Hogyan kell tartani az ember mellé

Hogyan kell tartani az ember, hogy megszerezzék a figyelmét, hogy nem tudta elképzelni az életem nélküled? Érdekli egy ember, és a figyelem csak az érem, a fő feladata, hogy fenntartsák a kapcsolatot sokáig. Ez nem lesz egy titkot abból, hogy a férfiak többsége a megszállók érdekli őket maga a folyamat, továbbá az erősebb nem inkább az eredetiség mindenben.Ezen az alapon, fontos megérteni, hogy az Ön szeretője mindig érdekes, titokzatos és kiszámíthatatlan. Megpróbálom kitalálni megjósolni a viselkedését, aki létrehoz egy béklyó, erősen kötődnek az Ön, melyek közül nem lesz könnyű kijutni.

Ways, hogy egy ember

Tehát, néhány alapvető szabály az ember, hogy fontos, hogy tartsák be az érdeklődés akkor soha nem hűl. Legyen neki mindig világos, kiszámíthatatlan és izgalmas monotónia unatkozó kivétel nélkül férfiak és nők egyaránt. Nyisd meg magát egy szeretett ember a különböző pártok, de ne nyisson meg teljesen minden titkát.

Sok férfi, mint az igazi hódítók, tudatlanul választotta a folyamat harcolnak a szíve az ő szeretett. Tehát ne legyen felesleges, hogy mutassa meg a barátja, hogy mennyi érdekes és egyedülálló személyiség, amely vonzza a figyelmet a többiek, akik készek bármikor segíteni. Azáltal, ez a stratégia, fontos, hogy emlékezzen a megengedett határértékeket, nem szeretem, hogy egy oka a féltékenység, különben nem lesz képes legyőzni vele az ember, és folyamatosan mellette.Intrika - az alapja az erős kapcsolatok

Monoton hétköznapi létezés nem tetszik se asszony, hanem azért, mert fontos, hogy változatossá az életét, hogy ez több élénk és izgalmas. Ne félj, hogy kezdeményezzen sokféle javaslatot nyújt az aktív pihenésre, extrém elme idejű tevékenység és egzotikus új termékeket, hogy vonzó lesz mind az Ön és az ember. Legyen az ő szeretett múzsa, inspiráló ez a teljesítmény mindenféle tettek, legyen szó akár egy ragyogó karrier vagy édesen meleg vacsorát.

Egy másik fontos pont, egy új kapcsolat van a korábbi romantika. Ne mondd el neki az ex-barátja, még ha ő ragaszkodik, és megkérdezi róla, nevetni le, ha lehetséges. Próbálja elfelejteni a szeretője. ha ez neked, és szentelje magát egy új kapcsolatot. Rabul sokáig kedvenc, és tartsa mellé, fontos, hogy képes legyen sokoldalú.

transzformáció

Legyen képes transzformálni, hogy kedvese gyengéd és játékos házimacska, a szenvedélyes szerető, stílusos és elegáns hölgyek és természetesen a tökéletes háziasszony. Ez a kombináció a tulajdonságok - az álom minden ember, és akkor is, ha nem rendelkezik az összes ezeket a szolgáltatásokat, akkor képes lesz arra, hogy ezt a szerepet tökéletesen. Ne felejtsük el, mint egy gyerek akart lenni a világ híres és népszerű színésznő és megvalósítani az álmát valóra kedvese, és az eredmény nem fog sokáig várni. De a legfontosabb szempont, természetesen, továbbra is tiszta és őszinte kapcsolat, ha szereted teljes szívedből az általa kiválasztott, akkor nem lesz nehéz, hogy a nő, aki érdemes mellette.