Hogyan kereskedelem a piaci kereskedelmi zöldséget a piacon

Hogyan kereskedelmi forgalomba zöldséget? Mi eladni? Vagy nem. ijesztő.
Télen is ebben az évben úgy döntött, hogy nőnek több kelbimbó, mint általában szokott a termesztett zöldségek és próbálja meg a piacon. Így is tettem több a bordák alatt uborkát és elvetette a magokat a földbe.Ez csak egy kísérlet - nőni uborka, paradicsom és eladni őket a piacon. Erre azért volt szükség, hogy megértsük a személyes tapasztalat, - lehetséges, hogy a pénz? Mi a folyamata a magtól a pénz a zsebében. Nem volt célja, hogy egy csomó egyszerre, csak azért, hogy megértsék a lényegét.
Azt kell mondanom - a kísérlet sikeres kiderült. Minden nőtt, szállított a piacra, eladott.

A legelső probléma, hogy én találkoztam - ez a félelem. Féltem, hogy megy a piac, hogy a pult mögé, hogy mérjük, hogy beszélni az ügyfelekkel. Már összeszerelt és az uborka, paradicsom vörös volt, részben evett, begurult a bankok, és én már lassan piacon.


Köszönöm, hogy a feleségem. Ő valóban rúgott lökött dönt az utazást. Mivel nem tudtam, és nem tud semmit, aztán mentem a barátaimmal a szomszéd faluban, ami nem az első évben valami nőtt, és elment a kereskedelmi forgalomba. Köszönet nekik, azt belevetette magát a kereskedelemben.

Este csináltam egy pár doboz uborka és ugyanaz a paradicsom. Nem tudtam aludni, felugrott nyomás, én is gondoltam, hogy volt egy kis láz.
Öt reggel felkeltem, és elmentem autóval egy barátjának. Ott már eltolódott az én dobozok a kocsit, és a piacon a regionális központ. Egész úton van nekik valami kérték, és mindannyian nevettek, és elmosolyodott a félelmeim és tapasztalatait.

Megérkeztünk, megkérdőjelezte a korábbi már a helyén, és a kereskedők kezdtek kirak láda zöldséget. Tesszük asztalok, szekrények és elkezdte várni.
Beletelt egy pár órát, és én fiók üres volt, minden eladták. Voltam egy könnyű sokk. Figyelembe véve a pénzt, rájöttem, hogy azokban az órákban, kaptam több mint két napig egy közönséges irodai munkát.

Jövő tavasszal fogom vetni több magot és seedlings'll csökken több mint. Magok már vásárolt, a föld már elő.


Meg lehet vitatni ezt a témát a fórum

Kapcsolódó hírek: