Hogyan kell tartani az ember, hogyan kell tartani Man

1. animál „lógó kapcsolat”.
2. Hogy a normális emberek.
3. létrehozásához ideális kapcsolat.

Hogyan kell tartani egy ember? Hogyan lehet kívánatos, nem csak az első héten, az első hónapban, vagy az első évben? Hogyan válhat egy igazi nő, egy férfi, akitől nem is gondol szabadság?Egyetért-e velem, hogy van két szélsőséges viselkedés a lányok a színpadon, ami után vonzza a férfiakat?

1. „független nő”. Minden egyedül, minden látom, az emberek, intelligens, sikeres.
És ez a lány vonzódik. Ő tartja az ember?

Általában egy ember közelében egy nő nem érzi szükségesnek. Miután az állapota adások - laza vagyok, mindent, amim van, veled vagy nélküled - mi a különbség.

Nő ad az ember szabadságát, de nem mutatja ki, hogy akar.

2. „A nő-szolga”. Az egyik, hogy „belenéz a szájába,” az ember. Ez mindent megtesz érte. Ő próbál nagyon nehéz. Miért? Hogy tudatlanul mutat példát: „Látod, én törődöm veled, és azt szeretnénk, hogy csak vigyázzon rám.”

Egy nő azt mutatja, hogy az ember akart, de nem ad neki szabadságot. Ember érez megfelelően.Érdemes megjegyezni, hogy a nők többsége ugrani az egyik végletből a másikba.

„Én mindent neki, és ő egy gazember nem értékeli. Még ledobott. Minden most fog kurva. " Lesz egy kurva, de még mindig nincs boldogság.

Hogyan kell tartani a Man

Ahhoz, hogy a vonat egy női minőség. Valóban a nők. Más szóval, hogy legyen egy igazi nő.

Először is, a nő legyen jó önmagával. Ha egy nő egy üres, és ő próbál tartani a férfi csak azért, hogy „nem lesz egyedül” -, hogy ez egy csapda.

Cél az összhangban egymással. Grow.

A nő elkapta a férfi. A kihívás: lesz még vonzóbbá. Ismét magamnak, az első helyen.

Beszélünk a vonzerejét minden centiméter a női test, arc, haj, stb nogotochkami Csak az érinti a stílusa, a ruházat, smink, gesztusok, modor, járása.

Sajnos, egy barátom az esetek 90% hazudsz. Mikor volt a névtelen szavazás kérésére az ismerős, ő volt meglepődve. A barátai azt mondta neki egyet, de a valóság más volt.

Ez a nő szereti a szex és kap öröm belőle, az öröm és az elégedettség. Azt akarja, hogy az ember és fordítja a vágyát.

Be kell romlott az ágyban. Pont. Nem tudod, hogyan? Ismerje meg. Több száz videók a youtube-on. Azt is javasoljuk, egy cikket a szexuális kompatibilitás és a férfiak szex után.

Folyamatosan írnak róla. Ez az alapja. Mit csinál a férfi mellett van? Hétköznapiság, tompaság, minden megy a gravitáció. Vagy Ön nő, aki befolyásolja?

Látod, minél többet casting a hit az emberben, csodálni őket, bemutatva az öröm (még a kis dolgokban), annál jobb az ember válik. És minél több „trófeák” fog hozni a lábad.