Hogyan kérjük a fiú iker - női kérdésekkel

Hogyan vonzza a férfi ikertestvére? Alapvetően nem sok erőfeszítést, de megéri? Twins - rendkívül instabil természetét, Ön készen áll egy ilyen kapcsolat? Vagy a játék még mindig megéri? Ha igen, akkor olvassa el, hogyan kell báját férfi ikertestvére!„Mit szeretsz a férfi ikrek lány?” - egy nagyon gyakori kérdés az interneten, és mindezt azért, mert sok lány úgy véli, az ikrek a legjobb partner a házasság.

Az asztrológusok mondanak Gemini, mint egy ellentmondásos és nagyon különleges ember, egy ember megváltozik minden pillanatban, és ezért nyomon követheti a hangulat rendkívül nehéz.

Először is, ha azt akarjuk, hogy legyen szíves egy férfi Gemini, meg kell, hogy egy olyan környezetben, ahol él. Ugyanakkor meg kell, hogy kitűnjön a tömegből, így a partner látta volna.

Ahogy az ember érdekel iker? Hogyan nyerjünk az ikrek? Hogy mint két? Hogyan nyerjünk a Gemini ember?

Ahhoz, hogy nyerjünk a Gemini ember, ó, hogyan kell próbálni.
ez nem fog puszta kézzel. És járnak ravasz és intelligencia,
Természetesen lehetőség van, de csak erőknek vissza kell tölteni, még annyi.

És felelős, régóta várt, izgalmas pillanat: Sikerült vonzza a figyelmet a férfi ikrek, és ő meghívja Önt randira. Mit kell figyelembe venni, hogy a dátum tökéletes volt?egy időpontra

Először dátumok egy férfi Gemini - bemutató. Ez attól függ, nekik, hogy ő továbbra is kommunikálni veled, vagy eltűnik az életedből örökre. Szükséged lesz türelem és a képesség, hogy hallgatni. Továbbá ne feledkezzünk meg a tanácsokat, amelyek segítségével rajzolni. Mindez még mindig olyan fontos a kapcsolatot vele.


8.Takzhe szeretik az erotikus vonzerejét a nők étellel. Imádják nézni nyalja a fagylaltot, vagy enni egy banánt.

Mert minden szeretet az anyagi dolgok, Gemini - kreatív emberek. gyakran kivételes tehetsége az író vagy zenész. Minden összefügg a hang, az ellenőrzés. Ezek a zenei hangok és szóalakok a tömegek megtalálja a tisztelői és rajongói. Magukat hajlamos hazugság és csalás, Gemini nagyon fájdalmasan reagálnak minden hamis hang áradó mások.

Az élet tiszta lappal

Férfi Gemini ritkán találják magukat fiatalkora. Ők rendszeresen változtatni nem csak a munkahelyen, de még az üzleti szektor. Dobáltak az egyik szélső, és néha néhány éven belül tudnak menni egészen, hogy egy ügyvéd, amíg a kőműves, akkor a hit a zene vagy a vallás. - és térjen vissza az eredeti szakma, hanem egy teljesen új minőséget.

Férfi iker szereti és ápolja a női nem, de hogyan lehet egy ember, mint az ikrek? Néha nők kezelésére is aprólékosan, felvette a hölgy egyértelműen összhangban a szellemi és lelki követelményeknek. A kapcsolatok és a család ikrek, mint minden más kétértelmű és változékony. De szeretem, hogy értékelik, hogy ehhez az érzés, mint érték. Nő az ikreknek, hogy okos és nagyon intelligens, szép, és fizikailag vonzó, meg kell, mint egy nő a tiszta, hű és háziasított.

Bár nem minden a technika képes tartani a Gemini mellé, próbálja minden eszközzel, hogy legyen, mint az az ember, sem az ikrek, és nyerj a szívét, ahogy jónak látja. Nem minden horoszkópok igazak, és lehetnek kivételek a szabály alól.