Hogyan kell vásárolni, és autót vezetni egy másik régióban

Méltatlankodás kis (elhagyható).

Minden évben járó birtokló és autóvezetés változik. Kövesse a fordulat nehéz, mert sok a média, akik szeretnek valamit szépíteni, de valahol valami torz. Egy megbízható információforrás és világos magyarázata, ami mindenki által ismert, sajnos nem. Kiderül, hogy a már most is a finom ismeri a szabályokat már tiltják jármű előzés sebességnél kisebb 30 km / h, ha van egy szilárd vagy elkezd keresni, hogy miért, ha a megjelölés legfeljebb 20 vagy 40 kezdett vezetni, mint az őrült, és még dudál, hogy te, ha megy a megadott sebességgel. És váltak zavarba autók nélkül rendszámot, de kiderült, hogy van jogi alapja. De ezúttal nem tudom.

Hasonló a helyzet a beszerzési és a járművet nyilvántartásba vették. Megváltozott-megváltozott, és megváltozott, hogy most anélkül, hogy a barátok és a keresés az interneten vált szörnyű, hogy vesz egy autót, mert Azt nem tudom, hogyan kell helyesen csinálni, és nem teszik meg, pontosan priderutsya forgalom az adásvételi szerződésekre (DCT) stb

Személy szerint úgy tűnik számunkra, hogy jobb lenne, ha volt a helyén a legtöbb forgalmi részletes útmutatást a vételi és eladási autók, ahol lehet letölteni OST hogy töltse ki a mintát, a pontos és mintáit szükséges dokumentumokat, érthető nyelven is leírják, hogyan kell kezelni a számokat és hasonlók. De úgy tűnik, vége előtt a szerkezetek nem értették, hogy a megrendelés kezdődik, hogy ugyanazt az információt az új rend rendelkezésre állhat, hogy ki a saját források hozzáférhetővé teszik a polgárok többsége formában.

Végül szembe kell vásárolni, és tegye az autó miatt Labinsk, és semmi a honlapon a forgalom érthető „és” nem található a bánat a felére talál valamit az interneten és a barátok, és kezdődik a vételi és a jármű nyilvántartásba vételének .

Vásárlás egy autó az adott régióban.

Ha veszel egy autót a régióban, és Yeshe jobb a városban a számok a területen, itt ez a legegyszerűbb módja annak, hogy a lehetőséget a korábbi tulajdonos egy autó a forgalom, vagy meghívni őt, ha bármilyen hiba a design.

A helyzet bonyolultabb, a vásárlás egy autó egy másik régióban. Itt, a hiba esetén, a mester nem olyan könnyen megy, mert A regisztráció szükséges, hogy az 5 napon belül.

Vásárlás egy autó egy másik régióban.

Ezután írd le, amire szüksége van egy gépjármű-nyilvántartási vásárolt vele egy másik régióban bevonása nélkül fizetett cégbejegyzési, hanem egyszerűen kézzel írott DCT.

Szükséges dokumentumok lejátszási és beállítási autók miatt.

Ellenőrizze a dokumentumokat az autó, meg kell venni őket. A következők:

Töltsd meg a kezét, és a tollat, ami biztos, hogy a közlekedési rendőrök, mivel valami hozzá csak ugyanaz a kéz, és csak az azonos tollat. Korrekciók nem tud, csak valami hozzá. Ehhez iratkozzon fel az eladó, és a fennmaradó üres formák nélkül dátumok, és egyéb adatokat, úgy, hogy a komoly hibák esetén akkor átírják a szerződést, az eladó telefonált, hogy tisztázza a szükséges adatokat.

DCT letölthető honlapunkról, és vele a kitöltés meg. Ez DCP hoztak Labinskaya forgalom gond nélkül.

Hogyan kell vásárolni, és autót vezetni egy másik régióban
 • PTS, nézd meg:

  - OB járműveket kell a hely, hogy az új tulajdonos, egyébként, az eladó köteles magát, hogy egy másolatot a kapcsolatot a forgalom PTSD szóköz nélkül nincs autó regisztráció nem szállít duplikált nem fog, és ez drága felkelsz.

  - Neve és adatai az autó legyen ugyanaz, mint az eladó neve és adatai vásárolt gépjármű.

  - Az oszlop „a tulajdonos neve,” meg kell adnia magát, és a „korábbi tulajdonos aláírása” Az eladó biztosnak kell lennie abban, hogy az aláírás. Meg kell egyeznie az előző bejegyzést a PTS, de a „aláírása a tulajdonos”, és ugyanaz, mint a DCT. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze azt. Hogyan kell kitölteni a honlapunkon. Az adatok is beléphet később, de az aláírás a korábbi tulajdonos grafikon szükségszerűen az eladó. Értékesítés időpontja (transzfer) azonosnak kell lennie, mint a DCT.

  Hogyan kell vásárolni, és autót vezetni egy másik régióban
 • A nyilvántartásba vételről szóló igazolás.

  Az biztos, hogy ellenőrizze a TCP adatokat. A mi esetünkben nem felel meg a szín, OB járművek autó ezüst, és a tanúsítvány - világosszürke, de a probléma nem okozott, vagy lehet, hogy nem vette észre.

 • Diagnosztikai szűrés kártyát.

  Ahhoz, hogy a biztosítás már a nevét. Biztosítás nélkül nincs joga, hogy autót vezetni, ne feledje, és a biztosítási ellenőrzés nélküli nem kap. Most azonban azt is biztosított a biztonsági szabványok és néha még ellenőrzés nélküli gépek. MOT nem legitim ellenőrzés nélküli, de valamilyen oknál fogva, sok biztosító társaságok nem, hogy nem fogunk „ujjal”. De ami a legfontosabb, meg kell, hogy a papírokat a kezében