Hogyan kell tartani az ember fiatalabb, mint maga - fehér Clinic

Hogyan kell tartani az ember fiatalabb, mint maga - fehér Clinic
Amikor a fiatalember odafigyel nő idősebb, mint a kor, az első dolog, amit érez - eufória! Nem minden nő tudja nyerni a figyelmet a fiatal hódolója, és tartsa a figyelmet -, és még inkább nem könnyű feladat.Miért férfi megy

Minden ember arra törekszik, hogy valami újat. Ha a nők találkozhatnak a változás frizura, vagy vásárol egy új kézitáska, férfiak gyakran keresik az újdonság maga a kapcsolatot.

Lényegében az erős az emberiség felének - ez a hódítók. Ezért sok esetben a férfiak szemében, hogy fontos egy nő, aki elesik, mert annak kedvező magatartás és egységesség. Végtére is, mindig ott van, és jön az első hívást, ez teljesen kiszámítható, és így tovább. Ezek a nők D. meglehetősen gyorsan unatkozni. Mivel az ember nem kell állandóan meghódítani, és elérjék azt.

Sok év közötti nők, akik elérték a magas pozíciót élet és a társadalom - már a fiatal szerelmesek vagy férj. De a legtöbb esetben - nem szeretem, de a banális „vásárol”. Gyakran a fiúk közel, mert a drága ajándékokat és egy szilárd bankszámlájára. És hol van az őszinte érzéseit. Itt még a „nem szaga!” Így - a közeljövőben csak akkor csalódni! Ha nem szeretné megtartani „gigolo” - kövesse a pszichológusok!

Hogyan tartsuk a fiatalember mellé

Természetesen minden problémára van megoldás - csak elemzik a helyzetet, és nem rohan „a medencében a fejét!” Ha a kedvenc lehűtjük, majd próbálja megváltoztatni a taktika a viselkedésüket. Legyen a nő, hogy a csodálója fárad imádják. Természetesen, ha mindent meg kell tenniük, hogy ezt például a függetlenné vált, néha rosszindulatú, erős, kiszámíthatatlan, de ha azt gondosan és alaposan gondolja át minden lépést, a pozitív hatás nem lesz sokáig váratott magára. Tehát!

1. Azt értékelik az félünk elveszíteni.

Fiatal ember megpróbálja tartani a stresszt okoz a tüdőben. Így, ha alkot jelentőségét. Például: egy kis időt, hogy rendkívül kedves és gyengéd vele, majd hirtelen eltűnik.

Hogyan kell tartani az ember fiatalabb, mint maga - fehér Clinic


Meghív egy találkozó - „Én nagyon elfoglalt,” állandóan cseng - „te nem vagy otthon, és nincs ideje,” stb ...

az időtartam elválasztás eljárni különböző módon. Ha megfelel minden nap, majd egy héttel a kényszerű szétválasztás lesz csak jobb. Itt a megközelítés alapvető fontosságú, de nem fanatizmus - nem túlzásba vinni, hogy az ember nem gondolja, ha szakított! Ebben üzemanyagok vágya: „Persze, én is akarom, hogy őrült, de most egyszerűen nincs idő. Sajnálom, drágám - PJSC „!. Egy férfi kell unatkozni, és még inkább zavarba a viselkedésed.2. A vágy újdonság.

Gyakran előfordul, hogy az ok, amiért a fiatalember dob a nő, aki abban rejlik, hogy vezető partner túlzott kiszámíthatóság. Tudja, hogy mit hoz a holnap, hogy mit lehet várni egy órát, hogy ő fog reagálni egy vicc, stb Annak érdekében, hogy a fiatalember mellé - .. Meg kell mindig kiszámíthatatlan, titokzatos, rejtélyes. Próbáld viselkednek tökéletesen ma Dicséret, mondjuk édes szavakat, az egész egyetértett vele. És holnap kezd cselekedni, hideg reagál az érintésre, így maró megjegyzéseket. És akkor nem kell megmagyarázni!

Persze, akkor nem kell tennie, hogy minden második nap. Egy férfi ne tudja, hogy milyen köntösben jelenjen meg ma. A legfontosabb dolog -, hogy változtatni taktika, hogy megmutassa a képzelet és a rugalmasság. Például mászni az irritált és fáradt ember szemrehányásokkal - is drágán. Tartsd szemmel és fogékony egyik vagy másik a hangulat.

3. Tartsa a feszültséget.

Nem nyitható meg magát teljesen! Hagyja, hogy a férfi a fejét állandóan kérdése a kapcsolatot, és egyenesen. De minden esetben lehetetlen túlzásba - körül kell lennie egy határnak! Ügyesen fűtött érdeklődés teszi meg kedvesét egy minden alkalommal gondol rólad. Nyugodtan használja célozgatás, hozzon létre titkos vagy képzelt veszély. Ha ügyesen használja ezeket az eszközöket, az eredmény nyilvánvaló.

Hogyan kell tartani az ember fiatalabb, mint maga - fehér Clinic


4. programozása a jövőben is biztosítunk magunk most.

Például, minden hónapban ünnepeljük a napon az első időpont, illetve minden hétvégén együtt töltenek. Kövesse ezeket a rituálékat különös gondossággal kell a fiatalember kifejlesztett egy kitartó szokás. Ez némi időt vesz igénybe, és az ember maga öntudatlanul elkezdenek tervezni a jövőt veled együtt.

5. valódi érdeklődés.

Férfiak, és különösen a fiatalok nagyon gyorsan elfárad a szerelmesek, még a gazdagok. Legyen neki a másik: az érdekeit gondokkal, élvezni a sikert, támogatást a nehéz időkben. Ne feledje, egy normális ember állítja magát, és rájön, maga a tevékenységét. Amikor egy nő valóban érdekli, amit neki igazán fontos ügyesen állítja a témát a kérdésekre tud fenntartani a beszélgetést, és valami értelmes tanácsot - a férfiak nagyon, nagyon fontos. Egy nő elkezdi értékelni még, hogy kapcsolja be a kapcsolat lesz egy különleges hitelességét.

Ismerje meg, hogyan kell helyesen felkelti a féltékenység a férje. Meg kell venni, hogy akkor kell figyelni, és még mindig érdekel a többi, kortól függetlenül. Azonban feltétlenül kell egy arc, a határok, amelyek semmiképpen nem mozog! Csak könnyű ártatlan flört, és semmi több. Kitörését követően a féltékenység biztosnak kell lennie abban, hogy megnyugtassa a szeretett egy. De nem szabad elfelejteni, hogy akkor elveszíti minden pillanatban, mert nagyon sok ember kap kitüntetést a kiváltság, hogy körülötted.

Hogyan kell tartani az ember fiatalabb, mint maga - fehér Clinic

Soha nem beszélnek, hogy a fiatalember, korábbi partnerek. Ez volt a „TO”, akkor ez már! Még ha az ember maga fogja kérni a múltról, tudassa vele, hogy az előző kapcsolat nem fontos. Továbbá, ne kérdezd férfi múltjáról. Ha ő veletek mögött érte. Különösen nem Merte magára az egykori hozzáállás. Ha ez az utolsó nő megváltozott, ez azt jelenti, hogy nem volt oka, és ez nem jelenti azt, hogy ő nem fog megváltozni és. Légy bölcs, és nem tolakodó.

Az ajánlások listája, hogyan kell tartani az ember fiatalabb, mint maga, lehet folytatni a végtelenségig. Minden ember más és sablonos tanácsadás nem alkalmas minden nő számára. A nő kell a titkok és trükkök, Keys, amelyek alkalmasak csak az ő választottja. A legfontosabb dolog, hogy elérje, és megfelelően használják! Egy férfi nem fárad bele a női dolgokat. Ne veszítse el magát a törekvés egy boldog kapcsolat. Ne menj túl messzire, és több mint elemezni!