Hogyan kell tartani veletek - Tippek nőknek Online

Nem titok, hogy minden lány álmodik egy jó srác, akivel megoszthatja a legintimebb, nyakkendő egy hosszú és érdekes kapcsolat, mert többek között, és egy igazi lelki igényt, ami kell eleget tennie. Természetesen senki sem idegen az álom egy csomó srác, de ebben az esetben valószínűleg több gondot okoz, mint örömet, itt és zavart a gondolatok és érzések, a betegségek kockázatát, szexuális úton terjedő betegségek, mert a kapcsolat a fiúk általában bevonják a szex, bár természetesen nem lehet kizárni tiszta és barátság, de milyen gyakran látja az ilyen?
Miután a kapcsolat kezdete, felmerül a kérdés, hogyan tartod magadnak tetszett a srác, ebben az esetben, a nők gyakran tapasztalnak komoly nehézségeket, kezd kialakulni a lélek bizonyos szorongás, idegesség, bizonytalanság, gyanú merül fel, hogy a

Tetszett :) Nagyon egyszerű és festett részlet)) Nem papírokat, és kommunikálni a férfiak sokkal könnyebb lenne =))

Köszönöm a tippeket! Tudom, úgy tűnik, minden érthető, de a valóságban nem tudok alkalmazni, azt hiszem, csak gondolj bele a nap 24 órájában, hamarosan megőrülnek novernoe! Istenem, segíts nekem.

Segíts nekem ... ..not lehet megérteni, hogy egy ember akar tőlem ...... egyrészt felhívja írásban közlik, találkozni ... .itd, de időnként rólam valaki prerepisyvaetsya .mne ... nagyon kiábrándító ... nem tudom ..here ... .mozhet van egy másik ... .zachem majd az agyam ... ..vstrechatsya, kommunikálni velem ....? összezavarodtam ...
Köszi előre, vár tippeket.

Zavaros, fellebbezés taska))

Akkor biztosan egyetértenek sok mindent, de miért ők (fiú) csinálnak. Úgy tűnik, hogy nyert, látják egymást, mondta. találunk közös köztünk, de nem ez a helyzet, és minden megy a tan ta-ra-sekre, ismeretlen ok miatt nekem a múlt héten, továbbra is rejtély, hogy menya.Vse tetszik emlékezni, milyen lehetett ez fájt, de úgy tűnik, hogy nekem ő bánt, hogy nem a közösség.

ugyanaz szemetet ... .Aisha
ritkán ír ... ..
nincs videmsya ....
Ősszel lehet nachinaetsya válság ??

Ha egy nő meg akarja, akkor minden ember a lába, a lényeg, rendesen magam povesti.Kazhdaya helyzet sajátos, hanem egy ember - egy bárány, ami oda vezethet és vezet soboy.Nam nőknél nem türelem, határozottan.
Én tényleg nem senki lopott))), de biztosan tudom, hogy ez hogyan működik.

Nemrég rájöttem, hogy ez másnak, eltűnt, de várni zhdu.Chto tenni valamit, mint kiszámíthatatlan nő hirtelen jelenik szelíd, a szerelem és a szórakozás, hogy az érdekelt újra?

Lenyűgözött az az ember, és ő egy kost. Nem tudom, hogyan kell használni, hogy viselkedjen pozhskazhite! Nem volt semmilyen tapasztalata az ilyen típusú emberek, és általában ez a konstelláció :))) lehet, hogy valaki más write vagy a srác ... mik ezek az erős, de ugyanakkor romantikus emberek! Tudom, hogy a szerelem nem hosszú, de rájöttem, hogy ez érdekes számomra!

De ne rohanjon időt, és nézd eddig. Találkozol vele, akkor biztos, hogy szereted, és akkor csak azt szeretném tudni, hogyan kell tartani egy kis ideig ez a fickó mellé.

Nos, mindenekelőtt - nem mutatják, hogy mennyire szereti őt. Miután elolvasta ezt a mondatot, kérem, ne csavarja az ujját egy templomot - vagy csalódást hihetetlenül. A hosszú listát a tippeket felbecsülhetetlen kötet „Hogyan kell tartani keres férfit”, akkor ez tanács elhelyezett legtiszteletreméltóbb első helyen. Mit értünk ez?

Soha nem kell megnyitni magát teljesen. Mindenesetre, a lány kell maradnia titokzatos, eltérő lehet, és kiszámíthatatlan, és a kereslet a rokonszenv - független előtte, egy magabiztos ember, képes válaszolni a maguk számára.


Nem kell mondani, egy srác az ő korábbi kapcsolatokat. Abban a pillanatban, hogy közel van, és a múlt legjobb magukra hagyják őket, annál inkább nem kell összehasonlítani, illetve mutatják be.

  • Ride nélkül nyaralás. Ide, ahol nem túl megy vadászni veled, például, hogy látogassa meg az élő rokonok egy másik városban, vagy regisztráljon egy fickó konferencia hobbija. Hét - elegendő időt, hogy rájött, hogy mi történik. De ne felejtsük el, hogy ezek az intézkedések tele mellékhatásai. Először is, ha hagyja, ugyanaz a szabály vonatkozik rá. És másodszor, nem várható, hogy amikor visszatér, a ház tiszta és rendezett.
  • Ne legyen túl rendelkezésre. Persze, ez nagyon hasznos, ha talál magának a megfelelő időben vele, de ez ad neki a lehetőséget kihasználni téged. Rendszeresen találkozik a barátaival. Ne dobja a hobbija és érdekeit. Légy spontán tetteit. Mindez emlékezteti az embert, hogy az érdekek, így hiányozni fog időről időre, és ő volt ezekben az időszakokban kell tennie néhány dolgot, amit egyébként venni maguknak.

Saját gyakorlat azt mutatja, hogy egy erős és pozitív házastársi kapcsolat lehet menteni, ha a nő még mindig érdekli az életben, nem teljesen zárt csak a férfiak és a gyerekek. Még ha nem működik a szokásos értelemben vett. De nyitott az új és folyamatosan kitölti a teret a pozitív családi állapot (és energiával - férfi, gyermek, a házban - ez csak a fő női misszió), frissítse, és ugyanakkor fenntartja és támogatja a rituálék, amelyek erősítik a családi kötelékek.

5. Ne intrika

Hogyan tartsuk a fickó örökre? Ne mutatják magukat, hagyja meg a rejtélyt. Hagyja agya folyamatosan rajzó kapcsolatos kérdéseket Ön és kapcsolatot. Ügyesen fűtött érdeke lesz, hogy neki mindig úgy gondolja, az Ön és az olyan misztériumok, hogy adnak neki. Nyugodtan használja célozgatás, hogy neki vár választ, hozzon létre titkos vagy képzelt veszély. Ügyesen használja ezeket az eszközöket, és az eredmény nyilvánvaló.

6. valódi érdeklődés

Legyen ápolt, ne csüggedjen, és nem fut magukat. Működik vagy otthon maradnak, akkor meg kell keresni a legjobb. Ez nem jelenti azt, hogy azonnal menjen a diéta, futás a szilikon mellek és felszív az ajkát. Fontos, hogy tiszteletben magad, mint te, és próbálja meg lehet vonzó. Általában idején társkereső nők preen órát, hogy jó benyomást a választottakat is. De aztán a dolgok változnak, a nők már nem biztos, hogy azok, amit tesznek, és hogy van-e általában nem követik a frizura. Házak gyakran halvány fürdőköpeny és papucs. A nő szépsége nem a természet az adatok és a képesség, hogy kiemelje azok erősségeit és gyengeségeit elrejteni, képes mindig nézd luxus nő. Gyakran előfordul, hogy nem ápolt nő provokál egy férfi, hogy paráználkodj, mert olyan sok szép nő.

Ha azt szeretnénk, hogy az ember maradni örökre, megállítani a enrage, akkor megszűnik a feldühít téged. Gyakran előfordul, hogy a nők azok tippeket az ember nem veszi észre, hogy azok bemutatva őket fiat hang, mintha magyarázni nesmyshlonomu gyermeknek, hogyan és mit kell csinálni. Mindez árthat az önbecsülés az emberek. A probléma megoldható, ha a tanácsot vagy követelmények kerülnek bemutatásra a szokásos pozitív hang.

- Adj egy embernek, hogy legalább egy kicsit kényeztesse mielőtt ő fog kapni. Hagyja hatni akkor, meggyőzni, szerelmes, stb Meddig nem tudom, de legalább egy hónappal a benchmark;

- nem túl gyakori, különösen az elején. Még mindig nem beszélnek semmi különös, és minden túl gyorsan unalmassá;

- és ha nem akarja, hogy csak beleszeretni egy ember, és tartsa őt, de a jó házasság neki, akkor nem indul él együtt, amíg ő nem fog ajánlatot tenni, vagy akár még jobb nem vonatkoznak az anyakönyvvezető. Itt találkozhat, szex, beszélni hetente többször, de nem kezd élni együtt, mielőtt konkrét intézkedéseket az ő részéről, és utasította, hogy a regisztráció a kapcsolatot (újra, ha az Ön számára fontos az Ön számára, és a család - érték);

Próbálja elmondani neki: „Ma találkoztam a barátok ... beszélni. És te is beszélt. Tanultam valamit magáról. Most már tudom, az egyik titkát ". Azután hirtelen témát váltott, és ne válaszoljon a kérdésekre.

A lista megy tovább és tovább, de jobb lesz, és termelékenyebb ha tartani magát.

Biztonság: Ezekkel a recepteket, ha szükséges. Nem visszaélni. és akkor csak megáll hívő. És ne feledd, célzások még „doskazyvat elvárásainak - igazolni és a” titkos "- tárja fel. Ez azt jelenti, hogy valami lesz. Ezért előre kidolgozzák ártalmatlan (mint a barátnőm) válaszokat. Ne feledje, a válasz címzettje lelkiismerete, ezért kell logikai, és az érdekes kérdés - az eszméletlen, és ezért kell rejtélyes és bizonytalan. És hagyjuk, hogy minden úgy néz ki fog kinézni egy darab „női dolgok” - tudjuk, hogyan is működik!

Most minden eszközt nem csak fenntartják a jogot, hogy akkor a férfiak, hanem az önálló javítására. Az ember csak kezd cselekedni - és a cél lehet elérni! Maga céltudatos nő!

Szép és sikeres www.sympaty.net forrás alapján