Hogyan kell viselkedni egy esküvő, olvassa el az online regisztráció nélkül

Hogyan kell viselkedni egy esküvő

A legjelentősebb különbség az esküvő és a temetés, hogy egy temetésen sírás azonnal, de az esküvő után csak egy évvel később. Néha azonban a sírás és a következő napon.A divatos körök ünneplik az esküvő csak. Válás nem elfogadott, hogy megünnepeljük. Bár az öröm az utóbbi esetben természetesen tovább.

A következő tippek - hogyan kell viselkedni egy esküvő és egy temetés - egy nagyon alkalmas arra, hogy általában a érdeklődő elme az olvasó, és azok számára, akik nem rendelkeznek ilyen iránymutatásokkal képesek sírni egy esküvő, vagy táncolt a temetésen.

A helyzet a vőlegény az esküvő mérhetetlenül nehéz, mint egy vendég: vendég szélsőséges esetben lehet, hogy nem jön el, de a hiánya a vőlegény az esküvő folyamat időnként alaposan beárnyékolja általános jókedv.

Ugyanakkor tudtam, hogy a vőlegény, aki azt mondta, az esküvő előtt az ő menyasszonya gondtalan nézetek:

- Megyek egy óra üzlet. És ha elkésünk a templomba - start nélkülem.

Ha azt mondom, hogy a vőlegény volt tiszteletbeli tagja a Régészeti Társaság - az olvasó nem lesz nagyon meglepett a fenti állítás értelmetlen volt.

Tehát „térjünk vissza a bárány”, ahogy a franciák mondják. Térjünk vissza a vőlegény.

Kifejezve fenséges szótag - helyzetét a legostobább. Képzeljünk el egy fiatal férfi zavaros, torz arc, sápadt, remegő kézzel, tartozékait egy fekete öltönyt és a henger zárt, fehér selyem dzseki, szorított lakk csizma, hallgat idióta üdvözletét és viccek barátok, használati szülők, és a néma, döbbent hisztérikus érdekessége fél tucat cselédek, laundresses a legközelebbi negyedévben, és a fiúk a bolt, vegye fel kora reggel a templomban, hogy „látni a menyasszony és a vőlegény.”

Egy nagyon művelt, intelligens ember azt mondta, hogy az volt a legnehezebb az életében neki -, hogy fenntartsa inkvizíciós vizsgálat több szobalányok és a fiúk - az eladó cigaretta, amelyek (nem cigaretta, és ez a közönség) ki rá a templom hurrikán tűz kereszt nézetek és kritikát.

- Szegény, - sóhajtott az idős szakács - olyan fiatal! Lips, mint egy borzongás, nem édes, azt hiszem, ez az!

- És azt hiszed! Beszéltünk a minap a boltban, a menyasszony valami - valaki másnak a felesége. Megtaláltam őket férj és egy pisztolyt, és rábeszélte, hogy feleségül.

- Mi vagy te! És ő elég ...

- Túl - ő talált szépség. Egyik orrlyukba, és semmi mást.

- a sertés a vőlegény - határozottan elítélte cigaretta fiú tolta a szobalány a mellkasban a könyökével, mint szerzett teljes együttérzést.

Ebből kapzsi látvány közönség rejtett semmit. A legkisebb érintésre fogja megvizsgálni egy éles szemű és tárgyalt:

- A menyasszony valami, néz, néz. Vörös szemmel.

- Az orra piros, és nem a szemét.

- És az ajka maszatos, hogy a festék önt.

- A vőlegény oldalán lakk cipő tört! Hee-hee! Láttad, hogy!

Én személy szerint úgy gondolja, hogy az ilyen inkvizíciós pillantásokat ő Mounet-Sully nem tudták visszatartani a jelenléte a szellem és az ünnepélyesség ...

Ismertem udvarló, hogy ezekben az esetekben, illetve rejtőzködő, zavarban, amelyben az egyházi veranda, vagy (ami még rosszabb) kipróbáltak gondatlanság szabadtéri fütyörészve egy vidám dallamot.

Térjünk vissza a násznép.

A legfontosabb dolog, hogy szükség van rá - a hervadhatatlan életöröm és képes beszélni során az esküvői lakoma tisztességes pirítós alkalmából.

Az esküvő, meg kell is megjelennek a frakkban, fehér mellényben és fehér kesztyűt egy boldog arcot, még ha éppen visszatért a temetési egy szeretett barát.

A kezében - egy csokor fehér rózsát (még staschenny ellopta a koporsót az azonos türelmes barát).Közeledik a menyasszony és átadott neki egy csokor, egy vendég, hogy mondjuk egy kis beszédet:

- Kedves, így és így, hagyja, hogy ezek az ártatlan tiszta színek lesznek a legfontosabb, hogy a jövőben a boldogság és a tiszta jel az aktuális ártatlanság és a tisztaság ...

Az utolsó szavak beszélhetünk akkor is, ha a menyasszony az esküvő előtt élt tíz éve a fa függő raktár tulajdonosa ...

Bemutatott egy csokor nem tudja kiválasztani vissza, legalábbis a menyegzőre vették körül, fagylalt vagy megcsúszott savanyú bor.

És az ember a kicsinyes önzés lehet elhagyása előtt, hogy megy a menyasszony, és azt mondják a fülébe:

- Jól táplált! Jól öntözött! Nem a bor és ecet. Odaadom egy csomó, így van ez, kedves, vissza vissza egy perc alatt. Van két nappal később egy másik esküvő. Megöntözi egy csomó kis vizet - és ez megint, kedves, azt kell dolgozni ...

Alkoholfogyasztás beszédet mondott az esküvő - egy nagyon kényes dolog. Azt kell mondanom, hogy nem megbántani senkit, hogy minden jó volt.

Emlékszem, az rossz benyomást általa termelt szatirikus hangulat a vendégek az esküvő az egyik barátom.

- Nos, - mondta. - Engedje meg, hogy gratuláljak a friss házasok. Mert kívánnám, hogy a vőlegény a hosszú élet, ha nem a félelem, hogy a ... khm! ahem! életmód, amely miatt a vőlegény a házasság előtt, hogy az én kívánságom teljesen értelmetlen. Ó, szükségem van rád, John, vigyázni az egészségére, ó, hogy szükség van! Mert kívánnám a menyasszony egy pár szép gyerek, ha nem siet az esküvő előtt, fél teljesítette a kívánságom az. Gratulálok továbbá a szülők a menyasszony! És van valami, hogy gratuláljak! Ekuyu terhet a vállára rakott ... Igaz, a ház adta férje hozománya, hogy építsenek egy fél tégla, és az alapítvány rendezetlenül nedvesség, hanem azért, mert úgy gondolom, ez a ház nem kerül azonnal határozza ragyogó ifjú - így mi is mondhatnék. Boldogságot kívánok és elismert anyja a vőlegény. Azt laposabb magam, abban a reményben, hogy a fia nem tenne így a feleségével, az apja, megtörve a fejét felesége azokat az elemeket, az üveggyártás, azon a területen, a katonai műveleteket. Örülök, és két nagynéném a menyasszony - végre fognak enni ma, ahogy kellene, és nem csak enni, hanem otthon valami marad ... Bár én figyelmeztetem, hogy fel a táskából két evőkanál nem ezüst és fraje ... hehe - a tévedés, nagynéni, ki ... arra a következtetésre jutottam, hölgyeim és uraim! Iszom az egészségre minden jelenlegi és nagyon sajnálom, hogy a legtöbbjük nem tud válaszolni nekem ugyanaz, mivel az állami már elöntötte a pereméig ... ur-ra.

Én arról, hogy ez a beszéd nem csak nem, hanem éppen ellenkezőleg, a folyosón találkozásánál ismeretlen ellenfél fejbe egy hangszóró zománc köpőcsésze ...

Ahhoz, hogy elkerüljük az ilyen zavar, azt javaslom, egy mintát elég tekintélyes esküvői beszédet, hogy meg kell felelniük sok:

- Uraim és kedves asszonyom! Látom az árnyék a tető a virágzó ifjúság és bölcs öregség, egyesül itt luxus szeszélyes koszorú. Miféle nap volt az esemény. Azt mondják - igen egyszerű: Peter Nikolayevich feleségül Vera, és magával viszi negyvenötezer hozománya, nem beleértve a paplant és ezüst ... Ó, Istenem! Hogyan felületesen nézzük meg, mi történik itt. Látod, uraim, folyik a nagy rejtély - a rejtélyt a születés a jövő termelő sejt, amelyből az állam készül. (Jóváhagyása a közönség.) Petr nikolaich végül teljesült az ő kötelessége, hogy az állam és a társadalom számára. És ha megnézi az elbűvölő menyasszony, azt mondja: „És milyen kellemes kötelessége, hogy” Igen, uram ... én magam nem bánnám ... hm ... hm ... (Nevetés, taps.) De ez az út le van zárva, hogy én, részben azért, mert I - megrögzött nőgyűlölő, részben azért, mert, sajnos, házas voltam 18 éves ... (a mozgást a bal oldalon, ahol a felesége a hangszórót.) Lord! Megadom a pirítóst, hogy a menyasszony, mert ez bátor úriember, és egy szép barát, iszom a menyasszonynak, aki kora előtt 19 éves, sikerült közvetíteni, hogy a családi tűzhely neki tisztaság és az ártatlanság, iszom, hogy a jövőben a gyerekek, hogy ha öröklik a karakter a szülők lesz teljesen képviselők és miniszterelnöke. És a szülők a menyasszony, iszom a szülők nagylelkűen (45 ezer és 3 paplanok) szállított a virágzó pár komfort ... (Az öröm a szülők, taps ...) iszom és az idősek nagynéni a vőlegény, ami sikerült, hogy egy ilyen kincset a szívében az ő fia Fjodor, ki a szerénység egy fél órát, mint egy megszökött és hazudik e bőséges asztal ... és végül, az utolsó pirítóst a tény számomra ismeretlen úriember, aki ömlött vörösbort az abroszon, nehéz aludni helyszínen só - egy igaz barát a család, amely nem mint nem sérti ... (NPS odismenty, kiabál és éljenzés.)

Itt van, hogy igyon a poharát, és játékosan kiabálni: „Keserű”, amely, mint ismeretes szerint a magyar hagyomány jár csók a menyasszony és a vőlegény, hogy „édesíti” ez keserű bor.

Ez a szokás a magyar csak az esküvőn. Ezt követően módosítás: nem férj és feleség megcsókolja, amikor egy idegen úriember kiabál „keserű”, és egy idegen úriember megcsókolja feleségét, és kiabálni „keserű” kell férje ...

De most az esküvő alatt. Minden, persze, hazament, és nem lehet kérni egy éjszakát egy szobához, legalábbis azon az alapon, hogy én „egy régi barátja, és én ne habozzon ...”

A következő esszé - „Hogyan, hogy tartsa magát a temetésen” - írok, ha addigra nem lesz elfoglalva a saját temetésén.