módszer segített a diák, hogy átmennek a vizsgán a magyar nyelvet. A fiú nem felelt meg a minősítést, miután a nyolcadik évfolyam. Tudta, hogy a szabályokat, de mindig azt írta számos hibát. A tanár azt mondta neki egész nyáron minden nap, hogy átírják a tíz oldalt a „Háború és béke” Lev Tolsztoj. Őszén hallgató letette a vizsgát, így csak két hiba. Azóta problémák műveltség, nem volt az.

Ismerje meg fejből szövegeket

Ez akkor hasznos, hogy megtanulják a szabályokat az írás magyarul. És meg lehet tanulni érdekes, erős költészet. Ez jó lesz, hogy ösztönözze a memória. Senki sem tudja a képességeit az emberi szervezetben. Memorizál szövegek kezdetben ijesztő. De miután az első megtanult művek fog emlékezni, hogy könnyen olvasható többször.


Itt egy élő példa: az osztály az orosz filológia srác jött, látszólag nem kapcsolódnak a kultúra beszédet. Enyhén borostás, tetovált kezében a hadsereg, több, mint egy női ember. Az egész csoport egymásra nézett iróniával. Mi volt meglepő, amikor az egyik tanulság felkelt, és olvassa el a hosszú versek Anny Ahmatovoy. Elkezdtem „Requiem”. Hogyan olvasta, a tanár a könnyek. Amikor a fiatalember befejezte, a tanár megkérdezte, hogy mit eszébe annyi információt. A srác azt mondta, hogy a tanítás a hadseregben, amikor nem volt semmi köze.

Ellenőrizze magát rendszeresen levelet diktált, szöveges és szókincs. Miután elolvasta a történetet, írjon egy összefoglalót. Ne feledje, hogy írjon hozzáértő - nem Isten ajándéka, de az eredmény a kemény edzés. Fő -trenirovatsya érdeklődéssel.

Az eredmények jobb lesz, ha olvassa el tanulmányait másnak. Meg fog beszélni, hogy helyes egymást. Tartsa a párbeszéd.

Vásároljon egy helyesírási szótár

Vásároljon helyesírási szótár, hogy biztos legyen benne, hogy írsz hibamentes. Ha problémák merülnek fel, hogy mindig kéznél van.

Készítse el szószedet nehéz szavak

Készítse el szószedet nehéz szavak, írás, hogy csak nem emlékszem. És időnként nézzen bele, fokozatosan memorizálása őket.

Használja az iskola vétel

Olvassa el a szabály, hogy nem él, korrekt hibákat. Elemzése, ahol a legtöbbet kihozni a hibákat, és a munka csak a jobb oldalon írja a szabályokat a magyar nyelvben. Ezt meg lehet tenni, például a természetesen a magyar nyelv.

Vegyünk mi természetesen „magyar”

Eközben a magyar nyelv, ahol az emberek gyakran hibáznak, nem annyira - körülbelül 20. Ezek azok a témák, úgy döntöttünk, hogy szentelje során „magyar nyelv”. Az osztályteremben kapsz egy lehetőséget, hogy gyakorolni olvasási készségek egy különleges levelet elosztott rendszer több ismétlést az anyag egyszerű gyakorlatok és speciális technikákat memorizálása.

Minden ember különböző képességekkel. Egy emberi vizuális memória jól fejlett, a másik - a hallás, a harmadik motor. Egyre uralja vegyes: vizuális-hallási, vagy vizuális-motoros, stb Tehát válaszd az ötleteket, amelyek a leghatékonyabb az Ön számára. Ez az alapvető szabály a titkot, a jövőbeli siker a tanulmány a magyar nyelv.