Hogyan kell varrni keleti ruha lány

Döntse el, milyen célra kell egy ruha. más szóval, hogy ez a képzés vagy a teljesítmény. Suit képzésére jobb varrni tartós, kellemes, hogy a test az anyag, egy minimális mennyiségű ékszert. Dekoráció, miután az első mosás esik el, így minimalizálva a számot, akkor mentse szép megjelenés tréningruha és hosszabb. Suit az előadások gazdag anyag és a különböző díszítések. Ideális esetben meg kellett varrni a két jelmez, mint: képzés és előadások.Eltávolításához a töltényűr mérések: kerülete a csípő, comb hossza, a heveder a boka, valamint az ülés magassága. Ahhoz, hogy a kívánt hosszúságú nadrág növekedés 10 cm-rel tükrösítő 5 cm szegély és 5 az övet. Ülésmagasság a következőképpen határozzuk meg: növényi lány egy székre, és mérjük meg a távolságot a deréktól a felszínen a szék, amelyen a gyerek ül. Majd kiszámítja a szélessége a hüvely: csípő kerülete arány többlet szorozza lábszélesség (rendszerint 0,75). Ezután számítsuk ki a szélessége az ülés: hip kerülete osztva néggyel.

A mérések szerint és számítások építeni a mintát. Vágott annak elemei és húzza őket krétával a ruhával. Vágott egy vágott alkatrészek és varrni őket egy rugalmas szalagot a derék és boka.

Tedd míder igen egyszerű: építeni egy minta alapján a T-shirt, beállítja a hosszát. Transzfer a rajz a szövet, amely juttatás varratok, a keletkező elemek vágott és varrni őket.

Faragni a téren, húzza a méret a szövetek és overlozhte minden él. A fátyol kész.

Ha nem hastánc, akkor feltétlenül kell a keleti ruha előadások. Ez nagyon egyszerű. Az egyik csak akar, és akkor nem a maguk jelmez keleti hercegnő. Általános szabály, hogy keleti kosztümöt három részből áll: felső, szoknya és öv.

Hogyan kell varrni keleti ruha lány

  • Alkalmas szövet, míder, dekorációk, varrás kiegészítők.

Leaf. A legtöbb varrni míder nagyon nehéz, így a legjobb, hogy válasszon előre a boltban kész míder és szövet szoknya, hogy a színek vagy a mérkőzés, vagy kombinált. Ahhoz, míder része lett a ruha, meg kell hímezni gyöngyökkel, flitterekkel, kristályok. Az alján a míder varrni béren kívüli. Ugyanazokat az elemeket kell választani a biztonsági öv és szoknya.

Belt. Varrni öv igen egyszerű. Általában ez történik formájában széles lapos szalag. A tánc öv nagy jelentősége van: ez, köszönhetően annak befejező (béren kívüli paetki) vizuálisan növeli az amplitúdó a comb mozgását képest a rögzített felső testet. És öv és felvonó berendezés kell csak egy erős selyem szál vagy vékony damil, mint a mozgás során a tánc gyöngyök vagy üveggyöngy lehet vágni egy gyenge szál.

Szoknya. A szoknya szövet lehet szatén, sifon, és organza. Néha használják, és szakaszon. A klasszikus vágás a szoknya a keleti jelmez - vágjuk 2 „V” hátsó és ½ „nap” előtt. Panelek ezzel a modellel szoknya nem tűzött. Ügyeljen arra, hogy a hossza a szoknya. Nem szabad, hogy ez túl hosszú - zavarja a tánc. Legyen egy kicsit magasabban a bokája. Kívánatos, hogy a biztonsági öv és a szoknya biztosítva vannak, például a gombok vagy tépőzárral. Ez segít zóna „nem kerülheti el” a mozgás.

Ez könnyen megoldható keleti kosztümöt. Persze, akkor add hozzá a különböző kiegészítők és egyéb elemek a ruha. Akkor össze vagy szoknyában vagy shalwar felváltva, lehet átlátszó organza köpenyt. A lényeg az, hogy ne vigyük túlzásba, és győződjön meg arról, hogy a keleti szépségek irigyelt elegancia a ruha. Tedd magad szép magad, ez egyszerű!További részletek és kiegészítők a ruha ad több báj, és a festői kép világosabb. És mi büszkék hangzana a hangjában, amikor a kérdést: „hol lehet kapni egy varázsa”, akkor válaszolni: „Sehol sem magam ...”!

Kiválasztani a megfelelő jelmezt elemeket, akkor:
-könnyen növelhető mell mérete 1-2 keresztül töltelék;
- kiemelni a derék sarok kötés a míder, vagy a szokásos ecset a két csésze között;
- fedezi fel ráncok vagy megnyúlás nyomai a gyomorban hosszabb kötéssel;
- hogy szélesebb csípő egy buja szoknya összeállítások.

Az egyik fő eleme egy öltönyt hastánc egy övet. Ő felkeltette a közönség, kiemeli a táncos mozdulatok, a teste meghajlik. Sok megoldás szerint a tartozék hastánc. Akkor kapcsolják össze bead, és lehet szövetből és díszítse flitterekkel, strasszokkal és egyéb díszítő elemek. Tudod, hogy egy közvetlen öv vagy hordozza a hullámok formájában vagy bármilyen más formában.

Hogyan kell varrni keleti ruha lány

  • sűrű szövet a bázis (farmer, kendő és mtsai.), dublerin bélés, elegáns szövet elülső oldalán öv, a rögzítő horgok, szálak, tűk; dekoráció - flitterek, rojtok, strassz, gyöngyök, gyöngyök, stb

A legegyszerűbb módja annak, hogy varrni egy egyenes övezetben. Mert az ő szabás nem igényel különleges képességeket, hogy még egy kezdő tudja kezelni ezt. Ez az öv szorosan illeszkedik a testhez, redőzött, nem sörtéjű, meg kell elég vastag. Ezért, annak szükségességét, hogy sűrű szövet a bázis (farmer, kendő és mtsai.), Dublerin bélésanyag, amely plattírozott elülső oldalán öv zárójelben rögzítésére.

Először meg kell, hogy meghatározza annak hosszát. Mérjük meg a csípő kerülete a vonal, amely körülbelül a kezét a köldök alatt. A papír, vagy eltette. Öv szélessége take mit akar. Általában 5-6 centiméter. Vágjuk a kapott szalag. Ha elhagyja a penész oly módon, hogy ezt követően a végtermék nem illeszkednek szorosan a testhez. Egyes lányok, mint ez, mint egy öv. Ha azt szeretné, öv pontosan megegyezik a test körvonalait, csomagolja a papírt a csípő körül a minta, oltja a papír azokon a helyeken, ahol később majd behajt. Távolítsuk el a biztonsági öv is, vágja ki, és ragasztó behajt.

Tulajdonítanak a kapott mintázat sűrű szövet, kör fogantyú és a vágás. Nem ugyanaz a lépéseket Dublerin. Dublerin tulajdonítanak a szövetek és prostrochite őket „cikk-cakk” szélén. Akkor söpörni az első részek, majd varrni őket. Ezután csatolja az anyag maga. Ha úgy találja, hogy a munkadarabot, hogy oly szoros, mint szeretnénk, szóló további darts a megfelelő helyeken.

Most meg kell obtyanut öv elegáns ruhát. Rugalmasság szükséges az oldalon, ahol a dublerin. Csatolása a mintát az anyag a hátoldalon. Add egységek 2-3 centiméter. Vágott egy darab.

Helyezze az anyagot a sűrű bázis Dublerin, oltja csapok tartani a mozgásban. Kiálló szövet borítás, és rögzítse a tűt is. Most már öltés széle mentén a biztonsági övet. Akkor először élben ragasztott a bázis segítségével szövedék.

Varrni a horgot, hogy a biztonsági öv gombos seggét. Sokkal jobb, hogy varrni néhány horgot, hogy a biztonsági öv tánc közben hirtelen nem kigombolta.

Vegye figyelembe, hogy ellenzős eltérő térfogatú, alak, szélesség, virágtartók (dimenziós csíkok). Varrni őket vastag gyapjúszövet, bőr, bársony, velúr, szőrme, kötött szövet és egyéb anyagokat. Hogy megfeleljen veszi bársony, akkor kell egy szövet méretétől 30h150 cm. Szövet bélés méret 30h90 cm.

Kezdeni gyárt több részből áll: az egyik alján egy sávban svájcisapka, két koronát. Először csatlakoztassa az oldalán a részek centiméter varrás és sima vas. Ezután csatlakoztassa a gépalapok falak elhalasztja élek és simítsa ki azokat a vas a helyes irányba. Hasonlóképpen progladte tömítést Beret.

Ezután részleteket a bélés és a bázis csatlakoztatva van a rossz oldalon a belső, és igazítsa az alsó végén. Csatlakoztassa a zenekart a felek, majd csipetnyi keskeny oldalán, annak érdekében, hogy egy gyűrű alakú szerzett. Sima ez a vas.

Az alsó része a svájcisapka zenekar csatolni, csatolja a pad. Gépi tűzött sávban a falon egy időben fordult az arcon fejdísszel. A sáv bőrből készült, a belsejében a elválasztjuk alapszövet - bársonyos. Minden ezt meg kell tenni olyan módon: a bársony szövet faragni egy darab alakú szalagot és csatlakoztassa a hosszanti oldalán, elrejtve az első a belső. Óvatosan otparte veszi vas- és hozzá dekoratív részleteket.

Ha megy, hogy varrni egy piros vagy fekete bársony, szükséges, hogy előre válasszon ki egy puha bolyhos szövet, így a dekoráció és a szövetek. Az is lehetséges, hogy egy világos szép bross íj rep szalag fényes egyszínű dísz, mint bársony Beret. Bőrszíj is szolgálhat, mint a díszítés kalapot. Dekoráció lehet csinálni, és több eredeti, csatlakozó saját képzelete.