Hogyan kell tanulni stílus és ízlésesen öltözött lány

Nemrég lett népszerű, és a kereslet szakma stylist. És nem ok nélkül! Végtére is, milyen stílusban nem tud mindent. Ahhoz, hogy vásárolni dolgokat hozzáértő, hatékony ruhát és nem kevésbé nyereséges, ez egy művészet. Sokan szeretnék, hogy a vásárlás gondolkodás nélkül, spontán módon, így a pillanatnyi vágy, de a valós életben, így soha nem viselnek őket. Melyik stílus közül lehet választani, mi a megfelelő az Ön számára, és hogyan lesz egy hozzáértő stylist magát, próbálja megérteni.Hogyan kell tanulni stílus és ízlésesen öltözött lány

Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha ízlésesen

Mielőtt bevásárol, gondolom, az életvitelük, hogy a legtöbb amit visel. Például, ha nyolcvan százaléka az időt töltött dolgozik az irodában, és azon az úton, akkor meg kell, hogy egy szekrény ennek alapján. A költségkeretét bölcsen, akkor nem logikus, hogy vesz egy blúzt, hogy úgy mondjam, a maguk számára. Tehát mi minden - azonos stílusú ruha - ez egy bizonyos hangsúlyt megjelenése, egyedi eleme egy személy képét. Annak összetétele is befolyásolja a kor, a nem, az életmód, és persze, a személyes preferencia. Itt feltétlenül előnyben részesítik csak drága márka, divatos, ez nem jelenti azt drága. Ha nem érzi a stílust, akkor nevetségessé és drága ruhákat, nem tudva, néhány árnyalatok. Csak ne tegye ki a divatból, a divat a kultusz. Megjelenés, ez egy nagyon fontos része életünknek, de nem korlátozódik csak akkor kell ezt.

Mi van néhány tipp stílus

Hogyan kell tanulni stílus és ízlésesen öltözött lány
 1. Az első dolog megjegyezni, hogy hogyan kitalálni, ha ez messze nem ideális, ne dobja a végletekig. Női vastagabb derékrésszel, a ruha jól alkalmas arra, hogy az öv a mell alatti, ötvözhetők mindenféle köpeny és a Bolerók. Tulajdonosok buja combok, meg kell, hogy előnyben részesítik szoknyák - tulipán. Felejtsd bő ruhákat, akkor mindig marad nőies.
 2. Nők vékony derék, illik fényes, széles övek rajta. Válassza ki a ruhákat vízszintes dísz, ha vékony testalkat. Nos, kövér, éppen ellenkezőleg - a függőleges.
 3. Nagyon fontos, hogy összekapcsolják a színek, szinte az első dolog, hogy elkezdi építeni a saját stílusát. Például a fekete szín keveredik minden árnyalatát, és van egy apró vizuális hatás. Egy fehér adhat mennyiség, de előnyösen hangsúlyozzák tan.
 4. A kép nem kap többet, mint három szín, tarka különböző árnyalatai a szivárvány.
 5. Stílusos lány nem szabad megfeledkezni a körömlakk színe. Ha ez élénkvörös színű, akkor jön le a harmadik kép tónusa. Negyedszer nem lehet, hogy nem lesz elég.


Hogyan kell tanulni stílus és ízlésesen öltözött lány
 • Ha nehéz meghatározni a színösszeállítás, először kiválasztunk egy bizonyos dolgot, amit akarsz legfőképpen a ruha, és, kezdve a színe, töltsük fel a képet. Vegye figyelembe, kék nadrág, egy intelligens kombinációja, vegye fel a tetején az azonos színű, de egy-két árnyalattal világosabb.
 • És talán az egyik legfontosabb szempont, hogy töltsük fel az utat, ez cipők és kiegészítők. Nem valószínű, hogy vannak emberek, akik csak egy pár cipő, meg kell kombinálni a többi alakos módon.
 • Ha a cipő egy kis sarka jól néz ki, rövid nadrág, farmer, nadrág vagy széles vágás, a szoknya - ceruza, keskeny, szükséges a magas sarok. Tartozékok tudsz javítani a képet, és kiemelni a hiányosságokat. Ruházat blues egy kivágott, akkor adjunk hozzá egy selyem zsebkendőt ugyanazon a hangon, hogy a cipő, vagy viseljen egy nyaklánc karkötő. Ne feledje, hogy a túlzott mennyiségű kiegészítők, teszi a kép súlyozni. Van biztos abban, hogy viselni őket jobban feladja egyáltalán. Sok kiegészítéseket a ruha nem megy ki a divatból, és sok éven át, az egyetlen változás színeket, anyagokat általában sálak és övek. Segítségével egy ilyen dolog, akkor lehet, hogy a megfelelő módon szezonban divatos.

  Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha ízlésesen lány

  Hogyan kell tanulni stílus és ízlésesen öltözött lány
  1. Klasszikus ruha kiváló minőségű anyagból, tökéletesen együtt sok mindent, és hosszú ideig, és alkalmas a sok esemény.
  2. Fehér blúz készült természetes anyagok. Nos, itt minden tiszta, szép, elegáns, szép.
  3. Mindenesetre stílusos lány egyszerűen muszáj, hogy a magas sarkú cipők, kiváló minőségű anyagból. Azonnal a benyomást keltik a férfi, ami csak akkor lehet meghatározni. Nyáron megvalósításban cipő, nyitott orr vagy a sarkon. Ne felejtsük el, a jól ápolt láb és pedikűr.
  4. Követve kiválasztását követően cipő, egy zsák megy. Ez a tartozék egyenlő maga ruháit, és a dolgok kombinálni kell a textúra, szín.
  5. Több a szekrény jelen klasszikus sötét, jó minőségű, farmer. Ők lehet viselni a különböző ruhák és cipők, a lényeg, hogy vegye fel az ábrán.

  Amennyiben nem vesz túl sok mindent egyszerre, nem válnak a Shopaholic, ez egy igazi betegség.

  Keresse meg a holmijukat, és nem végzik el a terv, hogyan tegye el a pénzt.

  Javasoljuk, hogy megvizsgálták a saját gardrób időközönként. Adj nem a helyes dolog, hogy valaki, vagy kíméletlenül dobja ki, fontos, hogy ne feküdt fel a szemetet. Mindig emlékezni, hogy úgy érzi, a stílus, megtanulják, hogy barátok a belső világ, hallgatni a belső hang. Harmónia felcsillan a belső és külső megnyilvánulni.