Hogyan kell tartani egy férfi vagy egy srác 4 egyszerű mágikus módszer

Hogyan kell tartani egy ember? Hogyan tartsuk a srác a kapcsolat, így nem megy a másikra? Ahhoz, hogy Ön és a szeretet tartott nagyon sokáig, egész életedben? Javasoljuk, hogy kipróbálja 4 egyszerű, biztonságos, de hatékony módja a mágia. Mit kell csinálni, és mit kell érteni ugyanabban az időben?Hogyan kell tartani egy férfi vagy egy srác 4 egyszerű mágikus módszer
Beleszeretett. Erős és érzések viszonozta. Eleinte úgy tűnik, minden köztetek nagy fejlődött, akkor elválaszthatatlanok voltak, látszott igazi példa a szerető szívek. De most valami történik szünetek, mintha valami gonosz erők kezdenek zavarja a jó kapcsolatokat. Nem akarod elveszíteni ... Mit tehet az, hogy egy férfi vagy egy srác vele, ha a horizonton magasodott kísértete különválás vagy ha azt akarja, hogy hagyja már világosan?

Mit kell tenni, hogy továbbra is a kedvenc veled?

Legyen úgy, hogy a partner nem marad, nem fordult abba az irányba, a másik hölgy a szív - egy művészet, amely pszichológusai hajlandó beszélni a nők és csak tapasztalt emberek. Megmutatjuk, hogyan kell tartani kedvesét vagy barátja a varázslat.

Számos módja van, hogy segítsen megfelelni az elvárásoknak. Használd őket, akár nem - úgy dönt, a saját szemével. Mielőtt azonban alkalmazzák őket, meg kell gondolnia, és győződjön meg arról, hogy ez a személy „így”, „csak” az, akinek az egyik kénytelen mágikus hatása van.

Semmilyen esetben nem olvassa el a félelem a magány: ez, hogy enyhén szólva nem a legjobb segítője szerelem és a kapcsolatok. Beszélj magam őszintén, egyenes, kemény, talán még kegyetlen. Tartson egy tisztességes ember, egy szerető, egy gazdag, stb stb sport- vagy zsoldos megfontolások - a cél nagyon megkérdőjelezhető, és a megvalósítás, végül is sérti mind.Ha az eredmény a becsületes gondolkodás pozitív, és úgy dönt, hogy ez még mindig az ember, és érdemes küzdeni, nem egy rituálé, 4 részből áll. Meg tudod csinálni őket tetszőleges sorrendben, tetszőleges számú alkalommal kap az eredmény, hogy van, addig a pillanatig, amikor úgy érzi, meg kell állapítani, hogy a kockázat az elhagyja a partner múltját.

Hogyan kell tartani egy férfi vagy fiú: egy mágikus szertartás

Amikor egy szeretett távol otthonról (nem feltétlenül örökre, csak jön vissza magát, vagy, mondjuk, folyik az üzleti), csendesen öntött utána egy kis sót. Fontos, hogy eljött a vállát, karját, lábát vágás. Nincs szükség, hogy dobja az egész csomag - csak egy pár szem. Ez egy régi varázslat, amelynek célja, hogy ösztönözze a partner visszatér ugyanarra a helyre. Ő jön ide, mint a vadon élő állatok vonzódnak ember létrehozta a sûrû a dobozok sóval. A viccet félretéve, de a só mágikus tisztítási célra.

Az erőssége a föld

Gyűjtse össze néhány homokot a talpa a cipő keres egy férfi, aki szeretné tartani a kapcsolatot. Aztán ezek a részecskék megszórjuk függöny bejárati ajtó a házát, és azt mondják: „Mivel a homok nyikorog a zsanérok, és hagyja, hogy a memória nekem nem ad nektek.” Ez az egyszerű mágia szertartás teszi partner, legalább gondolj vissza.

A teljesítmény a vér

Vegyünk egy csepp vért a gyűrűsujj a bal keze. Ha csókolni, hagyja ezt a csepp egy szeretett nyakát. Ez mágikus „védjegy tulajdonosi” elég ahhoz, hogy elriasztja a többi jelölt az ő szíve.

Vegyük a fotó mellett, tedd rá pohár tiszta vízzel. Aztán lassan szórja benne egy teáskanál cukor, mondván, a telek: „Hogy az íze cukor a vízben, és akkor vágynak édes száját.” Aztán elkezd keverjük a cukorral, és azt mondják még egy mondat: „Szeretem ezt az édes víz behatol, és te nem akarsz másikat.”

Megjegyzés: magic - ez még nem minden

Néhány a valós szex tűzték ki maguk a kérdés alapvetően: hogyan kell tartani egy férfi vagy egy srác az élet? A hatalom a mágia, persze, jó, de nem túlbecsülni, főleg amikor ilyen „puha” módszerek befolyása.

Meg kell, hogy támogassa azt az ő helyes magatartás. Érdemes odafigyelni, hogy mi vár a szeretett egy, és úgy gondolja, hogy meg tudja adni neki mind (de meg kell gondolni korábban, még mielőtt bármilyen lépést). Ne zavarja, és mérlegelni kell, mit nem akar, és azt, hogy ő hajlandó adni, amit akar. Mivel csak egy ilyen személy kell befektetni időt, energiát és érzések megtartása érdekében egy ilyen férfi vagy fiú, akkor vállal felelősséget a mágikus hatása a viselkedését.

Meg akarjuk mutatni a cikket barátjának, ismerősének? Kattintson! 🙂