Hogyan kell viselni egy brosst

Hogyan kell viselni egy brosst

A bross mindig is népszerű és aktuális díszítéssel. Ahhoz, bross dekoráció valóban szükséges volt, hogy viseljen egy bross helyesen.Bross magában foglalja a különböző lehetőségek használatát. Akkor viselje mindkét oldalán mellkas, akkor is csatolja a hajtóka a zsebében vagy a sarkon a gallér blúz vagy ruha. Brossok a vállra ruhák és pulóverek gallér nélküli. Amellett, hogy ezeket a lehetőségeket, bross is rögzítse a sarkokban a zsebkendőt, polcok kabát, vagy rögzítse egy sálat. Tudod díszíteni bross legalacsonyabb pontja nyak, haj, kalap vagy a táskájában. Bross nézne ki jól a zsebébe a farmer és szoknyák övet.

Ez a tartozék is díszített kötött sál egyszínű vagy egy pulóvert. Amikor kardigánt, vagy már van egy világos színű minta, ebben az esetben, bross feleslegessé válik. Blúz vagy ruha, amelynek a csatok vagy fényes színes gombok szintén nem utalnak bross díszítéssel. Melltű szükségtelen esetében helyezi a tetején csatok, pin kell lennie az oldalsó.

A jelenlegi divatirányzatok nem használható színes bross, színtől függetlenül színeket. Bross ruhát és abban az esetben, klasszikus nadrág, abban az esetben a farmer.

Az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak a szövetből készült fibulák alakú virágok, akkor magára a figyelmet, és így kopott közel a szervezetben, ami feltételezi, hogy összpontosítsanak. Abban az esetben, forgalomba egy bross a vállát, akkor erősítik a nyak és a virág bross tűzött a nyakánál, hogy összpontosítani az arcodra.Durva textúrájú készült ruházatot természetes anyagok nagyon jól néz ki a különböző kerámia fibulák. A ruhák, varrt vastag anyagból, nagyon jól illeszkedik fa bross vagy kitűző, díszített féldrágakövekkel. Selyem ruha magában fűznek elegáns bross.


Megjegyzése? Válassza ki és nyomja meg a Ctrl + Enter

Oszd meg a hírt a barátaiddal

 • Hogyan kell viselni egy brosst
  Hogyan viselni női csákány?
  Tart - ez egy szép és romantikus elem, hogy megy a nőknek bármilyen vozraste.Segodnya bemutatott egy csomó különböző modellek svájcisapka, ami lehet viselni egy kabátot, és egy gyönyörű estélyi ruhák. Ha van az esti órákban.
 • Hogyan kell viselni egy brosst
  Hogyan válasszuk ki a megfelelő kesztyűt?
  Kesztyű - tökéletes kiegészítője a hideg időszak. Ezek funkciói gyakran nemcsak a védelem a kezét a hideg szél és a fagy, hanem kiegészítik és teljes a kép cheloveka.Dlya szebb színű kesztyűt kell.
 • Hogyan kell viselni egy brosst
  Hogyan kell viselni karkötő?
  A „karkötőt” franciául azt jelenti: „csukló”. Viseljen karkötő, mint a régészek mondani, indult már a paleolit ​​korban. Aztán karkötő létre mamut agyara. megtalálja kiállítást a múzeumban.
 • Hogyan kell viselni egy brosst
  Számos hasznos tippeket kiválasztásában napszemüveg
  A nyár javában zajlik. Akár azt tervezi, hogy maradjon a városban, vagy repül a meleg tenger, vagy válasszon egy hegyi üdülőhelyen - akkor semmiképpen nem nélkülözheti fényvédő ochkov.Seychas napszemüveg szükségesek nemcsak védi a szemet.
 • Hogyan kell viselni egy brosst
  Divatos sport órák a nők
  Miután az óra csak meg kell mérni az időt. De a huszadik század elején, ők váltak és díszítéssel. Ez történt annak a ténynek köszönhető, hogy a híres órások Svájc kezdett termelni órák.