Hogyan kell tartani egy férfit Tippek és technikák

Minden férfi nagyon különböző. Ez tény! Valaki, mint miniatűr szőke, míg mások inkább a hosszú lábú barna hajú nő. Adj egy nő vamp, a másik húz csendes kapus a családi tűzhely. De vannak szabályok, amelyek minden helyzetben működni. Ez a kézikönyv egy sokoldalú eszköz tartani a szavazás, függetlenül attól, hogy ő vagy a melankolikus kolerikus, Kos vagy szűz.Hogyan kell tartani egy férfit Tippek és technikák

 • Ne elrejteni az érdeklődés, és ő veszi észre, amit okos és szép.

Senki sem kell tartani erővel. Az ember közel marad az egyetlen oka, hogy ő jól van. Leggyakrabban vagyunk kellemes emberek, akik olyanok, mint mi, így nem kell félni, hogy megmutassák érdeklődést. Lásd, amit élvez, milyen filmeket néz, inkább Kafka vagy Davlatov. Egyre érdekel, hogyan volt a nap.

 • Nevezzük öröm.

Egy ember azt akarja, hogy egy csodálatos exkluzív virág, ami a csodálat és irigység a többi hímet. Ne rejtsd el tehetségét. A srác büszkén mondani barátok, hogyan kecses barátnője lovagol vagy bátran fordítja öreg hölgyek egész forgalmas úton.

Műrepülés, ha a híreket a zseni hozza a barátait. „Ember, utoljára látták a Hermitage festmény, amely hímzett kereszt a barátod. Nos, szerencséd van! "

Hogyan kell tartani egy férfit Tippek és technikák

 • Legyen egy nő minden helyzetben.

A férfiak szeretnek versenyezni, így a játékos harc csak erősíti a kötődést, de ha van valami sokkal jobb csinálni, ez egy verseny. Helyénvaló kollégáim, de egy romantikus kapcsolat van semmi köze.

Ha művészi felújítása kedvenc „kilenc”, ez természetesen lesz veled mindig, akkor is, ha ő lesz a gyermekek boldog házasságban. A házasság egy másik nő miatt a kézi kovácsolás általában nem házasodnak.

És nem játszanak a feminista, hogy felhagy a karok, udvariasan felajánlotta nekik, ha elhagyja az autót, vagy büszkén fizet az étteremben.

Ne habozzon, hogy segítséget elfogadni. Adj egy férfi, hogy úgy érzi, a hatalom és a szükségesség. Add meg neki a lehetőséget, hogy megmutassák a nagylelkűség és a kedvesség. Az emberek szeretik azokat, akiket érdekel.

Nem lehet azt mondani, hogy az elegáns hölgy inkább tartja az ember, mint pyshnotelye kegyelem. Ízlés kérdése. De hanyag foltot a blúz vagy a szem alatti táskák taszította, mint az angol dandy és az indiai hippi.

 • Megszabadulni a rossz szokások.

Még matershinnik és verekedő valószínűleg inkább turgenevskuyu hölgy Manka Bonds. Ital, vásárolni és káromkodás rossz nem csak az egészség, hanem a képet.Hogyan kell tartani egy férfit Tippek és technikák

A választás, persze, tele van erényeket. Ne felejtik vele erről. Okos nő mindig tudja, mikor csökken a mondatot: „Te vagy az én hősöm!” Vagy: „Mi okos, ez is valami!” A csodáló tekintetét kitölti a bizalmat, hogy ő lesz megbirkózni bármilyen helyzetben, és minden ő hasznosítja és felfedezések ő teszi a tiszteletére.

Nos, aki azt akarja, hogy közel legyenek a fiatal hölgy, aki állandóan kesereg, hogy a fej a furat, a szomszéd kurva, kaviár drága, de a gyöngy még mindig kisebb a nap? Ha szüksége van egy hálás füle a történet, amit egy vesztes vagy forduljon esküdt barátja.

 • Ne materialista. Hadd észre, hogy végre találkozott a nő, aki érdeklődik a maga, nem a pénzét.

Ha az objektum a figyelmet te nem szép, és csak akkor érdekli a grófság, vagy egy felbecsülhetetlen értékű gyűjteménye autók, akkor kérjük, vegye a fáradságot, hogy elrejtsék saját önző gondolatok. Senki sem akarja érezni használt. Csak alkalmazni a gyakorlatban ezeket az utasításokat, s felajánlotta, hogy minden én kincseket, csakúgy, mint a valóban bízik a szerelem. Tudni nyerhet. Lány, hogy boldog csak pénzt, érdemes őszinte együttérzését.

 • Gyakran kérni a véleményét.

Azt mondja: „Meg akartam kérdezni a tanácsát.” Egy rövid szünet. Ezután a problémát. Próbálja ki most minden állampolgár. A reakció lepni. Ő fogja érezni okos és hízelgett.

Adjon hős a lehetőséget, hogy tanítani valamit. Galatea annyira kívánatos Pygmalion, mert ő tette.

Hogyan kell tartani egy férfit Tippek és technikák

 • Soha nem mutatott túl sok kezdeményezést, és nem úgy, mintha a szabadságát.

Nem szükséges, hogy hívja az első. Különben is, az elején a szeretet. Tíz SMS naponta nyilatkozatok a szeretet csak akkor érvényesek, a harmadik évben a házasság.

Akkor is, ha igazán akar elválni tőle, amíg a végén az élet csak egy óra után a szeretet, nem siettetni a dolgokat. Hadd élvezze a várakozás, biztosítja a lehetőséget, hogy versenybe a díjat. Talán nem lenne sok hegymászók, ha az út a csúcsra nem volt olyan romantikusan bonyolult.

Gyakran feltette a kérdést: „Te, aki most hívott?”, „Hol jártál?”, „Mikor jössz vissza?” Nemtetszését a szemét forgatja, amikor nézi a futball, vagy küldött pénteken ülésén bajnok csapat ugrik a beton, és nagyon hamar fog megszabadulni Ön a jelenlétéről.

Nem kell, hogy „legelnek” neki reggeltől estig. Legyen egy ember néha úgy érzi, hogy hiányzik nélküled, és talán a következő alkalommal, amikor nem szeretné elhagyni a házat. A hiány nem feltétlenül be kell vonni a gyors látogatás a leánybúcsú. Ártalmatlan betegség oka többek között piték beteg nagymama finom is.

Hogyan kell tartani egy férfit Tippek és technikák

És így annak érdekében, hogy az ember, hogy:

 1. lesz a kedvenc társa számára, amellyel meg akarja osztani a gondolatait és a tapasztalatok minden nap;
 2. hadd érzem sikeres az oldaladon;
 3. hogy emlékeztesse őt, hogy ő egy intelligens, erős, nagylelkű és kedves;
 4. hadd érzem ezek fontossága;
 5. nem felel meg az ő szabadságát;
 6. forrásává vált pozitivitás és az energia.

Csak okos nő úgy érzi, ahol a finom vonal között érdeke az ember és az invázió a személyes tér, a figyelem és kitartás. Csak egy az ezer tudja, hogyan mutat az ember, hogy szüksége van, a maradék önellátó és független. És ez a nő, persze, akkor: az egyetlen szép és bölcs, így sikerülni fog!