Hogyan kérjük a fiú iker - nő az online

Hogyan kérjük a fiú iker - nő az online

Az ikrek is osztott és ellentmondásosak. Férfiak jegyében született az Ikrek, néha nyugodt, intelligens, aktív és bájos, míg más esetekben - amorf pesszimisták. Gemini értékelik a függetlenség és a személyes szabadság a legfontosabb, ők nehéz lesz csatolva senkinek. Annak ellenére, hogy az enyhe megjelenése, mindig inkább menjen előre, és a cél elérése érdekében.


Ha azt szeretnénk, hogy legyen szíves egy férfi Gemini. Legyen felkészülve arra, hogy a gondolatok, érzések és vágyak ő lesz változékony. Vigyáz rád, ő egy nap adhat virág és ajándék-hez, hogy menjen a színházba vagy moziba. Egy másik napon talán van egy rossz hangulat, ő lehet dühös, és gáncsoskodó. Ez neked a megjegyzéseket, hogy nem tetszik neki a frizura, vagy a könyv, amit éppen olvas. És másnap lehet csendes és mogorva, minden kérdést az oka annak csend, ha nem kap egyértelmű választ.

7) ikrek néha szeszélyes és lázadó, mint a gyerekek, ez a levertség gyakran útjába bármilyen értelmes kapcsolatot az életükben. Ez azt kell tudni, és megbocsátani ezeket a kis hibákat.

8) Hogy örömet az ikrek, nem azt mondják, hogy olyan gátlástalan, szenvednek tőle.

9) Gemini nagyon kíváncsi, érdekelte őket, intrika, hogy további kötelezettséget vállal a Gemini.

10) Gemini tartják a leginkább komolytalan az összes zodiákus jelek, de ennek ellenére, ha az ikrek egy cél, boldog volt, hogy végre egy nagy munka, és leküzdése hátránya.

Természetesen ez nem vonatkozik a változás a megjelenés, úgy, hogy minden esetben, legyen feddhetetlen. Arról van szó, hogy mire van szükségünk, hogy aktívan nyilvánosságra a belső világ.

Tartsuk szem előtt, hogy a Gemini ember nehéz meglepni, de nagyon szükséges. Csak ész és a műveltség siker nem érhető el, de a tudás, különösen a férfiak hobbi, működhet.

Felhívjuk figyelmét, hogy az ember Gemini meglepetés nagyon nehéz, de lehetséges. Tökéletes megjelenés, intelligencia és a műveltség, nem lesz elég, ha kell valami mást. Például ismerete tisztán hím hobbi is jól működik.

Férfi Gemini lesz kellemesen meglepett, hogy egy ilyen szép társa megérti férfi játékokat. Az Ön feladata -, hogy legyen egy rejtély neki, ami Gemini megpróbálják megoldani, bármi áron.

Soha kiderült, hogy a végén, mindig az intrika. Ez a viselkedés garantáltan működik, és érdekel téged.

Fogadások a csábító férfi Gemini

Gemini férfiak az ideális partner azoknak a nőknek, akik keresik a házasság közös érdekek és szellemi egységét. Soha ne próbálja meg, hogy valamit a férfiak Gemini, fenyegető válás, vagy üzembe feltételek minden okozhat neki egy váratlan reakció. Ne felejtsük el, hogy a megjelölés - a levegő. Ő egyszerűen eltűnik, és megszűnik létezni az Ön számára. Kettős jellege Gemini férfiak nem jelenti azt, hogy meg kell lennie mind a felesége és a szeretője. Csak dolzhnabyt felesége közel áll hozzá lelkileg és szexuálisan.


Hogyan szíves egy férfi skorpió.

Ez a fajta férfi meglehetősen szelektív, gondosan méregette a férfi mindent. Scorpions nagyon szereti rejtvények, mivel ők maguk nagy titkait. Annak érdekében, hogy kérjük a skorpió, akkor kell egy vonzó megjelenésű, természetes szexualitás, hogy nyugodt mind az életben, és az ágyban.

A férfiak nem szeretik a skorpiók rettenetesen buta és előnyben részesítik a lányok súlyosságának lehet fogadni bármilyen témában. De ugyanakkor Scorpions - az egyén nem egyszerű, és szerepet játszanak nem tanulni tőlük.

A fő nemi vágy skorpió - kíváncsiság, és skorpiók akar, és nem hagyja ki a lehetőséget, hogy vizsgálja meg ezen a területen minden megnyilvánulása. Az ágyban a skorpió nem lehet unatkozni, mert skorpió szex - egy módja a megértés a világon, így az ágyban limit skorpió is, nem. Egyébként ez árulás, amelyben a nő a hibás is. Miután elutasították, vagy a „nem”, a skorpió minden bizonnyal igyekeznek - amennyiben lehetséges. Ezért egy ilyen partner nem könnyű az ágyban.

Hogyan szíves egy férfi Nyilas.

Sagittarians szeretik a szemet, a megjelenés, különösen az első találkozó nagyon fontos. A legértékesebb tulajdonsága az íjászok őszinteség és közvetlenség, de mértékkel. A szerénység - a módja annak, az ember szíve, különösen Archer. Az íjászok nem tetszik a sztereotípiák és a szerelmi jelenetek olyan meleg vallomásai szeretet nem érdemes várni. Nyilas kifejezi az érzelmeit intézkedéseket.


Hogyan nyerjünk a Gemini Bak


Bak nő általában túl évei
mudra. Neki, a válasz arra a kérdésre, hogy hogyan
Gemini férfi varázsa nyilvánvaló.
Meg kell adni neki, amit várt, és megválasztja
elfoglalta. Képviselői jelzi egy teljesen
Nem tetszik. Úgy tűnt, hogy játszani valaki másnak.
Éppen ezek a különbségek és felhívják a figyelmet
az egyik a másik.


Hogyan lehet elcsábítani egy Gemini Bak?
Elég meglepni őt valami újat.
Kíváncsiság Gemini okozhat
A bölcsesség és a praktikum Bak. ezek
minőségi szeretnék felfedezni részletesebben.
Kommunikáció lehetővé teszi az elvont témák
hogy egy érzelmi kapcsolat
komponenst. Bak érdekes.
Ez pontosan az, amire szüksége van ikrek.


Továbbfejlesztése, a pár kapcsolata
Ez problémás lehet. Ha azt szeretnénk,
tartsa inconstant Gemini, nem
kell hajolnia, hogy szemrehányásokat. főleg
érinti a említése érzések és
kettőssége hím természetét. iker
Ez lehet nagyon érzelmileg éretlen.
De amint egy bölcs Bak jelzik
a hátránya, levegő jel
uporhnet keresnek kevesebbet zsémbes
barátnője.


Aquarius Hogyan nyerjünk a Gemini


Vízöntő nő általában nem
Azt gondolni, hogyan kérjük
Gemini srác. Csak úgy néz ki egy
neki, hogy az egyik oldalon, hallotta ugyanazt
zenét. Meggyőződve arról, hogy senki
Soha nem tisztázott, hirtelen találja
ember képes beszélni az azonos
a száját. Gemini azt állítja, hogy az említett
ő nem hiszem, extravagáns, mint az összes
mások. Aquarius reagál fajta.
Bánik ez nem olyan, mint a többiek.
Például, nem veszi figyelembe a képviselő
jelentkezzen szeles, megbízhatatlan, felelőtlen.

Létrehozásához boldogságot a házasság, a nő - Gemini, hogy elkerüljék a rutin és a monotónia, mert ez teszi őt boldogtalanná. Ha találkoznak a lelki társ, akkor is hű társa, megértés barátja és inspiráció a kedvenc. A eltörlése az ízérzés, az otthon egy nő - Gemini tele van szépség, elegancia és a kényelem. Azonban ő inkább az utazási és szórakoztató mindennapi problémák, így képes arra, hogy figyelmen kívül hagyja a rendetlenség a házban. Farm a lányok - kétágyas, az első helyen, de ha szükséges, hogy megbirkózik az összes felelősséget, és tudja, hogyan kell főzni finom és ízletes a család.