Hogyan kell vásárolni, és autót vezetni egy másik régióban

Méltatlankodás kis (elhagyható).

Minden évben járó birtokló és autóvezetés változik. Kövesse a fordulat nehéz, mert sok a média, akik szeretnek valamit szépíteni, de valahol valami torz. Egy megbízható információforrás és világos magyarázata, ami mindenki által ismert, sajnos nem. Kiderül, hogy a már most is a finom ismeri a szabályokat már tiltják jármű előzés sebességnél kisebb 30 km / h, ha van egy szilárd vagy elkezd keresni, hogy miért, ha a megjelölés legfeljebb 20 vagy 40 kezdett vezetni, mint az őrült, és még dudál, hogy te, ha megy a megadott sebességgel. És váltak zavarba autók nélkül rendszámot, de kiderült, hogy van jogi alapja. De ezúttal nem tudom.

Hasonló a helyzet a beszerzési és a járművet nyilvántartásba vették. Megváltozott-megváltozott, és megváltozott, hogy most anélkül, hogy a barátok és a keresés az interneten vált szörnyű, hogy vesz egy autót, mert Azt nem tudom, hogyan kell helyesen csinálni, és nem teszik meg, pontosan priderutsya forgalom az adásvételi szerződésekre (DCT) stb

Személy szerint úgy tűnik számunkra, hogy jobb lenne, ha volt a helyén a legtöbb forgalmi részletes útmutatást a vételi és eladási autók, ahol lehet letölteni OST hogy töltse ki a mintát, a pontos és mintáit szükséges dokumentumokat, érthető nyelven is leírják, hogyan kell kezelni a számokat és hasonlók. De úgy tűnik, vége előtt a szerkezetek nem értették, hogy a megrendelés kezdődik, hogy ugyanazt az információt az új rend rendelkezésre állhat, hogy ki a saját források hozzáférhetővé teszik a polgárok többsége formában.

Végül szembe kell vásárolni, és tegye az autó miatt Labinsk, és semmi a honlapon a forgalom érthető „és” nem található a bánat a felére talál valamit az interneten és a barátok, és kezdődik a vételi és a jármű nyilvántartásba vételének .

Vásárlás egy autó az adott régióban.

Ha veszel egy autót a régióban, és Yeshe jobb a városban a számok a területen, itt ez a legegyszerűbb módja annak, hogy a lehetőséget a korábbi tulajdonos egy autó a forgalom, vagy meghívni őt, ha bármilyen hiba a design.

A helyzet bonyolultabb, a vásárlás egy autó egy másik régióban. Itt, a hiba esetén, a mester nem olyan könnyen megy, mert A regisztráció szükséges, hogy az 5 napon belül.

Vásárlás egy autó egy másik régióban.

Ezután írd le, amire szüksége van egy gépjármű-nyilvántartási vásárolt vele egy másik régióban bevonása nélkül fizetett cégbejegyzési, hanem egyszerűen kézzel írott DCT.

Szükséges dokumentumok lejátszási és beállítási autók miatt.

Ellenőrizze a dokumentumokat az autó, meg kell venni őket. A következők:

Töltsd meg a kezét, és a tollat, ami biztos, hogy a közlekedési rendőrök, mivel valami hozzá csak ugyanaz a kéz, és csak az azonos tollat. Korrekciók nem tud, csak valami hozzá. Ehhez iratkozzon fel az eladó, és a fennmaradó üres formák nélkül dátumok, és egyéb adatokat, úgy, hogy a komoly hibák esetén akkor átírják a szerződést, az eladó telefonált, hogy tisztázza a szükséges adatokat.

DCT letölthető honlapunkról, és vele a kitöltés meg. Ez DCP hoztak Labinskaya forgalom gond nélkül.

Hogyan kell vásárolni, és autót vezetni egy másik régióban
 • PTS, nézd meg:

  - OB járműveket kell a hely, hogy az új tulajdonos, egyébként, az eladó köteles magát, hogy egy másolatot a kapcsolatot a forgalom PTSD szóköz nélkül nincs autó regisztráció nem szállít duplikált nem fog, és ez drága felkelsz.

  - Neve és adatai az autó legyen ugyanaz, mint az eladó neve és adatai vásárolt gépjármű.

  - Az oszlop „a tulajdonos neve,” meg kell adnia magát, és a „korábbi tulajdonos aláírása” Az eladó biztosnak kell lennie abban, hogy az aláírás. Meg kell egyeznie az előző bejegyzést a PTS, de a „aláírása a tulajdonos”, és ugyanaz, mint a DCT. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze azt. Hogyan kell kitölteni a honlapunkon. Az adatok is beléphet később, de az aláírás a korábbi tulajdonos grafikon szükségszerűen az eladó. Értékesítés időpontja (transzfer) azonosnak kell lennie, mint a DCT.

  Hogyan kell vásárolni, és autót vezetni egy másik régióban
 • A nyilvántartásba vételről szóló igazolás.

  Az biztos, hogy ellenőrizze a TCP adatokat. A mi esetünkben nem felel meg a szín, OB járművek autó ezüst, és a tanúsítvány - világosszürke, de a probléma nem okozott, vagy lehet, hogy nem vette észre.

 • Diagnosztikai szűrés kártyát.

  Ahhoz, hogy a biztosítás már a nevét. Biztosítás nélkül nincs joga, hogy autót vezetni, ne feledje, és a biztosítási ellenőrzés nélküli nem kap. Most azonban azt is biztosított a biztonsági szabványok és néha még ellenőrzés nélküli gépek. MOT nem legitim ellenőrzés nélküli, de valamilyen oknál fogva, sok biztosító társaságok nem, hogy nem fogunk „ujjal”. De ami a legfontosabb, meg kell, hogy a papírokat a kezében, mint hazánkban, mint a mondás: „A papírokat kaka ... ka”.

 • Biztosítási. Te auto biztosítás, akkor nem megy nélküle.
 • Számok, hogy van az előző tulajdonos a másik régió, és semmi köze velük, nem kell őket, akkor, és menj haza. Most már nem kötődik a régióban, és akkor is, ha regisztráció hagyja őket az autóban. Ie A regisztrációs kell lennie Labinskaya és számok, például marad Voronyezs és Szentpéterváron, akik hol vesz egy autót. De ha akarja, meg lehet változtatni azokat a helyi regisztráció során, és átadja a régi.

  Most könnyen megy a haza, de ne feledje, már csak 5 nap tenni az autót a számla. Persze, ha érdekelne, és van üres formák DKP által aláírt eladó, akkor átírják a szerződés által előírt időpont lesz lehetséges, ha ez fog történni előre nem látott körülmények között az úton, és akkor nem kap a közlekedési rendőrök az időben.

  Töltse az adásvételi szerződést és eladása az autó Labinskaya és egyéb forgalom.

  1. átesnie, akkor megteszi a korábbi tulajdonos, az akkor neked a biztosító.
  2. Most, hogy sok biztosító szűrés egyszer, amikor vásárol biztosítást. Ugyanez ROSGOSSTRAKH még az autó nem vizsgálta, azaz lehetővé teszi számukra, hogy jöjjön csak dokumentumokat.
  3. Továbbá, biztosítók kínálnak néhány biztosító „a színpadon” az autó, nem tudják, hogy kell-e vagy sem.

  Tény, hogy nincs olyan értelmezhető törvény, amely biztosítaná a forgalom rendőrfelügyelő és bizonyítani „az úton” való működtetési jogát a gépjármű biztosítás nélkül, mivel egy korábbi vásárlás. A vélemények megoszlanak, ami azt jelenti, hogy valamit bizonyítani nehéz lesz, főleg a közlekedési rendőrök, hogy dolgozni vele, és bizonyítania kell az ellenkezőjét, utalva egyszerűen a dokumentumok listáját, amit meg kell küldenie az ellenőr a dokumentumok vizsgálatát, hogy van már nem fenntartásai vannak az újonnan vásárolt autók .

  A vevő kap 5 nap a termelés gépjármű-regisztrációs, de nem 5 napig az a lehetőség, hogy működik egy autó biztosítás nélkül. Ie Te magad enni autó nélkül, és biztosítani azt. Ha a jegy nem teh.osmotra és a biztosítók nem biztosítják az autó, vagyis egy vontatót szállít az autó, hogy a KÁT állomásra. De ez extrém, minden könnyebb.

  A tanácsom az, hogy ezt a biztosítás, hiszen e nélkül nem lehet sokkal több bajt, mint a vásárlás.

  Kérdezd meg a kártyát, majd az eladó. Ha nem, akkor is menjen vele az ő biztosító, és ott felmondja a szerződést, és zavedut új neked.
  Nos, a balesetbiztosítások esetében a legnagyobb szükség van, és az úton van egy út.

  Kérem, mondja meg, ismeri vezetni az autómat egy másik régióban, milyen dokumentumokat kell neki, hogy hagyja abba, amikor a személyzet nem volt probléma (a preferenciális kereskedelmi belépett a tulajdonos nem opció)

  Anatolij, előzni az autó egy harmadik fél, a következő dokumentumok szükségesek:
  Igazolás járművek regisztrációját.
  Biztosítási lépett, aki felülmúlja vagy autó biztosítási korlátozás nélkül.
  És persze, végig.

  Most a meghatalmazást, stb nem szükséges.

  PTS mutatják a közlekedési rendőrök nem kell.
  Mondjuk a közlekedési rendőrök, az autó most vettem, még nem kell, és senki sem kell kérnie.

  de mivel gép még vásárolt, a barátod kell, hogy még több:
  1. Adásvételi szerződés (DCT) az eladó aláírása (jó, ha egy-két darab).
  2. cím, ahol kell szükségszerűen eladó kézjegye az új tulajdonos. De a területek is üresnek kell lennie, így te magad is írt ott, akkor vagy közvetlenül tárgyalni az eladó és adja meg neked.

  A lényeg! DCT hagyja el a barátja kitölti a tollat, mint az esetleges eltérés esetén a DCT csak befejezni ugyanazzal a kézzel, és ugyanazt a kilincset. Helyes, mint sem kell DCT, így a legjobb, hogy egy pár üres LTR aláírásával az eladó, ha beleegyezik.