Hogyan kell varrni függöny, varrni függönyöket kezét

Hogyan kell varrni függöny, varrni függönyöket kezét

Minden nő kellett varrni függönyöket kezét, még a konyhában vagy a kertben. Függetlenül varrni függöny szép, tiszta és nagyon nehéz korrigálni, különösen nehéz varrni pelmets. Még ha vannak pontos mintázata, valamint egy jó varrógép feltétlenül szükséges tapasztalat és tudás függöny szabás technológia.


Varrni japán vagy római rolók, hogy azok a szép és tiszta, mint a fotó az üzletekben, a minőség csak stúdióban szakemberek. Ugyanez vonatkozik az egyéb összetett modellek függöny (francia, osztrák) és függönyök, díszített lambrequins. De ha van egy jó varrógép és szeretsz varrni, varrni egy egyszerű modellt függöny organza vagy tüll a konyhaablakon, a gyermek és még a szobában, dekorálásánál felvette, lehetséges önállóan. És ha figyelembe vesszük, hogy a boltokban lehet kapni a különböző fülek, szép kiegészítők és egyéb dekoratív díszei függönyt, majd egy egyszerű modellt a függöny lehet alakítani egy műalkotás.

1. A szükséges mérni a méreteit megfelelően varrni a függönyt

Hogyan kell varrni függöny, varrni függönyöket kezét

Ha úgy dönt, hogy a függöny a kezét fontos mérni a magasságát és szélességét a függöny a jövőben, és levágva (igazítsa a széle a függöny). A legkisebb pontatlanságot ad jelentős hibát általában. És a függöny lesz rövid vagy „ösvény” a padlón, ha nem ferde. Különösen olcsó nehéz összehangolni a csipke függöny szövet, és nincs minta.

2. Az élek a függönyök feldolgozzák hem, rézsútosan szőtt vagy szerep-varrat

Hogyan kell varrni függöny, varrni függönyöket kezét

Döntse el előre, hogyan fogja kezelni a szélén a függöny. A hem, rézsútosan szőtt vagy szerep-varrat. Igaz, hogy úgy serger, amely végrehajtja a kettős varrás szerepe az utóbbi lehetőséget.
Számolja előre, mivel tart a kaszát Bakey és függöny szalagok. Megjegyezzük, hogy a függöny szalagnak van egy eltérő együttható képződési szerelvény (1,5 / 2 / 2,5). Ily módon, amikor a szélessége 200 cm függönyök kell vásárolni függöny szalagot (faktorral 1,5) -. Ugyanezt a 300 cm-es (3 méter), és a szélessége legyen függöny. Miután ékszíj feszítés függöny vezetékek csökken 2 méter.
Vásárolja azonnal minden szükséges együtt szövet függöny. Nem csak a redőny zsinór, hanem egy szál, ferde Bakey. Csak ne felejtsük el, hogy egy kis „tartalék” az összes számításokat.

Széles átlátszó függöny szalagot alkalmaznak varráshoz függöny organza vagy tüll. Széles függöny fonat ruhával használt varrás függöny függöny szövet, swags. Keskeny függöny szalag, leggyakrabban szükség, amikor varrás függönyök, drapériák, swags nélkül gyűrődést.

3. Amikor varrás SMAD, swags szükséges tapasztalattal

Hogyan kell varrni függöny, varrni függönyöket kezét

Varrni a függönyt magát szép és sima kész élek van szükség, mert nem csak egy jó varrógép, hanem a képesség bizonyos műveleteket.
Handle szerepjáték peremvarratok on overlock könnyű, de a folyamat a szélén „hogy hem” vagy rézsútosan szőtt nehéz. Kísérleti csatorna nem nyomja ki a vágott széle a függönyt, és tehet anélkül, hogy speciális láb podgibku útburkoló nyírózsinórt (0,1 mm) széle mentén szegély. Azt is le kell nyomni két szakaszban szélén szegély függöny, és a másik után, és fércelje szál. Ugyanez vonatkozik a függöny szalagot.

Ha még soha nem varrt pelmets vagy más komplex elemek a függöny, kezdődik a jobb egyszerű modellek tanúskodni konyha egy kis ablak, és a kész mintát. Lay gyönyörű redők SMAD vagy karnis meglehetősen nehéz tapasztalat nélkül. Itt figyelembe kell venni a minősége az anyag, és a nagysága és iránya a közös SMAD szövet vágása és tudom, sok más titkot. Megjegyezzük, hogy a szép ráncait pelmets fektetik csak a képek katalógusokban függöny.

4. Tedd a kiigazítás a varrógép

Hogyan kell varrni függöny, varrni függönyöket kezét

Ahhoz, hogy a függöny a saját kell tudni, hogy a technológiai jellemzőit varrás függöny és tüll szövet és képességeit a varrógépet. Válasszon egy megfelelő kívánt vastagságú szál és a tűt. Varrócérna kell vékony, kemény és rugalmas. A tű jobb, hogy egy új, a tompa vagy hajlított tű számos szövetben hagy nyomot defektet, és a forma egy puff.Mielőtt varrás függöny, meg kell, hogy megfelelően állítsa be a feszességet a menet és a nyomóerő a lábát a szövet. Magasságát emelő állvány fogak, így a organza vagy tüll nem „megy” varrás közben. Magasra állvány fogak csak szükség szabás vastag anyagú és gyapjú szövet. szegfűszeg finomtextil csökkenteni kell, a lehető legalacsonyabb szinten, miközben ellenőrzi a nyomás a nyomótalp a szövet. Lásd. Beállítása elősegítik a szövetek.
Ha ezek közül a feltételek közül valamelyik nem teljesül, a varrás valószínűleg fújt le, és nem a vas akkor nem elsimítására.

Szövetkárosodások csökkentésére leszállás, amikor varrás függöny, néhány varrónő egyszerűen húzza a szélén a függöny átadja. Ezt nem lehet megtenni, mert ez a „módszer” okozhat a tű törését és a nyújtás a szélén a függöny. Ennek eredményeként, a szélén hullámos függöny. Sokkal jobb, hogy nyúlik, de nem nyúlik egy része mindkét kezét, akkor elkerülhető súlyos szöveti ültetés.
Ne telepítse túl kicsi öltés erősebb ettől a függöny nem. De ha van, hogy utasítsa el a sorban, míg a szükségességét is sok. Végtére is, a teljes hossza varratok egy függöny elérheti a 15 métert.

5. A függönyök a nappali

Hogyan kell varrni függöny, varrni függönyöket kezét

Tervezés függönyök a nappali, nagy szoba, gyakran kiegészítik lambrequins. Belső pelmets ad egy kész megjelenés és elrejtheti a párkány és a szerelési kötések, amelyek során rögzített függönyök vagy drapériák. Pelmets lehet három csoportba sorolhatók:
kemény (Bando) - amelyek a szalagokat, megerősített egy speciális anyagból;
Soft - zsír komponensek szerelvények képező különböző formákban;
bonyolult pelmets - terítette kombinációja különböző részein, a helyét, ami lehet szimmetrikus vagy aszimmetrikus.
Kefék és tartók talán a leggyakrabban használt a design a nappaliban. Kefék szerepet játszhatnak a markoló, vagy pusztán díszítő értékét. Kis kefe szélei mentén a függöny, hogy egy különleges luxus.
Tartók segít tartani a függöny szétnyílt oldalán az ablakok, ezek segítségével a drapéria rögzített.
Széles és keskeny fodros, redők, íjak és szalagok gyakran használt díszítő gazdára.

6. függönyök a hálószobában

Hogyan kell varrni függöny, varrni függönyöket kezét

A nagyszerűségét a lágy drapériák, áramló szövet függöny a padlóra, mély gazdag színeket, vagy az egyszerűséget és a fény szépsége pasztell árnyalatok? Luxus függönyök, hogy megfeleljen az ágytakarót vagy súlytalan levegő tüll egyik központi elemének, és a francia függöny? Válasszon egy stílust, amely kényelmes Önnek.
Hálószoba kialakítása azt jelenti, hogy a textil színes, bútorok és falak, amennyire csak lehetséges kombinálható egymással, tökéletes összhangban szőnyeg padló. Ezt a legegyszerűbben a dekoráció és tartozékok használata különböző árnyalatai az alapszín. Pasztell színű használt a függöny, a hálószoba határozottan töltse ki a kényelmet és a meleget.
Ez leginkább a hálószobában függöny hosszú, ezek lehetnek nagyon sűrű, nem teszi lehetővé a természetes fény, vagy könnyű és átlátható. Az egyik követelmények vonatkoznak a függöny a hálószobában - egy jó védelem a nap, így a függöny szövet kell egy nagy sűrűségű.

7. Konyhai függönyök

Hogyan kell varrni függöny, varrni függönyöket kezét

Sok ételek még nem „büszkélkedhet” a nagy felbontású. És a jelenléte a lemez, a hűtőszekrény tovább csökkenti a hasznos konyhai területen, így meg kell, hogy függöny a konyhában vizuálisan bővíti térben. Nem túl fényes, és nincs tele egy nagy mintás szövet a legalkalmasabb erre a célra. Vizuálisan növeli a teret függönyök, kiegyenlített a színe a konyha falak.
Egy kis konyha ablak jobb hang függöny átlátszó vagy áttetsző felesleges terjedelmes ékszerek, hogy azokat az oldalán a szalagokat. Az ablak világosabb lesz, és jelenik meg nagyobb.
Függöny sok redők, drapériák egy kis konyha ablak fog megjelenni inkább nevetséges. Ez a kialakítás alkalmas csak az ablakok egy nagy, nyitott konyha étkezővel.

Hogyan kell varrni függöny, varrni függönyöket kezét

Hogyan lehet a legjobban lepedő
Ágynemű, döntött, hogy megfeleljen a függöny a hálószobában kívül díszíteni a hálószobában. Nem számít, hogy senki, kivéve az Ön és szerettei nem értékelik azt. Gyönyörű ágyneműk, függönyök és összhangban a teljes design a hálószoba, akkor biztosan emelje a hangulatot.

Hogyan kell varrni függöny, varrni függönyöket kezét

függöny tervezés
Függöny egy nagyon fontos eleme a dekoráció minden szobában. Konyha a legjobb, ha a világos színek a szobában és a hálószoba jól néz függönyöket lambrequins, pick-up. helyiség kialakítása lehet változtatni, ha varrni függöny adott modellt. Például, a konyha jól alkalmas római rolók, redőny. Tervezés függöny - az alapja, ami kell kezdeni, mielőtt varrni függöny.

Hogyan kell varrni függöny, varrni függönyöket kezét

Hogyan varrni egy táskát a kanapén kezével
Új függöny mindig erőteljesen megváltoztatja minden szobában. Szeretném megváltoztatni velük, és „unatkozó” bútorok. Csak próbálja varrni takarót a kanapéra, és látni fogja, hogyan kell változtatni a bútorokat.

Hogyan kell varrni függöny, varrni függönyöket kezét

Hogyan kell varrni egy takarót a kezét
Talán semmi mást, csak a színe a falak, így nem harmonizál a függönyök, mint egy takaró. Egyértelmű, hogy nem lehet varrni függöny ugyanabból az anyagból, mint az ágytakaró, mert egy ilyen kombináció lenne túl „egyszerű”. De az általános hang, talán még szövet minta, kívánatos, hogy válasszon egy alap árnyalatot.

Hogyan kell varrni függöny, varrni függönyöket kezét

Hogyan készítsünk minták és varrni a párnát
Mester megosztani a tapasztalatokat, hogyan kell varrni egy párnát, és hogyan kell építeni egy mintát bármilyen formában puha párnák.