Hogyan kell tartani keres egy szerető mellé

Kedves olvasóink! Beszéljünk ma a kapcsolatot a férfiakkal. Ha Ön egyike azoknak a lányoknak, a nők azonnal felhívni a figyelmet a férfi felett, akkor minden bizonnyal, akkor szerencsésnek mondhatod magad. Bár magára a figyelmet fél siker, de hogyan tartod keres egy szerető mellé van, és még egy életen át, örökre egy másik kérdés.Sajnos, sok a gyengébbik nemre fogadja el nagy hibát. Például miután figyelt, és kezdődött a kapcsolat, relax hölgyek, és meg kell, hogy továbbra is tartsa a férfi figyelmét magára. Maradj elég érdekes a választottak. Mert ha egy idő után az ember talál egy nő valami idegesítő, zavaró neki, ő hagyja el, találni magát megtéveszteni. Ezért fontos, hogy összpontosítson a szeretett egy magad.

Ehhez meg kell tudni, hogy milyen irányban mozog. Írtunk néhány, a legjobb, bevált tipp, melynek segítségével sikerül ezen a területen.

Hogyan tartsuk a srác a kapcsolat, miközben ő érdeke az,

Próbálja fenntartani hitelességét.
Ami a bizalmat az emberek különböznek a nők, és ha már nem bíznak rájuk, hamar kiesnek. Ezért fontos, hogy ne etetés a lány egy ok egy srác, aki kételkedik a hűség, érdeklődik iránta. Fontos, hogy ne vigyük túlzásba, hogy ne váljon behízelgő, hogy az ő személyiségét, vagy túl „ragadós” neki. Fontos az is, hogy elkerüljük arrogancia, mint a fiúk könnyen és azonnal eltűnnek a nő életében, amikor azon kapja magát „Isten ajándéka az emberiségnek.”

Készítsen getter hatást.
A férfiak úgy vannak elrendezve, hogy mindig igyekeznek elérni valamit. Imádják a versenyt. Ha egy srác biztos devonka sehol nem megy el, akkor élni csak az érdekeit, hogy otthon ülni, és főzzük borscs, majd fokozatosan csökken az érzelmi háttér. Ilyen monotónia megöli férfi érzéseit, bár sokan közülük hasznosak.

Hogyan kell tartani keres egy szerető mellé

De amikor a fiatal ember rájön, hogy a lány sikeres, az ő érdeke az egyetlen fűtött. Például saját érdekeit, ezért nem állna utána egy kutya, feloldva az élet az ő partnere. Úgy tartja egy fiatal férfi jó állapotban van. Rájön, hogy a lány hideg, és ez a része nem akar. Így próbálja a saját életüket élni, hogy mással, tartózkodjon tölteni minden idejét egy férfival. Már a saját érdekeit, a hobbi, hogy adsz időben, elkerülve, hogy feloldja az ő fiúk.

Tehát, ha azt mutatják, a srác, hogy függetlenek tőle, és nem a kétségbeesés, félt, hogy elveszti őt. Mutassuk meg, hogy ez nem egyszerűen megközelíthető számos nők számára kattintva ujját elég, hogy tetszik a kis kutya csóválta a farkát, guggoló előtt a tulajdonos. Független lány mindig érdekes. Srácok igazán akar lenni a lányok, akik tudják, az ő ér.

Próbáld megérteni az oka hagyva.
Néhány lány kérni, hogyan kell tartani a srác, ha azt akarja, hogy elmenjek? Amikor az úr akarja hagyni, meg kell óvatosan megtudja az oka az ő távozása. Nyomás nélkül, hiszti kell kérni, hogy miért döntött úgy, hogy megtörje a kapcsolat, és ha megkönnyíti azok létrehozását? Szintén lehetőség van arra, hogy megpróbálja kideríteni, hogy a barátok és rokonok. Megtudja az okát, megígérte, hogy megkezdik a javítást. Lehet, hogy a fiatalember nem elégedett a kommunikáció módját, vagy a viselkedés a lányok rossz szokások, hogy megszüntesse, akkor elkezd dolgozni azonnal.

Legyen egy kicsit titokzatos.
Férfias szereti rejtvények, rejtélyek, kirakós játékok. Ez mindig tartja az ember érdeke, hogy azt akarja megfejteni, hogy megtanulják a titkot, hogy elérje a célba. Ezért hagyja, hogy a fiatalember fokozatosan megtanulja néhány ártalmatlan kis női „hirtelen fordulat” lányok a fiúk, mint valami meglepő. Lányok, ne magad attól, hogy egy „nyitott könyv” olvasás váló érdektelen. Hagyja néhány dolgot partnere rájön, amikor eljön az ideje. (Read hogyan kell érteni, hogy tetszik fiúk vagy nem?)Nézd meg mind a 100%.
Bár az intelligencia, a bizalom, a humora, rejtély - egy plusz lány, de a srác hozta az első alkalommal? Megjelenésük, akkor támadt. Csak később tanult intelligencia, látta, hogy a rejtélyt, a humorérzék. Most e vagy sem pihenni, egyszerűen azért, mert már megkapta a figyelmét?

Amellett, hogy egy szép szám kell még érdekesebb, mint egy ember. Mi hölgyek kell valamilyen értéket tud nyújtani egy srác akart tartani vele. Kell lennie valaminek, hogy a fiatalember nem akarja elveszíteni, úgy érezte, hogy talán az övé. Pontosan tudja, hogy mit lehet és mit néz ki, még akkor is, anélkül, hogy ravasz szexuális megjelenést.

Hogyan beleszeret, és folyamatosan egy ember

Hogyan kell tartani keres egy szerető mellé

Elkerülni, hogy „egy ember, egy szoknya.”
Ma a nők nem akarnak semmit elismerni a férfiak. Közlik a férfi nemi szemszögéből a férfiak. Is, igyekeznek, hogy saját döntéseket, mint a felelősség, az alaphangot a kapcsolatot. Ezért a gyengébbik nemre férfiakkal kell mindenekelőtt a nők felfedve nőiesség. Mert ha egy nő beszél egy férfi, mint egy ember, egy ember, akkor az emberek érzékelik őt, mint egy barát, ugyanaz az ember, csak egy szoknya, de nem, mint a hölgy a szív.

Egy különösen nehéz feladat olyan romantikus érzéseket. Annak érdekében, hogy egy ember szükséges a hangsúly magára, mint egy nő. Megteheti ezt a viselkedést, hangnem, a testbeszéd. Amint a hölgy kezd gyenge, mint egy nő, aranyos, kedves, azt mutatja, hogy a férfiak igénylő védelmet és támogatást, akkor az ember nem akarja, hogy dobja a hölgy. Mert eredetileg megállapított, hogy szükség van, hogy valaki vigyázzon, hogy megvédje. Ezért, ha ez az igény találkozott a helyes utat, úgy érzi, az ő jelentőségét, jól érzi magát.

Ismerje meg, hogy inspirálja az ember, hogy legyen a múzsája.
Sok a gyengébbik nemre próbálják rákényszeríteni a szempontból, a paraszti vitatkozott vele versengő. Ez alapvetően hibás. Háromféle nők. Az első típus - pozitív nők a férfiak is kiderült, és sikeres lesz. A második típus - rendes fiatal nők, egyfajta szürke egér, amelyek nem látszanak, néha unalmas. A harmadik típus - negatív nők, akik állandóan csöpögő erősebb nem az agy, nyafog, provokálni botrányok, felkelni elítélendő intézkedéseket. Ezekkel hölgyek a férfiak feladják energia, az erőforrások, semmi cserébe nem kap őket néhány probléma.

A kérdés az, hogyan kell tartani kedvesét mellett átka sok nő, mert nincs általános válasz. De van egy nagy jótanács: pozitív imádott nőt. Inspire, felébred benne a vágy, hogy törekedjen a sikerre. Ezt meg lehet tenni a bókokat, szóval a csodálat és a hit abban, amit képes elérni a célját. Felébreszteni benne a vágy, hogy törekedjen a legjobb. Például: „te vagy a legjobb ember, akkor mindig sikerül, hiszek benned, akkor.”

Hogyan kell tartani keres egy szerető mellé

Legyen egy kis játékos.
A férfiak gyakran egy kapcsolat lesz unalmas után néhány év együttélés. Tehát meg kell kezdeni játszani vele, azaz, hogy jelenjen meg a választottakat különböző szerepeket. Kezdve a hideg, megközelíthetetlen hölgyek vidám lány. Például egy kis időt, hogy játszani egy szigorú, komoly hölgyek. viseletben, minden közlemény hangsúlyozza a szerepet. (További információ a megfelelő viselkednek a lányt, hogy tetszeni?)

Akkor változik a kép a szigorú hölgy egy romantikus lány. Édes, jó a megfelelő ruhát, kommunikációs stílus, küldi válogatott romantikus SMSes. Egy idő után, elkezd játszani a játékos lányok, néha, mint egy vicc, megbotránkoztak duzzogva. A feladatok lehetnek tucat. Hidd el, a legtöbb fiú élvezi a nőies játékosság. Ilyen taktika szinte biztosan nem kell birkózni azzal a kérdéssel, hogyan kell tartani egy férfi.

Ismerje meg a szerelmed.
Megpróbálja kideríteni a gyengeségeit / erősségeit. Az első, hogy úgy érzi, hogy nehéz lenne fenntartani, és segít szeretett kijutni a fogást a válság nehézségeket. És mikor ő is próbálja meghosszabbítani ezt az állapotot, tudva, mit tapasztal az öröm. Inspire egy ember tettei, szavai, magatartása a siker eléréséhez. Aztán lesz arról, hogy úgy érzi, tudja. Ezekből a nők a férfiak nem megy. Mutasd meg neki a értékeket, különösen, hogy rájött, hogy ezek a nők nagyon kevés. Ön büszkesége, díszítése a pár.

következtetés

Men - ezek olyan emberek számos módon érzékelik a világot vizuálisan. Ezért úgy gondoljuk, abszurd kérdezni, hogyan kell tartani a férfi skorpió, Kos, Oroszlán, Vízöntő és a többi állatövi? Elvégre ez nem a horoszkóp, mert függetlenül attól, hogy az állatövi minden erősebb nem rendelkezik általános követelmények feleségek, hölgyek, lányok. Például a srácok figyelni női hűség, szépség, nőiesség, a játékosság. Mi, a parasztok, mint például, amikor bízunk, inspirálja és hiszünk a siker. Amikor az mutatják, hogy szükségünk van a férfiuralom, támogatása. Mindez függetlenül működik a jele az állatöv.

Ezért, ha az összes fenti a cikkben nem működik, érdemes közben tartani egy ilyen férfi elem? Elvégre ezek a legfontosabb dolog, hogy az emberek keresni a második félidőt. Hogy van-e az értelemben, amelyben a gazdaság? Sokkal jobb, hogy összpontosítson az érzelmi állapot, hogy erősebb után szakítás, majd keresni valakit, aki értékelni fogja Önt.

Üdvözlettel Andronik Oleg / Anna.