Hogyan kell tartani az ember azt mondja egy férfi, Josephine

Hogyan kell tartani az ember azt mondja egy férfi, Josephine

Melyik nő nem akar vele élni édes élet? Végtére is, sokan (és én is) úgy vélik, hogy a család kell létrehozni egyszer és mindenkorra. De a házasság önmagában nem garantálja a hosszú és boldog életet együtt. Az ember elég ahhoz, hogy - meg kell tudni tartani. Honnan tudja a titkot a boldog házasság? Rájuk mondtuk író Saymon Ouks, aki a könyvet írta: „Miért a férfiak feleségül.” Munkájában kiderült, hogy mindegyik az emberek titkait tartsa. Arról beszélt, hogyan kell élni a házasságban a férje tartotta magát a legboldogabb a világon, és adta boldogságot nektek.1. Nem kell, hogy hagyja a kapcsolat folyást kell

Gondolod, hogy fogott az egyetlen, akkor „leteszik a szárnyait” és a pihenni? Természetesen nem! Ahhoz, hogy tovább tart a férfiak viselkednek úgy, hogy érdekes volt veled lenni. Fen az érdeklődés, ami a különböző kapcsolatokat, nem teszi lehetővé a rutin, hogy azok állapotú.

Ne felejtsük el, azt jelzi, hogy ez az Ön számára - teljesen egyedülálló. Csak értékelik őt, és ad neki több boldog pillanatot. Ne habozzon, hogy mondja meg neki, hogy egy másik ilyen a világon nincs, hogy ő a legjobb (a férfiak is szeretik a füle, de hagyja, hogy a zord, mintha a dicséret és a bókokat, nem kell őket). Vigyázz rá, mert még nagy nagybácsik a zuhany gyakran maradnak a fiúk.

2. Legyen szoros és a bánat és öröm

Hogyan kell tartani az ember azt mondja egy férfi, Josephine

Igen, „... és a szomorúság és az öröm.” A férfiak általában hibát tapasztal? A csend, kezében az összes érzelmek. Ez mi nők is panaszkodnak, hogy barátja egy mellény és kifújja magát. És az emberek félnek a csendet, és mert félnek megmutatni magukat gyenge. Valaki azonban kezd morog és átok az egész világon. De nem ez a lényeg.

Mutasd meg neki, hogy azt veszi észre, hogy ő megváltozott a hangulat, de ne dobja rá vádakat, és szemrehányással, így még nem fog sehova. Amikor látja, a megértést, akkor érdemes, hogy meséljek a nehézségeket, és még kér tanácsot. Meggyőződik arról, hogy Ön valóban a legintimebb és pótolhatatlan neki.

3. Legyen nélkülözhetetlen

Mert a férj akkor legyen minden - a legjobb barát, szerető és bizalmasa. Azonban van egy kis fogás - annál tovább fogja érezni, hogy egy egységes szervezet, akkor a kisebb értéket az idő múlásával, lesz minden, amit teszel érte. Egyszerűen, tudat alatt úgy gondolja, amelyek egy részét maguk is - szerves része, amelyeket nem tud veszíteni. Ezért időről időre meg kell mutatni neki, mennyit jó te, de meg kell gyakorolni óvatosan vele. Mutasd meg neki, hogy mi lenne az élete, ha hirtelen nem lesz vele.4. Néha nem érhető el

Tekintettel arra, hogy Ön mindig a megfelelő időben körül volt, a kedvenc akkor kezdenek el működni csendesen. Tehát nem kap letette rajta csak. Rendszeresen találkozóra megy a barátaival, mozi, kiállítások, stb Ne dobja el érdekek és hobbi. Légy spontán akciók. Ez emlékezteti őt, hogy az érdekek, amelyek miatt néha nem lesz otthon. Hadd ezekben a pillanatokban végez egy részét a dolog, amit általában nem.

5. továbbra is vonzó

Hogyan kell tartani az ember azt mondja egy férfi, Josephine

Emlékezz, mindig jól néz ki. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell ugrani, 5 órakor, és alkalmazni smink, hogy nem látta felébredtek álmos és kócos. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell menekülni a sebész, hogy egy szilikon mell. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell idŒbeosztást végtelen étrend. Annak érdekében, hogy nézni vonzó, akkor először meg kell tanulni, hogy tartsák tiszteletben magukat. Itt van, hogyan néz ki, ha fut egy időpontra, hogy a szeretett? Láttad a haja, ne feledkezzünk meg a smink, hozott egy szép ruhát és cipőt. Otthon viselt elegáns ruhában. És most úgy gondolja, hogy meg kell vonzani a kopott papucs, hátborzongató fürdőköpeny és más „varázsa”?

De azt akarja, hogy büszke lehet rád, azt akarjuk, hogy a férfiak, hogy felfalják a szemét, és arra gondolt, ugyanakkor: „Micsoda nő! És ez - az én „És mi még tele van rossz hozzáállás felé, úgy, hogy ő is egyre kevéssé törődnek megjelenése !. Nem tetszik a férfiak buta verejték nadrág hólyagok a térdén, és zsíros a T-shirt? Ennyi.

6. Állítsa játszik az idegek, és megszűnik a csóválni a

Ha van valami nem tetszik (és baráti összejövetelekre, horgászat velük a hétvégén, stb), soha nem árulja el, mit fáradt ő ím ezekkel idióták. Úgy látja, mint egy ultimátumot, amelyben szembesül azzal a problémával közötti választás Ön és barátai. De nem hisz a valóság az ő barátai Goonies? Csak úgy érzi, elhagyott, és mit kell mondani a szeretett. Hadd maguk döntsék el, mi szükség van feláldozni, hogy fordítson több időt a családjával. A legfontosabb dolog - azt, hogy az ő döntését. Nem kell állandóan nyaggatni vele, és azt jelzik, hogy mit kell csinálni, mert ő nem egy gyerek. és egy felnőtt ember.

Hogyan kell tartani az ember azt mondja egy férfi, Josephine

Értsd meg, hogy minden ember mindig figyelni, hogy a többi nő. De ez nem jelenti azt, hogy azonnal futnak, ha a szép kislány, hogy ágyba. Te magad sosem nézni jóképű férfi? Csak akkor viselkednek fenntartva. Amikor az ember lát egy szép arc, öröm írva az arcára. Amikor találkozik az út mentén egy jóképű férfi, nem adta jelét, és a jobbik fele nem veszi észre a csodálat. Szóval úgy néz ki, a csinos lányok, ahogy akar, mert nem érheti őket. Ez jobb megkérdezni, hogy mi vonzza őt ebben vagy abban a nő, és akkor előnyös magának, mert Ön tudni fogja, hogy meg lehet változtatni magát, hogy még szexisebb a társa.

8. Légy őszinte

Ha van valami nem tetszik tetteit, ne félj elmondani neki, de nem gúnyosan. Beszélj nyugodtan, anélkül, hogy növelné a hangja. Sokkal jobb, hogy őszinte és megoldani a problémákat azonnal, ne várjanak, amikor felhalmozódnak, és kapcsolja be egy darab elégedetlenség lehet összetörni az unió. Hála a nyitottság nincs hétig vagy hónapig kínozzák magukat a rossz gondolatok és elvárások valami rossz.

Ez minden titkát boldog kapcsolatot nyilvánosságra az író - egy ember.

Szerint a magazin „Good Housekeeping”

További érdekes cikkek: