Hogyan kell viselni egy újszülött

Viseljen gyermeke összhangban a környezeti hőmérséklet! Sok anya úgy érzi, hogy a gyermek a hideg és öltözött pólók és blúzok 20-10. Child könnyebb elviselni -nál alacsonyabb hőmérsékleten növekedett. És a gyerekek beteg nem azért, mert a kihűlés, és annak a ténynek köszönhető, hogy az első vzopreyut. majd megfosztották anya. Öltözködés a baba, képzeljük el, hogy tedd magad, és hogyan érzi magát. • Annak meghatározására, hogy a gyermek úgy érzi. Érezd az orrát. Ha hideg van, az orr hideg, ha meleg van - meleg, ha a meleg és barátságos - az orr meleg.
 • Az első 10 nap az élet előnyösebb, hogy lezárja pelenkák kezével kiterjedő motorháztető fej, viseljen pelenka baba trikó. Természetesen a jövőben szükséges, hogy az újszülött pelenka.
 • Azok, akik nem (vagy nem lehet) vásárolni pelenkát, tehetünk néhány réteg gézen, pelenka és nadrágot pelenkák. Szüksége van egy pelenka és egy övvel a pelenka 1 méter hosszú és 10 cm széles. Fold nagy pelenka háromszög földre, és tegye bele egy kis négyzet a viaszosvászon, majd hosszanti irányban tesz egy pelenka neki, és a gyermeket. Széltető pelenka lábai között, és a végén a pelenka perebroste a has, amely fel alatti öv a gyermek tenyerezéssel le a kereszt. Ezután a végeit kösse az öv az alsó nyelv a pelenka lábai között, nem sok szigorítása.
 • Pelenkák elnyelik a vizelet és széklet, védi a baba pelenka kiütés és hűtését ha folyamatosan változnak, és mosd meg őket. De ezek sokkal olcsóbbak, pelenkák és pelenka, akkor lehet bármilyen puha pamut ronggyal vagy gézzel.
 • 10 nap elteltével a gyermek viselhető másképp. Ez megköveteli a mellény vágott vissza, blúz zip elülső és egy hosszú, vezetékes a fogantyúk, ujjak, és a pelenka vagy csúszka lábak. A fogantyúk a baba szabadon.
 • Ruházat csecsemők legyen könnyű, rugalmas, jó nedvszívó és légáteresztő. Ezek a követelmények len, pamut, krepp, batiszt, flanel, kerékpár x / b mez. A ruha ne legyen durva hegek és csat, fodrok és fodros, és varratok legyen az elülső oldalon.
 • Ruha nem akadályozhatják a mozgásokat, így a site tippeket nem ajánlom megvenném egyszerre egy nagyon nagy szám. Például a kopás vagy gyors növekedés a baba, akkor nem lehet megvenni a szükséges dolgokat.
 • A szekrény egy újszülött, akkor képesnek kell lennie elindítani (db.):
  - mellények - 10-15
  - Pelenka (vékony) - 20-25
  - csúszkák - 10-15
  - Pelenka (meleg, flanel) - 10-15
  - pelenkák - 20-25
  - pelenkák - 5-6
  - Blúz - 4-6
  - vékony paplan - 2, meleg takaró - 1
 • A 2-3 hónapos rd szekrény hozzá:
  - csúszkák a különböző méretű - 10-15
  - kötény - 3-4
 • otthon (a hőmérséklet 21-23 fok) szükséges vékony c / b ruhát hűvös helyen (18 fok) - x / b fehérnemű ruha és zokni hideg (15 fok) - x / b vászon, suit flanel vagy mez, hosszú ujjú gyapjú zokni.
 • Outdoor ruházat bébi szükséges, az időjárási viszonyoktól függően, indokolatlanul nem kutaya, hogy a baba nem túl meleg. Van kéznél x / b, gyapjú és gyapjú keverék terméket, pelenkák, takarók, unitard.
 • Weboldal tippeket ajánlott fagyasztás, esős és szeles időben nem megy ki a csecsemők az utcán - nem erős orrgarat baba reagál az alacsony hőmérséklet. És ha még mindig kijött, viselnek csecsemő melegebb, de ne vigyük túlzásba. A gyermek nem izzad. A jövőben ő is kap a beteg akkor is, ha a kis csepp.
 • Tippünk: vesz egy baba pólók, pulóverek és nadrágok gyapjú és juhok takaró. Gyapjú magába szívja a nedvességet akár 30% -át a saját súlya, és nincs nyers tapintású, szinte nem hűti a bőrt, miközben a szigetelés.


 • <Назад
 • Következő>

Népszerű cikkek

Ez a kérdés zavarja a szülők a születés előtt. Név és születési valahogy elválaszthatatlanul összekapcsolódik a természet és a sors az ember. K

Hogyan lehet növelni a mell - hiszi minden nő, hogy hogyan lehet a mell nagyobb térfogatú, miközben nem hazudik a sebész szike. Nincs nő, aki

Ez a kérdés nagyon fontos a nők számára. Úgy véljük, hogy a nők a férfiak keresztül. Végtére is, sok pillanat, ahogy van. Azonban szinte minden nő nem érti,

Hogyan kell elnevezni a gyereket érték nevek Man nevét, női nevek kompatibilitás Arról, amit kérünk, először is, miután megtudja, hogy a fiú született a családban

Ebben a cikkben, beszéljünk arról, hogyan, hogy meghosszabbítsák a lábait műtét nélkül. Néhány lány bonyolult, mert a magas növekedés, különösen nyilvánvaló a vezető osztály.

baba nappali üzemmódban egy évig, attól függően, hogy a kor változik száma etetések időtartamát alvás és ébrenlét. Annak érdekében, hogy a vizsgálat