Hogyan kérjük a fiú iker - Online női tanácsok

Hogyan kérjük a fiú iker - Online női tanácsok
A megkülönböztető jegye az ember született e jel, hogy ez egyszerűen lehetetlen nem szeretni. Ő harmonikus minden, belül és kívül egyaránt.Man-Twin - okos, művelt, szép, barátságos ember, aki mindig a központban a női figyelmet, mert ez olyan szép, hogy időt. Gemini - az a személy, aki tud reményt adni sok nő, de a végső döntést az adott neki nagyon nehéz.

Ha azok közé a nők, akik képesek folyamatosan örömet és meglepetést, majd folytassa a csábítás a férfi ikrek.

Ha meghallja a véleményét az ember. amely a „lélek a cég”, akkor a legvalószínűbb, hogy egy képviselő a jele Ikrek. Gemini szeret a figyelem középpontjában, de szeretné, hogy a barátok és lógni a cégek. És csak nem szeretem a vállalatok „gab”, hogy szeretnék vitatkozni. Férfiak jegyében született Gemini lejtenek a kreativitás és az innováció, szikrázik a szellemesség.

Ahhoz, hogy vonzza a figyelmet a férfi ikrek. Először is, meg kell nézni a világban, és próbálja megmutatni, ugyanazokat a tulajdonságokat, amelyek közel vannak a férfit. Ezért először meg kell tanulni, hogyan kell úgy tűnik, hogy elérhetetlen és léha természetű. Amikor majd figyeljen meg, hogy kedvében, próbálja megváltoztatni azt, és ne próbálja meg, hogy tiltakozzanak a változékonyság.

Kiválasztása egy tökéletes nő kiteszi sejtek, bár banális, de a szigorú követelmények: takarékosság, nem extravagáns, modor, türelem, tisztelet a vének, a vágy, hogy egy nagy és összetartó család. Ahhoz, hogy egy férfi, mint egy borjú, akkor a legelején egy kapcsolat, hogy megmutassa neki, hogy a nő számára, mindenre készen. a tulok mellé nő ne csak a szeretője, hanem egy jó barát, mivel gyakran nincsenek barátaim bikák.

És ha minden más lenne, hogy egy nő is egy jó háziasszony szeret, és tudja, hogyan kell kommunikálni a gyermekkel, a sejtek hosszú és szilárdan rögzítve nő, ami azután eredményezhet házasság.

A szex sejtek utal az íze, mint a jele Taurus alapos és nem rohant, a nemek aránya azonos. Taureans szeretnek nyúlik az öröm, és az, hogy szükségünk van a tapintási érzetet, borjú imádja szerelmi játék, szeretet, és így tovább. Talán borjak jött a szerelem, a játék tejszínhabbal. A férfiak szeretik a nők borjak tele vannak élettel, apró és vékony nők nem róluk. Női borjú hogyan étvágygerjesztő, pirospozsgás tekercs csővezeték-meleg.

Hogyan szíves egy férfi ikertestvére.

Ez a fajta emberek nagyon igényes mások, különösen a nő, akivel ő fog kezdeni egy szerelmi kapcsolat. Annak érdekében, hogy élvezze a két kell érdekes, szellemi fejlődés, de ha a férfi iker unatkozik, az új megálló.Gemini szeretnek elérni, és a legvonzóbb neki lenne egy nő, aki tartozik egy másik férfi vagy nő, aki élvezi a fokozott figyelmet a férfiak. A leghatékonyabb módja annak, hogy vonzzák a férfi, és tartsa őt ikrek - folyamatosan néz, ami a féltékenység, vagy viselkedjenek bátran, de nem megy át az ésszerű határokat.


Időszerű kérdései, hogyan vonzza a férfi
Gemini válhat a lányok
Rák. Az unió a két jelnek lehet
nagyon sikeres. Rák és Ikrek -
nagy csapat „magándetektív”.
Megérteni egymást segíti őket
betekintést. Az utolsó (négyzetes)
Ez lehetővé teszi, hogy ki az összes, kivétel nélkül,
önző barátok, rokonok, stb


Azoknál a nőknél, rák lehet fontos, hogy ne
Csak hogyan kell nyerni a Gemini, férfi
rendkívüli és világos, hanem a
tartsa. Itt ajánlások egyszerűek:
Ne feledkezzünk meg a dolgot. Érdemes megjegyezni,
intrika Ikrek Rák fordul
mesteri. Az egyetlen rejtély,
pár nem engedheti meg magának, hogy oldja meg magukat.
A rák nem biztos a hangulat,
Szándék Gemini. Gemini nem
képtelenek megérteni a gondolat, hogy a rák.


Az akadályt a kapcsolatok és a
Házasság lehet titkos nő.
Visszahúzódnak magukat - nem a legjobb megoldás
megoldani a problémákat, ha a választás -
Gemini. Ez a viselkedés hozza
neki, hogy a dühtől. Gemini férfi
preferálja egyenesség (ebben az
adott kérdésben). időszerű
vita a konfliktus okai lehetővé
Hosszú ideje menteni a kapcsolatot.


Hogyan nyerjünk a Gemini Leo


Az a kérdés, hogyan kell nyerni a szíve Gemini,
Oroszlán nő, mint általában, nincs megadva.
Csak látni akarja az ő
tulajdon. Magára a figyelmet
Oroszlán könnyű. Világos, fejedelmi,
büszke, intelligens, túlzás nélkül, az
nem várat magára a kereső kilátás. hogyan
Gemini beleszeret egy ember kapzsi
eredetiség, az lionesses sem
probléma. Ez a nő méltó
csodálat és rajongás. sok férfi
őrült róla. Gemini sem kivétel,
de csak a kezdete a kapcsolatot.


Minél nagyobb a tapasztalata együttélés, a
nyilvánvalóbb kettősség a természet
a férfiak. Oroszlán, hogy meg akarja tartani a
Az ingatlan állandó hódolója,
Nem tetszik. Ennek megfelelően,
konfliktusokat. Oroszlán, megszokta, hogy engedelmeskedjenek,
ahelyett, szelíd, akkor esik a düh
a férfiakétól könnyelműség, nem hűség neki,
kedvenc, és a második Ya De ugyanakkor
érdemes megjegyezni, hogy az ikrek általában
buzgón szeretik a Oroszlán dáma. mert
nők a szakszervezet a lényeg - időben
Megértem azt.

Ez nem könnyű nyerni egy lány szívét - Gemini, mert a minősége instabilitás és újdonságkeresés, így instabil, és a kapcsolatokban a férfiak. Gemini nagyon nehéz kötni a csomót, mert értékelik a szabadságot. A férfi, aki tetszik ez a lány, neki, hogy egy jó barát, akivel tud beszélni, és vitassák meg a szellemi témák. Azt is meg kell támasza az életben, és szerető, megértő partner. Mivel egy sokoldalú személyiség, és összekapcsolják ezeket a tulajdonságokat, hogy a férfiak nem könnyű, így lesz, hogy keményen dolgozik, hogy megnyerje a szíve a megközelíthetetlen szépség.

Női szépség, fülbemászó, erős fény. Airy ruhák, könnyű smink, a szél a haját. Férfi iker nem tudja átadni egy gyönyörű nő, a puszta megjelenése egy gyönyörű hölgy rájuk működik, mint egy azonnali megsemmisítését. Ezért, annak érdekében, hogy elcsábítsa egy férfi iker, meg kell, hogy tartsa tiszteletben a jogállamiságot esztétika és intrika egyidejűleg. Játékosan villant luxus heveder melltartó alól véletlenül csökkentette a vállán a ruhát. Áttetsző szövet, tippek, hogy egy ruhát nyilvánvalóan nem olcsó nadrágot a nagymamám törzse, de valami döbbenetesen erotikus. Több kacér utaló gesztusokat.

3. Paradox módon, soha nem mutatják olyan ember, aki született jegyében Gemini, hogy szereted őt nagyon. Úgy vonzza a fátyol a rejtélyt, és találós kérdések. Sajnos, de a szeretet és az összes érzéseket lehet ijeszteni őt, ezért a leginkább megfelelő szavak és fogadalmat határtalan szeretet veled megyek, amíg a férfi nem kezd beszélni velük.

Gemini ember egy nagyon kellemes, ha szeretné hallani a történeteket. Sőt, ez lesz őrült róla, ha megosztja az érdekeit és hobbi.